Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar çook mutluyum eşim hormon testi yaptırdı ve fsh baya düşmüş bitkisel kürler içmiştik baya bi faydası olmuş.....
gözün aydın canım inşallah sonuna kadar böyle devam eder
slm kızlar,eşim bugün kaan hocanın yanındaydı şimdi dönüyor,bizde yavaş yavaş başlayacağız inşallah
sormak istediğim şeyler var bilenler varsa beni aydınlatırsanız sevinirim,ilk tüp denemem olacak,eşimin hormonlarıda düzene girdi çok şükür,2-3 tane hareketsiz sperm çıkmış yine ama kaan hoca sana ilacı dayayınca çıkışını arttırrız demiş,29 agustosta 3 yılımız doluyor,rapora 29 agustostan sonramı başvurmalıyız,mersinde üniversite hastanesinden çıkaracağız heralde bu raporu,1 ayda falan çıkar diye duydum doğru mu?bide bu rahim filmini nerde çektirmeliyim devlet karşılıyormu?

allah yardımcın olsun canım inşallah tedavin sonunda bebeğini alırsın kucagına.

kizlar canim sikkin üzgünüm niye bu azo var hayatimizda
kayinvalidem soruyor olsun artik bana bisey soylemiyorsunuz diyo
sanki söylesem hersey denisecek cok yoruldum artik ama nerdeyse söyleyecektim herseyi
tüp bebek yaptiranlari söylüyor caresine bakin diyo
sanki herkes tüp bebek yaptira biliyor
benim su an tüp bebek sansim bile yok bunu bilmiyor tabi

slm kızlar,eşim bugün kaan hocanın yanındaydı şimdi dönüyor,bizde yavaş yavaş başlayacağız inşallah
sormak istediğim şeyler var bilenler varsa beni aydınlatırsanız sevinirim,ilk tüp denemem olacak,eşimin hormonlarıda düzene girdi çok şükür,2-3 tane hareketsiz sperm çıkmış yine ama kaan hoca sana ilacı dayayınca çıkışını arttırrız demiş,29 agustosta 3 yılımız doluyor,rapora 29 agustostan sonramı başvurmalıyız,mersinde üniversite hastanesinden çıkaracağız heralde bu raporu,1 ayda falan çıkar diye duydum doğru mu?bide bu rahim filmini nerde çektirmeliyim devlet karşılıyormu?

arkadasim allah yardimciniz olsun......

sanki söylesem hersey denisecek cok yoruldum artik ama nerdeyse söyleyecektim herseyi

çiçekçim aman diyim aman sakın söyleme saklaya bildiğin yere kadar sakla, hele ki yakın falanda oturmuyosanız saklaman daha kolay olur, biz söyledikte noldu destek yerine köstek oluyolar alsanaalsanasmile

çiçekçim aman diyim aman sakın söyleme saklaya bildiğin yere kadar sakla, hele ki yakın falanda oturmuyosanız saklaman daha kolay olur, biz söyledikte noldu destek yerine köstek oluyolar alsanaalsanasmile

ay canim bilemedim ne yapacam cok sikildim
canim sen gibi altli üstlü oturmuyoruz ama yakiniz bizde

Merhabalar kızlar tüp bebek tedavisine geçen hafta cumartesi başladık umut tüp bebek te şimdi yumurta takibindeyim ya bugun bir rüya gördüm ameliyat öncesi eşim sperm testi yaptırmış ve 26 sperm çıkmıştı nasıl seviniyoduk ameliyata gerek kalmadı diye şimdi ben çok kararsız kaldım acaba cumartesi kontrole gidince sperm tahlili mi yaptırsak?

ay canim bilemedim ne yapacam cok sikildim
canim sen gibi altli üstlü oturmuyoruz ama yakiniz bizde

sakla canım saklayabildiğin kadar, oğullarına soramıyolar bize sorup bizi zor durumda bırakıyolar, bizimkide herşeyi bana sorar oğluna soramaz oğlu azarlıyo çünkü, ama o yinede herşeyimize burnunu sokuyo alsanaalsanasmile inşallah canım onlar sizin durumunuzu öğrenmden ALLAH size hayırlı sağlıklı bebişler verir :Saruboceq: onlarda susar alsanaalsanasmile

