Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bızım azosperm sebebımız genetık bozsukluk

canım sıkma canını.öyle mucizeler oluyorki.Rabbim istedikten sonra hiçbirşey bebek olmasına engel değil.meryem suresi var kuranda okudunmu bilmiyorum.ama geçmişten günümüze hatta bu sitedeki anlatılan mucizeler bile hiçbirşeyin engel olamıyacağının bir göstergesi.dua et.dualarım hepiniz için

saol canım allah razı olsun 5 yıllık mucadelamız elbettekı devam edıcek allahtan umıtlıyım kaan hocanın verdgı ılacı kullanıyr esım bakalım hayıurlısı yazın denememız olcak .ınsaalah cumalar vaktı kucaklarımız bebıslerle dolsun

saol canım allah razı olsun 5 yıllık mucadelamız elbettekı devam edıcek allahtan umıtlıyım kaan hocanın verdgı ılacı kullanıyr esım bakalım hayıurlısı yazın denememız olcak .ınsaalah cumalar vaktı kucaklarımız bebıslerle dolsun

inşallah yazın güzel haberlerini alırız.Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin

2 gün önce aynı yazıyı yazmıştım ancak görmeyen arkadaşlar için tekrar yazdım. ben 3 senelik evliyim.1 sene önce çocuk düşünmeye başladık. 6 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik. tesa ve tese yapıldı. ancak sperm bulunamadı.anlıycağınız sperm üretimi hiçyok. doktorum mikrotesenin yapıldığı zaman şansın pek değişmeyeceğini söyledi.ancak başka bir doktor ise önerdi.tekrar umutlanıp tekrar yıkılmak istemiyorum.sizler ne önerirsiniz.benzer durum yaşayanınız varmı.birde tavsiye ediceğiniz istanbul yada kocaelinde bir doktor yada hastane varmı?şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. aranıza yeni katıldım.beni yalnız bırakmayın.cevaplarınızı bekliyorum.

Canım istanbula çok yakınsınız emre bakırcıoğlu var istanbul umut tüp bebek merkezinde ..biz izmirden kalktık gittik ona çok şükür doğru teşhis koydu tavsiye ederim

iyi geceler bir bakıp kaçıyorum malum yarın iş var:(( Babacığımın senesiydi yasin okudum,meryem suresini dinledim yine ağladım içlendim hem babacım için hem bizler için. Hepimize dua ettim isim isim bilmesemde bu derten muzdarip bildiğim bilmediğim herkesi kurtar evlat sahibi olmamızı nasip et dedim... Allah dualarımızı işitendir hayırlısıyla çok bekletmesin bizleri inşallah...

Ebana bizlere umut oldun allah senden razı olsun evladınızı size bağışlasın... Ne güzel böyle olumlu sonuçlar alıp bize destek veren herkese kendi adıma teşşekkür ediyorum... Allah nasip eder de evlat sahibi olursam ben de hiç bir zaman yalnız bırakmıcam buradakileri... Hep diyorum umutlu olmalıyız inanmalıyız, inanmak başarmanın yarısıdır, umudumuzu kaybetmeden mücadele vermeliyiz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın....

Allah kabul etsin mekanı cennet olsun canım

Canım istanbula çok yakınsınız emre bakırcıoğlu var istanbul umut tüp bebek merkezinde ..biz izmirden kalktık gittik ona çok şükür doğru teşhis koydu tavsiye ederim

sağolasın canım çok duydum emre beyi.başka hocalarıda söyleyen var.ancak onlarla ilgili bazı olumsuz düşüncede olan arkadaşlar var.ama emre bey hakkında olumsuz bir yazı görmedim.umut tüp bebek merkezinde dimi emre bey

yeliz sizin azosperm sebebini neden kaynaklı dediler

canım genetik bir bozukluk yok. ancak spermogramda hiç sperm yok.tesa ve tese oldu.gene sonuç sıfır.bakalım mikrotese denilen bir şey var.mikroteseyi,doktorları ve hastaneleriaraştırıyorum.araştırıyorum derken tanıdık felan yok.sizlerden bilgi almaya çalışıyoru.çok kötü bir duygu bu.bazen moralim bozuluyor.bazen toparlıyorum kendimi.Allah büyük diyorum.

hayırlı cumalar kızlar ben dün ibrahim saraçoğlunun yerini aradım 15 gün sonra tekrrar arayın ibrahim beyle konuşçaksınız dedi sorun neydi dedi bende azosperm 1 kez ameliyat oldu çıkmaDI dedim oda ibrahim bey e anlatırsınız olacak gibiyse o size ilaç yollar dedi olmuycak gibiyse umutlandırmaz dedi içime şüphe kaçtı ya hiç ilaç falan vermessse hiç içinizden arayan var mı onu arkadaşlar

yelizt doktor ve hastane araştırması yapıyorsun galiba. bende bir öneride bulunacağım. görümcem tüpbebek yaptırdı. memorial hastanesinde okmeydanında. o tedavi görürken bir hasta vardı sorunları vücutta sperm yoktu . eşinin kol bileğinden hücre alarak sperm oluşturdudar. tek birtane ve o birtaneyle tüpbebek yaptılar. rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yok. onunla hamile kaldı. görümcemle aynı dönemde doğum yaptı. şimdi 4 yaşında olmuştur. umutlar bitmesin.

hayırlı cumalar kızlar ben dün ibrahim saraçoğlunun yerini aradım 15 gün sonra tekrrar arayın ibrahim beyle konuşçaksınız dedi sorun neydi dedi bende azosperm 1 kez ameliyat oldu çıkmaDI dedim oda ibrahim bey e anlatırsınız olacak gibiyse o size ilaç yollar dedi olmuycak gibiyse umutlandırmaz dedi içime şüphe kaçtı ya hiç ilaç falan vermessse hiç içinizden arayan var mı onu arkadaşlar

canım eşim kendisiyle görüşmedi.ancak sonuçlarını göndermişti diye hatırlıyorum.600 tl.civarında birşeyler önerdiler.ama biz almadık.çünkü daha önce bir ton iğne yapıldı ilaç kullandı.sonuç değişmedi.belki onun umutsuzluğuyla istemedik.ilaç vermiyceğini düşünmüyorum.kullanın bakalım.inşallah işe yarar.ne zaman neyin işe yarayacağı belli olmuyor.aslında bunlar birer vesile.esas Allah nasip ettimi gerisi hikaye.

Back
X