Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar dün yazdığım şeyler sanırım topiğin yeniden düzenlenmesi sırasında silinmiş.tekrar yazayım dedim.Bir arkadaşın annesinin tavsiyesi:

1)Önce 2 rekat hacet namazı kılıp, dileğini söylüyorsun
2)39 gün boyunca hergün 1000 Estağfurullah Elazim
1000 A'llahümme Salli Ala Seyyidinna Muhammed'in Vesselim
1000 La İlahe İllallah
100 Felak
100 Nas okuyorsun.
3)39. günden sonra 1 gün hiçbirini okumayıp ara veriyorsun
4)Tekrar 39 gün okuyorun.Çocuk olana kadar bu böyle devam ediyor.
NOT:Adetliyken Felak ve nas okunmayıp, diğerleri okunmaya devam edilecek
Ayrıca margarin ve margarin kullanılmış yiyecekler yenilmeyecekmiş (bu neden bilmiyorum)

DUA BİZDEN ŞİFA ALLAH'TAN:Saruboceq:

jklm hadi hayırlısı canım. inşallah bir müjdede senden alıcaz. stres yapma.allaha sığın dualarımız seninle. allah gönlüne göre versin inşallah canım.

leylak cım mıkrotese olcak esım ama aynı zamanada benıde hazırlıcaklar

canım inşallah başarılı bir sonuç alırsınız. nerede tedavi görüyorsunuz? eşinde hiç sperm varmı?bizde hiç sperm yok.bazı doktorlar senide hazırlamamız gerek diyor,bazıları sperm bulmadan seni hazırlamak saçma diyor:çok üzgünüm:

mrb arkadaslar!ERYASU 500 EBANA 300 BLUEAVCI 100 TEFRICIYE ICIN ALLAH RAZI OLSUN.Kızlar kaan bey adetın 2.gunu gel demıstı bıze sızce tup bebege 2.gun mu baslanıyor yoksa tahlıl yapmak ıcın mı adetın 2.gunu dedı anlamadım yanı sımdı pazartesı gtcez ama baslarız sanırım dımı tup bebege?cok streslı ve heyecanlıyımmmmmmmm

jklm tedavin hayirli olsun.
Insallah iyi geçer guzel haberlerle dönersin.
Sakin stres ve heyecan yapma.

mrb arkadaslar!ERYASU 500 EBANA 300 BLUEAVCI 100 TEFRICIYE ICIN ALLAH RAZI OLSUN.Kızlar kaan bey adetın 2.gunu gel demıstı bıze sızce tup bebege 2.gun mu baslanıyor yoksa tahlıl yapmak ıcın mı adetın 2.gunu dedı anlamadım yanı sımdı pazartesı gtcez ama baslarız sanırım dımı tup bebege?cok streslı ve heyecanlıyımmmmmmmm

canım heycan ve sters yapmamaya çalışın inşallah en kısa zamanda cgüzel haberlerini alırız

canım çalıoştığım için alamdım tefriciye ama iana hep dua edicem sana canım. İnşallah hayırlısıyla sperm bulunur bebişin tutunur allah çok büyük :Saruboceq:

canım inşallah başarılı bir sonuç alırsınız. nerede tedavi görüyorsunuz? eşinde hiç sperm varmı?bizde hiç sperm yok.bazı doktorlar senide hazırlamamız gerek diyor,bazıları sperm bulmadan seni hazırlamak saçma diyor:çok üzgünüm:

O saçma diyen doktorlara şunu soruyorum dondurup çözme sonrası %100 canlılığı garanti edebiliyorlar mı? 5-10 tekrar mikrotesede hem sperm bulmayı hem testise ve dolayısıyla vücudun başka bir çok işlevine zarar vermemeyi garanti edebiliyorlar mı? eğer cevapları evetse diyecek birşeyim yok saçma olduğuna ben de katılacağım ama böyle bir garantileri yoksa lütfen kapasınlar ağızlarını

merhaba arkadaşlar bi süredir giremedim birde baktım kiii tosbikim hamileymiş rabbim yavrunu sana bağışlasın sağlıcakla kucağına al...geçmişi çok uzun okuyamadım ama jiklim tedaviye başlamışsın hayırlı olsun..tedaviye başlayan herkese allah yardım etsin...şimdi kızlar dün kaan hocaya gittim mikrotese günü için sperm testi yaptırdık ve 12 milyon yuvarlak hücre çıktı ilk defa bu ne demek...bu arada kaan hoca ilaçlara devam dedi mikroteseyi eylüle bıraktı bizde yaptığımız herşeye devam kararı verdik hayırlısı...

bu arada sperm dondurma olayına gelince riskli canlılığını kaybediyomuş o yüzden eşleri birlikte hazırlayıp taze sperm kullanıyolar...

SELVA cım bu güzel bi gelişme.sperme dönüşür diye eylüle bırakmıştır kaan hoca.inşallah m teseye gerek kalmaz.eşin daha önce olmuşmuydu m tese? hatrlayamadım sizin durumu.23 temmuzda bizde gidiyorz kaan hocaya.bu arada adetim 5-6 gün gecikti biliyorum bizim durumda mucize hamile kalmak ama yinede içim içimi yiyo.belki de benm bu heycanım yüzünden geciktikçe gecikti:(((

kızlar eşim lh fsh testi yaptırdı 4aydır prengly kullanıyorduk ilk 1ayda azıcıkta olsa bi yükselme görmüştük ama şuan o yükselmede yok bal polen arısütü karışımı kullanıyoruz bunun lh fsh düşürücü bi etkisi varmı kızlar bileniniz lütfen yardımcı olsun en azından keseriz kullanmayı yarın emre beyle randevumuz var kızlar nolur dua edin bizim için hayırlı haberler verim inşl sizlere

blueavci canım allah yardımcın olsun. inşallah güzel haberler getirirsin.herşey yoluna girecek. hadi hayırlısı

Back
X