Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
demmi hepsi ilk aydan ve henüz istemeyip süpriz bir şekilde hamile olunca soruluyo demekki bende düşünmüyoruz dedim bilmelerine gerek yok en azından gittiği yere kadar böyle gitsin

Çok şükür rahmimde herşey normal iki tüpümde açık, yapışılık kapanma veya diğer herhangi bir patoloji yok. Güzel Allah'ım bizi öyle bir yaratıp birbirimize vermiş ki eşimle beni ben ne kadar üremeye elverişliysem o da o kadar elverişsiz. Mutlaka vardır bu durumunda bir hikmeti

çok sevindim arkadaşım.allah inşallah kucağına almayı nasip eder.sana sorum şu .ameliyatdan önce ilac kulandımı eşin.kimde oldunuz. sipermleri dondurmadanmı kulandınız.

demmi hepsi ilk aydan ve henüz istemeyip süpriz bir şekilde hamile olunca soruluyo demekki bende düşünmüyoruz dedim bilmelerine gerek yok en azından gittiği yere kadar böyle gitsin

evet canım bir iki sene birbirimize doymak istiyoruz de geçiştir. Biz de öyle yapıyorduk ama işte o bir iki sene de geçti bizim için diyecek bir şey bulamıyoruz artık. kısmetse olur diyebiliyoruz ancak.

Çok şükür rahmimde herşey normal iki tüpümde açık, yapışılık kapanma veya diğer herhangi bir patoloji yok. Güzel Allah'ım bizi öyle bir yaratıp birbirimize vermiş ki eşimle beni ben ne kadar üremeye elverişliysem o da o kadar elverişsiz. Mutlaka vardır bu durumunda bir hikmeti

çok sevindim sende bi sorun çıkmamasına ALLAHIN hikmeti işte bi bildiği varki

inşl bian önce hepimize kısmet olur bebişlerimiz derdimiz yetmiyoya bide insanlara açıklama yapıyoruz vallaha o daha zor

arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda sizlerde benim gibi hamile kalırsınız bizdede azo illeti var malesef ama çok şükür ilk amelyatla 9 sperm bulundu şimdi kızıma hamileyim sakın üzülmeyin bi tane bile bulunsa yeter ama benim eşim amelyattan sonra ki dört saat yerleri tırmaladı sancıdan nasıl terler döktü hastahane uzak olduğu için gidip ağrıkesici iğnede yaptıramadık size tavsiyem hemen eşinizi hastaneden çıkarmayın en azından o kaç saati atlatsın öyle gidin evlerinize inşallh hepiniz güzel so nuçlar alırsınız
tebrik ederim.allah inşallah kuçağına almayı nasip eder.sana sorum daha önçeden ilaç kullandınızmı.kimde yapdırdınız.dondurupmu yaptılar.

merhaba emineciğim inşallah iyi haberlerinizi alırız.emre beyden ne zaman randevu aldınız.biz dün aradık yurt dışında dediler.bu gün kaan beyi aradık sizin bahsettiğiniz ankara üniversitesideki kaan beymi.[/Q

15 gün falan oldu biz randevu alalı .. daha erken gidecektik ama izne çıkıyormuş emre bey. kaan bey evet ankaradaki . internetten çok araştırdım ya emre bey ya da kaan bey çıkıyor en iyi doktorlar olarak .. hakkımız da hayırlısı allah ne zaman ol derse o zaman olacak izmirin neresindensin

allah hayırlısı ile nasip etsin bizlere Ol diyeceği vakitte çok bekletmesin kapısında bizi rabbim. Kullandıklarımız şifa olsun inşallah!!! Bugün hep araştırdım bol bol dua başka çare yok. Olmazları olduran O. Hiç bir zaman ümidimi kaybetmicem hep O' na inanıyorum O'na güveniyorum. Bu kadar zorluklarla evlenip böylesine mutlu olduysak eşimle bunu da aşarız güler geçeriz diyorum.

