Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bızım azosperm sebebımız genetık bozsukluk
saol canım allah razı olsun 5 yıllık mucadelamız elbettekı devam edıcek allahtan umıtlıyım kaan hocanın verdgı ılacı kullanıyr esım bakalım hayıurlısı yazın denememız olcak .ınsaalah cumalar vaktı kucaklarımız bebıslerle dolsun
2 gün önce aynı yazıyı yazmıştım ancak görmeyen arkadaşlar için tekrar yazdım. ben 3 senelik evliyim.1 sene önce çocuk düşünmeye başladık. 6 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik. tesa ve tese yapıldı. ancak sperm bulunamadı.anlıycağınız sperm üretimi hiçyok. doktorum mikrotesenin yapıldığı zaman şansın pek değişmeyeceğini söyledi.ancak başka bir doktor ise önerdi.tekrar umutlanıp tekrar yıkılmak istemiyorum.sizler ne önerirsiniz.benzer durum yaşayanınız varmı.birde tavsiye ediceğiniz istanbul yada kocaelinde bir doktor yada hastane varmı?şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. aranıza yeni katıldım.beni yalnız bırakmayın.cevaplarınızı bekliyorum.
asi06 merhaba canım akşam görüşmüştük.tekrar ismini görmek ne güzel
iyi geceler bir bakıp kaçıyorum malum yarın iş var( Babacığımın senesiydi yasin okudum,meryem suresini dinledim yine ağladım içlendim hem babacım için hem bizler için. Hepimize dua ettim isim isim bilmesemde bu derten muzdarip bildiğim bilmediğim herkesi kurtar evlat sahibi olmamızı nasip et dedim... Allah dualarımızı işitendir hayırlısıyla çok bekletmesin bizleri inşallah...
Ebana bizlere umut oldun allah senden razı olsun evladınızı size bağışlasın... Ne güzel böyle olumlu sonuçlar alıp bize destek veren herkese kendi adıma teşşekkür ediyorum... Allah nasip eder de evlat sahibi olursam ben de hiç bir zaman yalnız bırakmıcam buradakileri... Hep diyorum umutlu olmalıyız inanmalıyız, inanmak başarmanın yarısıdır, umudumuzu kaybetmeden mücadele vermeliyiz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın....
Canım istanbula çok yakınsınız emre bakırcıoğlu var istanbul umut tüp bebek merkezinde ..biz izmirden kalktık gittik ona çok şükür doğru teşhis koydu tavsiye ederim
yeliz sizin azosperm sebebini neden kaynaklı dediler
kızlarrr ben geldim
kızlarrr ben geldim
hayırlı cumalar kızlar ben dün ibrahim saraçoğlunun yerini aradım 15 gün sonra tekrrar arayın ibrahim beyle konuşçaksınız dedi sorun neydi dedi bende azosperm 1 kez ameliyat oldu çıkmaDI dedim oda ibrahim bey e anlatırsınız olacak gibiyse o size ilaç yollar dedi olmuycak gibiyse umutlandırmaz dedi içime şüphe kaçtı ya hiç ilaç falan vermessse hiç içinizden arayan var mı onu arkadaşlar