Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar....arada girip okuyup çıkıyorum yeni isimler gördüğümde çok üzülüyorum ne yazacağımı bilemiyorum....topikte bi değişiklikte yok...herkes aynı beklemede...bizdede değişiklik yok emre beyle ilaçlara devam bayram sonrası tese kısmetse.....bu arada tosbikten haber yok heralde merak ettim bebeği tutundumu??rabbim bu güzel aylarda hepimize sabır versin ki bu dertle uğraşabilelim arkadaşlar.....

Umutsuz1985 bizde de aynı ama beklemek huzursuz ediyor hep bi yerlerle görüşme halindeyiz. yeme-içme kür çalışmalarımız kör topalda olsa devam ediyor 17 sinde asm ile görüşeceğiz eşim daha önce üroloğuyla görüştü bende k.d cuya görüneceğim. hep aynı şeyleri duyuyoruz ama bakalım atladığımız bişeyler olabilir diye her hafta sonu hastane veya merkezlerdeyiz. artık doktorlar baya biliyorsunuz bu işi iyi çalışmışsınız diyorlarkaydirigubbakcemile3 e duya duya ezberledik.

Eşim akupunktura başladı bu arada bakalım kısmetimiz ne gösterecek bayram sonrası teseye kadar. ne yaparsak kardır. çakşır-nohut-kekik-keçiboynuzu-badem-incir çekirdekler-ısırgan-çörekotu ara ara havuç, proxeed, l-arginin, arısütü bal polen azospermiye karşı hücumlarımız amansız soluksuz devam ediyor.

Bu arada en son gelişme imsi den sonra metabolomicsi bahçeci kliniği de kullanmaya başlamış ve fulyaya taşınacaklarmış. en iyi mikroteseci ürolog ve en son teknolojileri bünyesinde barındırabildiği için artık %70 oranında biz bahçeciyi düşünüyoruz. belki umutada yakında metabolomicks geçer takipte olmak lazım.

Bugün benim doğum günüm ;)))) Allah seneye izin verirse evladımızla girmeyi nasip etsin doğumgünlerimize !!! Allah'ın izniyle bayramdan sonraki tedavide hamiş olursam temmuz ayında doğum olacak büyük ihtimalle..... Allah'ım lütfen bana hayatımın en büyük doğum günü hediyesini nasip eyle seneye temmuzda.... Sana yalvarıyorum bize ve buradaki herkese seneye bebekleriyle mutlu bayramlar, mutlu yıllar, mutlu yaşlar nasip et :Saruboceq:

Bugün benim doğum günüm ;)))) Allah seneye izin verirse evladımızla girmeyi nasip etsin doğumgünlerimize !!! Allah'ın izniyle bayramdan sonraki tedavide hamiş olursam temmuz ayında doğum olacak büyük ihtimalle..... Allah'ım lütfen bana hayatımın en büyük doğum günü hediyesini nasip eyle seneye temmuzda.... Sana yalvarıyorum bize ve buradaki herkese seneye bebekleriyle mutlu bayramlar, mutlu yıllar, mutlu yaşlar nasip et :Saruboceq:

sayes canım doğum günün kutlu olsun işallah seneye bebeğinle kutlarsınız:emir_bebek:

sayes canım allah dileklerini kabul etsin inşallah .allahın sevdiği kuluna isteklerini zor verdiğine inanırım ben.bence allah sabrımızı sınıyor.allah sağlıklı hayırlı ömürlü nasip etsin.sabırlı ol canım.:ecrin_bebek:

ZCU ah canıımm sağol güzel dileklerin için. ınan hep sabırlıyımdır. Hem de ne sabırrrr!!! Eyüp sabrı var bende evlenirken, babamı kaybettiğimde, iş yerinde.... dediğin gibi allah bizleri sınıyor eskiden veliler bugün niye başımız ağrımıyor bir kusur mu işledik diye düşünürlermiş allah bizi dünyanın yalanlarına kandırıp kendi yolundan ayırmasın dert veriyor ki bizlere onu hep hatırlayalım... olsun varsın imtihanımız bu olsun yüz akıyla yüzümüz gülerek çıkmayı nasip etsin hepimize....

