Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leylak cım mıkrotese olcak esım ama aynı zamanada benıde hazırlıcaklar
mrb arkadaslar!ERYASU 500 EBANA 300 BLUEAVCI 100 TEFRICIYE ICIN ALLAH RAZI OLSUN.Kızlar kaan bey adetın 2.gunu gel demıstı bıze sızce tup bebege 2.gun mu baslanıyor yoksa tahlıl yapmak ıcın mı adetın 2.gunu dedı anlamadım yanı sımdı pazartesı gtcez ama baslarız sanırım dımı tup bebege?cok streslı ve heyecanlıyımmmmmmmm
mrb arkadaslar!ERYASU 500 EBANA 300 BLUEAVCI 100 TEFRICIYE ICIN ALLAH RAZI OLSUN.Kızlar kaan bey adetın 2.gunu gel demıstı bıze sızce tup bebege 2.gun mu baslanıyor yoksa tahlıl yapmak ıcın mı adetın 2.gunu dedı anlamadım yanı sımdı pazartesı gtcez ama baslarız sanırım dımı tup bebege?cok streslı ve heyecanlıyımmmmmmmm
canım inşallah başarılı bir sonuç alırsınız. nerede tedavi görüyorsunuz? eşinde hiç sperm varmı?bizde hiç sperm yok.bazı doktorlar senide hazırlamamız gerek diyor,bazıları sperm bulmadan seni hazırlamak saçma diyor:çok üzgünüm: