Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb arkadaşlar geçmişi okudum hepinize teşekkür ediyorum rabbim inşl en kısa zamanda hepimizi bu dertten kurtarsın :ecrin_bebek:

emre bey iyi diyorlar onda tedavi olan varsa bilgi versin lütfen.

mrb canım hoşgeldin aramıza.benm eşim de emre beyde m tese oldu.ama çıkmadı.çok iyi bi doktor.tavsiye ederim.şimdi biz kaan beyde tedavideyiz.zaten burda çoğumuz ya emre beyde yada kaan beyde tedavi oluyo.birini seç.eşinde üretim varmış demekki tekrar olabilir bence.şansınız yüksek.aslında kaan beye gitseniz daha iyi olur.çünkü ilaçla tedavi ederk doğal yoldan çıkış için çok uğraşıyo.

kızlar iyi akşamlar nasılsınız uzun zamandır giremedim eşim hormon testi yaptırdı fsh 7 99 çıkmış kaan hocaya mail attık çok güzel dedi bir ara gelin tedaviniz hakkında konuşalım dedi emre beyede mail attık ama hala cevap vermedi o bu arad yeni gelen arkadaşlarımız var hoşgelmişler inşallah buradan bebek haberlerini alırız hepsinin

iyi akşamlar kızlar temizliğe bugün tam anlamıyla başladım o yüzden giremedim yeni fırsat bulabildim yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar fırsat buldukça girerim kızlar öpüyorum çok

kızlar merhaba ben m teseyı DR SEMİH ÖZKANA yaptırmıstım memorial de vehıc memnun kalmadım..hekimliğini bılmem ama ınsanı yönunden sıfırdı..üstelikde basımıza gelmeyen kalmadı hastanede tam bır rezalettı yanı..zaten sıkıtılı bır durum yasarken sayelerınde sıkımtım katlanarak arttı..bana bır ark sormustu ama cevaplayamadım..ama artık ınanmıyorum cocugum olacagına bu iş ne otla ne çöple olur..zaten öyle olsaydı doktor gerek kalmazdı..rabbım vermek istemedı demekki....bır ınsanın kaderınde varsa oluyor ..yoksa yok...neyzaıkkı

canım çok üzüldüm allah büyüktür olur inşallah umutsuz olma lütfen canım semih bey nasıldı eşinin ameliyatını nasıl yaptı bide daha öncede eşin tese olmuşmuydu bide hangi yönlerden memun kalmadınız çok sordum amaa ücreti ne kadardı bizde orayı düşünüyoruzda anlatırmısn

nasıl oluyum canım söylemiştim ya dogal gaz döşettik eve temizliğe başladık ancak girebildim sen nasılsın

canım çok üzüldüm allah büyüktür olur inşallah umutsuz olma lütfen canım semih bey nasıldı eşinin ameliyatını nasıl yaptı bide daha öncede eşin tese olmuşmuydu bide hangi yönlerden memun kalmadınız çok sordum amaa ücreti ne kadardı bizde orayı düşünüyoruzda anlatırmısn

canım eşim ilk defa m teseyi memorialde oldu..dedımya hekımlık acısıdan bılemıyorum fakat hastayı anlama hatırlama ve takip acısınan berbattı..dr bizi hatırlamadı bıle ve sızı benmı muayene etmıstım dedı..cok ılgısız dı bıze karsı...ücreti 800 euro idi ve bende opu ya hazırlandım..ama tesede sperm bulunamadı..ama dedımya bız kadındogumdan bır sıkıntı yasamadık ama tese acısından bır kabusdu..eşim tese gunu hastalandı stresden..hastalandıgı ıcın anestezı acısından sıkıntı olurdu.ama yapalım mı yapmayalm mı o doktor bu doktor derken esım teseye 4 saat gecıkmelı gırdı ben gereksız yere opuya alındım felan yanı anlattıkca hala uzuluyrum...rabbım bılır tabıkı ama ben sanmıyorum kı bıze çözüm olsun ...kımılerının cocukları olmuyor demekkı bızımde kaderımız buymus dıyorum..ot çöp bana hıkaye gelıyr ama yınede denıyoruz ..ama ıcımde olacagına daır en ufak umut tasımıyorum ama kısmetse gelır artık ..inş sıznkı öyle olmaz sızede mutlu sonuclar dogurursenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

benim eşimde iki buçuk yıl önce onbin seperm çıkmıştı.

canım anlayamadıgım onbın sperm vardıda nasıl sımdı mıcro tese olduysanız eger hıc cıkmadı...yada moralını bzma demekkı bır zamanlar varsa sımdıde olabılır..bırde tahlıllerınn nasıldı normalmıydı..bızdede m tesede hıc bırsey bulunamadı

sevgidolu çok güzel bir haber bu sizinle durumumuz aynı olduğundan banada umut oldun inşl spermciklerde yolunu bulup çıkar:ecrin_bebek:

arkadaşlar benim eşimin lh fsh çok düşük 0 altında oldugundan değerini bile bilemiyoruz ama testesteron 7 sizce durumumuz nasıl şuan prengnyl 5000 kullanıyo ve çeşitli bitkiseller

canım işallah sperm bulunnur sevinçli haberlerle dönersin.....:emir_bebek:

inşallah bol bol spermler çıkar arkadaşım...

merhaba kizlar

gülÜm_se insallah esinde sperm çikisi olur

yeni gelen arkadas hosgeldin

Gülümse allah yardimcin olsun insallah spem bulunur

merhaba kızlar hep karamsarlık hep karamsarlık nolcak halimiz bilmiyorum bugün hastaneye gittik spermiogram ve hormon testi verdik sonuçları yarın alıcaz.ama dr kesin ve net bişi demiyo.

GÜLÜMSE hayırlısı inşallah olumlu sonuç alırsınız umarım.
SAYESİM canım bi denk gelemedik hayırlısı inşallah içinize öyle siniyosa vardır bi hayrrı...
LEYLAK canım üzme kendini allah bizlerinde yüzünü güldürür inşallah.
ÇİÇEKcim nasılsın canım ?sıkma canını allah büyük tü

canımmm inşallahhh allah yüzünüzü güldürsün.... rabbim dileyen herkese evlat versin...
hepinize teşekkürler arkadaşlar yüce yaradan hepinizin yüzünü güldürsün umarım güzel haberlerle dönerim olmazsada bundada vardır bir hayır inşallah çıkar çıkmazsada tek derdim bu psikolojiyi ağır manevi kayıplar vermeden atlatmak en zoruda herşeyi içine atıp içinde yaşayıp eşine destek olmak için verdiğin mücadele bu ne yaa rahat rahat üzülemiyoruz bile ne illetse durun sizin yanınızda rahat rahat ağlayayım senağlamasenağlamasenağlama yeter çok ağladım

:CüvCüv:
hepinize teşekkürler arkadaşlar yüce yaradan hepinizin yüzünü güldürsün umarım güzel haberlerle dönerim olmazsada bundada vardır bir hayır inşallah çıkar çıkmazsada tek derdim bu psikolojiyi ağır manevi kayıplar vermeden atlatmak en zoruda herşeyi içine atıp içinde yaşayıp eşine destek olmak için verdiğin mücadele bu ne yaa rahat rahat üzülemiyoruz bile ne illetse durun sizin yanınızda rahat rahat ağlayayım senağlamasenağlamasenağlama yeter çok ağladım

gülümse inşl eşinde bol bol sperm bulunurda sen bu dertten kurtulursun ve hamiş olursun mikrotese gününüz ne zamndı

Back
X