günaydın arkadaşlar....arada girip okuyup çıkıyorum yeni isimler gördüğümde çok üzülüyorum ne yazacağımı bilemiyorum....topikte bi değişiklikte yok...herkes aynı beklemede...bizdede değişiklik yok emre beyle ilaçlara devam bayram sonrası tese kısmetse.....bu arada tosbikten haber yok heralde merak ettim bebeği tutundumu??rabbim bu güzel aylarda hepimize sabır versin ki bu dertle uğraşabilelim arkadaşlar.....
Umutsuz1985 bizde de aynı ama beklemek huzursuz ediyor hep bi yerlerle görüşme halindeyiz. yeme-içme kür çalışmalarımız kör topalda olsa devam ediyor 17 sinde asm ile görüşeceğiz eşim daha önce üroloğuyla görüştü bende k.d cuya görüneceğim. hep aynı şeyleri duyuyoruz ama bakalım atladığımız bişeyler olabilir diye her hafta sonu hastane veya merkezlerdeyiz. artık doktorlar baya biliyorsunuz bu işi iyi çalışmışsınız diyorlarkaydirigubbakcemile3 e duya duya ezberledik.
Eşim akupunktura başladı bu arada bakalım kısmetimiz ne gösterecek bayram sonrası teseye kadar. ne yaparsak kardır. çakşır-nohut-kekik-keçiboynuzu-badem-incir çekirdekler-ısırgan-çörekotu ara ara havuç, proxeed, l-arginin, arısütü bal polen azospermiye karşı hücumlarımız amansız soluksuz devam ediyor.
Bu arada en son gelişme imsi den sonra metabolomicsi bahçeci kliniği de kullanmaya başlamış ve fulyaya taşınacaklarmış. en iyi mikroteseci ürolog ve en son teknolojileri bünyesinde barındırabildiği için artık %70 oranında biz bahçeciyi düşünüyoruz. belki umutada yakında metabolomicks geçer takipte olmak lazım.