canım allah hayırlısını versin.inşallah daha fazla beklemeden gelir bebişin. benim evliliğin 7. yılında geldi bebişim. şuan 7 yaşında. şimdi rabbim inşallah birde kardeş verir. en kötüsünü düşünme hiç, hep olacak umuduyla bekle canım. belki beklemene gerek kalmaz bellimi olur:CüvCüv:

canım işallah dediğin gibi olur beklememe kalmaz oluverir.işallah canım Allahta sana 2 ci çoçuğunu versin.....opuyorumnanaktan

canım doğum günü kutlu olsun o kadar içten dua etmişsinki allahım inşl dualarını geri çevrimezde tedavinin hemen ardından hamiş haberlerini alırız gönülden kocaman bi amin diyorum

doğum günün kutlu olsun inşallah dileğin en kısa zamanda kabul olur da seneye doğum gününü bebişinle bebaber kutlarsın canım

günaydın arkadaşlar....arada girip okuyup çıkıyorum yeni isimler gördüğümde çok üzülüyorum ne yazacağımı bilemiyorum....topikte bi değişiklikte yok...herkes aynı beklemede...bizdede değişiklik yok emre beyle ilaçlara devam bayram sonrası tese kısmetse.....bu arada tosbikten haber yok heralde merak ettim bebeği tutundumu??rabbim bu güzel aylarda hepimize sabır versin ki bu dertle uğraşabilelim arkadaşlar.....

evet canım aynen bizde beklemediyiz tabi ek takviyelere tam gaz devam bu ay içinde emre beye görüşeceğiz beklemedeyiz.canım tospik için daha erken geçen çarşamba transferi oldu pazar yada parazartesi mutlu haberi alırız inşl:ecrin_bebek:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.. Çok mutlu oldum yazdıklarınızla... Bu dualarımın bu dileklerimin hepsi hepimiz için inanın buna kalbimden; her duamda buradaki herkes için hep aynı şeyi istiyorum hayırlı güzel evlatlar.....

umutsuz1985 bizde de aynı ama beklemek huzursuz ediyor hep bi yerlerle görüşme halindeyiz. Yeme-içme kür çalışmalarımız kör topalda olsa devam ediyor 17 sinde asm ile görüşeceğiz eşim daha önce üroloğuyla görüştü bende k.d cuya görüneceğim. Hep aynı şeyleri duyuyoruz ama bakalım atladığımız bişeyler olabilir diye her hafta sonu hastane veya merkezlerdeyiz. Artık doktorlar baya biliyorsunuz bu işi iyi çalışmışsınız diyorlarkaydirigubbakcemile3 e duya duya ezberledik.

Eşim akupunktura başladı bu arada bakalım kısmetimiz ne gösterecek bayram sonrası teseye kadar. Ne yaparsak kardır. çakşır-nohut-kekik-keçiboynuzu-badem-incir çekirdekler-ısırgan-çörekotu ara ara havuç, proxeed, l-arginin, arısütü bal polen azospermiye karşı hücumlarımız amansız soluksuz devam ediyor.

Bu arada en son gelişme imsi den sonra metabolomicsi bahçeci kliniği de kullanmaya başlamış ve fulyaya taşınacaklarmış. En iyi mikroteseci ürolog ve en son teknolojileri bünyesinde barındırabildiği için artık %70 oranında biz bahçeciyi düşünüyoruz. Belki umutada yakında metabolomicks geçer takipte olmak lazım.
bilgilendirdiğin için saol demmi..metabolomiks nedir? Hiç duymadım yani mikroteseden farkı nedir arkadaşım??benim bildiğim bahçecideki doktorlar umuttada çalışıyor..şuan nişantaşındalar ..nişantaşı kliniğimi fulyaya taşınacakmış??beraber çalıştıklarına göre umutttada uygulanır diye düşümüyorum..peki ürolog kimdir kime karar verdiniz??

evet canım aynen bizde beklemediyiz tabi ek takviyelere tam gaz devam bu ay içinde emre beye görüşeceğiz beklemedeyiz.canım tospik için daha erken geçen çarşamba transferi oldu pazar yada parazartesi mutlu haberi alırız inşl:ecrin_bebek:

hayırlısı olsun arkadaşım...ek takviyeleri biraz bıraktık biz bakalım ilaçlara devam ediyoruz...inşallah tosbikten iyi haberler alırızda neşemiz yerine gelir....

arkadaşlar kendi sorumu kendim cevaplayayım,araştırdım metabolomicsi bir teknik.Bahçeci kliniğinin sitesinde detaylıca açıklamış,en iyi embryoyu seçip hamilelik şansını artırıyormuş.yeni bir teknik ve sanırım tek onlarda var. peki umuttada uygulanıyormu aceba biz umutta düşünüyoruzda...

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.. çok mutlu oldum yazdıklarınızla... Bu dualarımın bu dileklerimin hepsi hepimiz için inanın buna kalbimden; her duamda buradaki herkes için hep aynı şeyi istiyorum hayırlı güzel evlatlar.....

canım doğum günün kutlu olsun ...inşallah herşey planladığın gibi olur arkadaşım....

Back
X