Merhabalar kızlar tüp bebek tedavisine geçen hafta cumartesi başladık umut tüp bebek te şimdi yumurta takibindeyim ya bugun bir rüya gördüm ameliyat öncesi eşim sperm testi yaptırmış ve 26 sperm çıkmıştı nasıl seviniyoduk ameliyata gerek kalmadı diye şimdi ben çok kararsız kaldım acaba cumartesi kontrole gidince sperm tahlili mi yaptırsak?

medinecim insallah tedavinde olumlu sonuc alirsin canim
insallah rüyan gercek olur canim bence test yaptir bisey kaybetmessin

slm medine kader arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoruz malesef klinefelter, ALLAH rüyanı hayra çıkarsın, inşallah rüyandaki gibi eşinde bol bol sperm bulunsun, ALLAH bizleride hamileler kervanına katsın tabi burdaki tüm arkadaşlarıda :Saruboceq:

sakla canım saklayabildiğin kadar, oğullarına soramıyolar bize sorup bizi zor durumda bırakıyolar, bizimkide herşeyi bana sorar oğluna soramaz oğlu azarlıyo çünkü, ama o yinede herşeyimize burnunu sokuyo alsanaalsanasmile inşallah canım onlar sizin durumunuzu öğrenmden ALLAH size hayırlı sağlıklı bebişler verir :Saruboceq: onlarda susar alsanaalsanasmile

allahim insallah hepimise verir canim
genelde herkes geline soruyor canim
artik düsün düsün kafam durdu erkekte olunca dahada mi zor bilmiyor
esimede bisey denmiyor o benden cok duygusal oldu cikti

allahim insallah hepimise verir canim
genelde herkes geline soruyor canim
artik düsün düsün kafam durdu erkekte olunca dahada mi zor bilmiyor
esimede bisey denmiyor o benden cok duygusal oldu cikti

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun canım yaaaa, çok zor bi savaş veriyoruz, bende acayip duygusalım bugünlerde, ben nanemlerede yakın oturuyorum gelinimiz hamile 5aylık oldu karnı büyüyo cinsiyetini öğrendiler heyecanlılar falan derken onları öyle gördükçe bende iyice duygusala bağladım, artık anneme bile gitmeyi canım istemiyo...

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun canım yaaaa, çok zor bi savaş veriyoruz, bende acayip duygusalım bugünlerde, ben nanemlerede yakın oturuyorum gelinimiz hamile 5aylık oldu karnı büyüyo cinsiyetini öğrendiler heyecanlılar falan derken onları öyle gördükçe bende iyice duygusala bağladım, artık anneme bile gitmeyi canım istemiyo...[/QU

git canim annnene oyle deme
bu dert zormus canim cekmeyen bilmez kimseyle bisey paylasilmiyor
bana birde geldi rahatsin ne güzel evde dedi onada canim sikildi
benim nerem rahat tamam rahatim allaha sükür ama
benim sikintim bambaska nereye gitsem icimde icim yaniyor

benim sikintim bambaska nereye gitsem icimde icim yaniyor[/QUOTE]

onlara konuşmak çok kolay geliyo neremiz rahat tamam ALLAHIN bugününe şükür aç değiliz açıkta değiliz ama, dünyanın en güzel şeyinden, olmadığı için tadınıda bilmiyoruz ama söylenenlere göre dünyanın en güzel sevgisinden evlat sevgisinden bebiş kokusundan mahrumuz bunun neresi rahatlık anlamıyorum ben bu kaynanaları alsanaalsanasmile

bugun micro tese olacak olan arkadasımız Gülüm-se..
umarım bulunmustur. birde emre bey degil kaan hoca yapıyormus..geçmişe baktım şimdi.

benim sikintim bambaska nereye gitsem icimde icim yaniyor

onlara konuşmak çok kolay geliyo neremiz rahat tamam ALLAHIN bugününe şükür aç değiliz açıkta değiliz ama, dünyanın en güzel şeyinden, olmadığı için tadınıda bilmiyoruz ama söylenenlere göre dünyanın en güzel sevgisinden evlat sevgisinden bebiş kokusundan mahrumuz bunun neresi rahatlık anlamıyorum ben bu kaynanaları alsanaalsanasmile[/QUOTE]

onlara göre rahatiz denek canim napacan iste kader

canim ben cikiyorum esim gelecek görüsürüz gine kendine iyi bak

canım sen bilirsin söyleyip söylememe konusunda ama sürekli sormalarıda çok zor bir durum benim kayınvaldemler biliyor hatta biz onların sayesinde öğrendik oğluna soramadığını bana soruyo en azındaniçi rahat ediyo bende bilmesi gerekeni anlatıyorum

Back
X