Bence buradaki herkes böyle düşünmeli. Olumsuz şeyler okuyunca tedavide olanlar ya da olacakların aklına otomatik olarak ya olmazsa düşüncesi geliyor. Lütfen burada ki herkes birbirine umut olsun destek olsun. En yakınlarımız bile bilmezken burada her derdimizi paylaşıyoruz kendi adıma iyi ki varsınız arkadaşlar :)

merhaba emineciğim inşallah iyi haberlerinizi alırız.emre beyden ne zaman randevu aldınız.biz dün aradık yurt dışında dediler.bu gün kaan beyi aradık sizin bahsettiğiniz ankara üniversitesideki kaan beymi.[/Q

15 gün falan oldu biz randevu alalı .. daha erken gidecektik ama izne çıkıyormuş emre bey. kaan bey evet ankaradaki . internetten çok araştırdım ya emre bey ya da kaan bey çıkıyor en iyi doktorlar olarak .. hakkımız da hayırlısı allah ne zaman ol derse o zaman olacak izmirin neresindensin
biz çiğlideyiz.siz izmirde hangi doktorlara yada hangi hastaneye gittiniz daha önce ege üniversitesine gittinizmi.neler denediniz izmirde iyi bir dr. yokmu.ve siz nerede oturuyorsunuz.senden haber bekliyorum

biz çiğlideyiz.siz izmirde hangi doktorlara yada hangi hastaneye gittiniz daha önce ege üniversitesine gittinizmi.neler denediniz izmirde iyi bir dr. yokmu.ve siz nerede oturuyorsunuz.senden haber bekliyorum

gaziemirdeyiz. ilk önce bornova şifa hastanesine gittik üroloji bölümünde hakan bey var. hormonlar testisler normal . çift taraflı varikosel çıktı birde . varikoselden ameliyat olursa sperm çıkar mı çıkmaz mı net bişey söyleyemedi . sonra atatürk eğitim ve araştırma hastanesine gittik (yeşilyurtta) oradaki doktorda (prof ama ismini hatırlayamadım) ameliyatın faydası olur mu olmazmı net bişey demedi bizde şansımızı denemek istedik ve 6 ay önce ameliyat oldu eşim. azosperm hastalığı 100 kişiden 1 kişide rastlanan bir rahatsızlık dolayısıyla uzmanı da çok az ben izmirde araştırdığım kadarıyla bulamadım. o yüzden emre beye karar verdik ileride tese ameliyatı gerekirse onu da istanbulda yaptırmayı düşünüyoruz eşimde bende 27 yaşındayız

gaziemirdeyiz. ilk önce bornova şifa hastanesine gittik üroloji bölümünde hakan bey var. hormonlar testisler normal . çift taraflı varikosel çıktı birde . varikoselden ameliyat olursa sperm çıkar mı çıkmaz mı net bişey söyleyemedi . sonra atatürk eğitim ve araştırma hastanesine gittik (yeşilyurtta) oradaki doktorda (prof ama ismini hatırlayamadım) ameliyatın faydası olur mu olmazmı net bişey demedi bizde şansımızı denemek istedik ve 6 ay önce ameliyat oldu eşim. azosperm hastalığı 100 kişiden 1 kişide rastlanan bir rahatsızlık dolayısıyla uzmanı da çok az ben izmirde araştırdığım kadarıyla bulamadım. o yüzden emre beye karar verdik ileride tese ameliyatı gerekirse onu da istanbulda yaptırmayı düşünüyoruz eşimde bende 27 yaşındayız

meraba emine bende gaziemirde oturuyorum, bizde bornova şifada hakan beye ameliyat olduk (olmaz olsaydık) neyse çok haklısın izmirde işinin ehli bi ürolog yok, emine birde seninle akraba çıkıyomuşuz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Benım için artık umut yok neredeyse tok denecek kadar az..allah gerıde kalaların savasında yardımcı olsun..demekki rabbım bızı layık görmemiş bu duruma..yada anne baba olmak bızım hakkımız degıl..ve bızım de bu duruma tesellı olacak kadar güçlü olmamız gerek..ve şükür etmemiz gerek..ama okadar içim yanarken bızım için en dogru oldugunu anlamak ve isyan etmemek için kendımızı tutmamız grek ..AMA OKADAR ZOR Kı..SANKı HıÇ GECMEYEN BıR BAŞAGRISI GıBı ıÇıMıZDE..ama nedemek laazım sabr..bari raabbım bu derdı verdı..ne olur sabrınıda bıze versın ..

