Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emre bey iyi diyorlar onda tedavi olan varsa bilgi versin lütfen.
benim eşimde iki buçuk yıl önce onbin seperm çıkmıştı.
kızlar merhaba ben m teseyı DR SEMİH ÖZKANA yaptırmıstım memorial de vehıc memnun kalmadım..hekimliğini bılmem ama ınsanı yönunden sıfırdı..üstelikde basımıza gelmeyen kalmadı hastanede tam bır rezalettı yanı..zaten sıkıtılı bır durum yasarken sayelerınde sıkımtım katlanarak arttı..bana bır ark sormustu ama cevaplayamadım..ama artık ınanmıyorum cocugum olacagına bu iş ne otla ne çöple olur..zaten öyle olsaydı doktor gerek kalmazdı..rabbım vermek istemedı demekki....bır ınsanın kaderınde varsa oluyor ..yoksa yok...neyzaıkkı
canım çok üzüldüm allah büyüktür olur inşallah umutsuz olma lütfen canım semih bey nasıldı eşinin ameliyatını nasıl yaptı bide daha öncede eşin tese olmuşmuydu bide hangi yönlerden memun kalmadınız çok sordum amaa ücreti ne kadardı bizde orayı düşünüyoruzda anlatırmısn
benim eşimde iki buçuk yıl önce onbin seperm çıkmıştı.
canım işallah sperm bulunnur sevinçli haberlerle dönersin.....![]()
inşallah bol bol spermler çıkar arkadaşım...
merhaba kizlar
gülÜm_se insallah esinde sperm çikisi olur
yeni gelen arkadas hosgeldin
Gülümse allah yardimcin olsun insallah spem bulunur
merhaba kızlar hep karamsarlık hep karamsarlık nolcak halimiz bilmiyorum bugün hastaneye gittik spermiogram ve hormon testi verdik sonuçları yarın alıcaz.ama dr kesin ve net bişi demiyo.
GÜLÜMSE hayırlısı inşallah olumlu sonuç alırsınız umarım.
SAYESİM canım bi denk gelemedik hayırlısı inşallah içinize öyle siniyosa vardır bi hayrrı...
LEYLAK canım üzme kendini allah bizlerinde yüzünü güldürür inşallah.
ÇİÇEKcim nasılsın canım ?sıkma canını allah büyük tü
hepinize teşekkürler arkadaşlar yüce yaradan hepinizin yüzünü güldürsün umarım güzel haberlerle dönerim olmazsada bundada vardır bir hayır inşallah çıkar çıkmazsada tek derdim bu psikolojiyi ağır manevi kayıplar vermeden atlatmak en zoruda herşeyi içine atıp içinde yaşayıp eşine destek olmak için verdiğin mücadele bu ne yaa rahat rahat üzülemiyoruz bile ne illetse durun sizin yanınızda rahat rahat ağlayayım senağlamasenağlamasenağlama yeter çok ağladımcanımmm inşallahhh allah yüzünüzü güldürsün.... rabbim dileyen herkese evlat versin...
hepinize teşekkürler arkadaşlar yüce yaradan hepinizin yüzünü güldürsün umarım güzel haberlerle dönerim olmazsada bundada vardır bir hayır inşallah çıkar çıkmazsada tek derdim bu psikolojiyi ağır manevi kayıplar vermeden atlatmak en zoruda herşeyi içine atıp içinde yaşayıp eşine destek olmak için verdiğin mücadele bu ne yaa rahat rahat üzülemiyoruz bile ne illetse durun sizin yanınızda rahat rahat ağlayayım senağlamasenağlamasenağlama yeter çok ağladım