vereliniortak
Benım için artık umut yok neredeyse tok denecek kadar az..allah gerıde kalaların savasında yardımcı olsun..demekki rabbım bızı layık görmemiş bu duruma..yada anne baba olmak bızım hakkımız degıl..ve bızım de bu duruma tesellı olacak kadar güçlü olmamız gerek..ve şükür etmemiz gerek..ama okadar içim yanarken bızım için en dogru oldugunu anlamak ve isyan etmemek için kendımızı tutmamız grek ..AMA OKADAR ZOR Kİ..SANKİ HİÇ GECMEYEN BİR BAŞAGRISI GİBİ İÇİMİZDE..ama nedemek laazım sabr..bari raabbım bu derdı verdı..ne olur sabrınıda bıze versın ..
o kadar karamsar olma canım.gün doğmadan neler doğar allah büyüktür.inşallah allah hepimizin kucaklarını bebeşlerle doldurur.olmassada hakkımızda bu hayırdır bir bu yönden bak.görüşürüz

sevgidolu çok güzel bir haber bu sizinle durumumuz aynı olduğundan banada umut oldun inşl spermciklerde yolunu bulup çıkar:ecrin_bebek:
inşallah canım allah hepimizin eşlerini bebeğimizin olmasını sağlayacak kadar sağlıklı spermler versin
canım eşim ilk defa m teseyi memorialde oldu..dedımya hekımlık acısıdan bılemıyorum fakat hastayı anlama hatırlama ve takip acısınan berbattı..dr bizi hatırlamadı bıle ve sızı benmı muayene etmıstım dedı..cok ılgısız dı bıze karsı...ücreti 800 euro idi ve bende opu ya hazırlandım..ama tesede sperm bulunamadı..ama dedımya bız kadındogumdan bır sıkıntı yasamadık ama tese acısından bır kabusdu..eşim tese gunu hastalandı stresden..hastalandıgı ıcın anestezı acısından sıkıntı olurdu.ama yapalım mı yapmayalm mı o doktor bu doktor derken esım teseye 4 saat gecıkmelı gırdı ben gereksız yere opuya alındım felan yanı anlattıkca hala uzuluyrum...rabbım bılır tabıkı ama ben sanmıyorum kı bıze çözüm olsun ...kımılerının cocukları olmuyor demekkı bızımde kaderımız buymus dıyorum..ot çöp bana hıkaye gelıyr ama yınede denıyoruz ..ama ıcımde olacagına daır en ufak umut tasımıyorum ama kısmetse gelır artık ..inş sıznkı öyle olmaz sızede mutlu sonuclar dogurursenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım çok üzüldüm inana bana ama umut dünyası lütfen genede yitirme umudunu semih beye gitmeyiz o zaman izimd eikinci mikrotese olcak inşallah bunda sperm bulunurda bebeişim bana gelir allahım hepimizin dileğini versin

vereliniortak
o kadar karamsar olma canım.gün doğmadan neler doğar allah büyüktür.inşallah allah hepimizin kucaklarını bebeşlerle doldurur.olmassada hakkımızda bu hayırdır bir bu yönden bak.görüşürüz

canım sen anlatırmısın durumunuzu önvceden sperm varmışya nasıl oldu kaç senelik evlisin eşin kaç senedir azosperm

canlar nerelerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuuu ayda yılda bir uğrayım sohbet edem dedim ama hiç biriniz yoksunuz:bbo:

Back
X