Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar dün rahim filmi çektirdim sol tüp tıkalı dedi doktor ne olacak açıkçası üzüldüm bu konuda bilgisi olan var mı?
adak canım çok sevinidim:)))) ayrıca sana umutsuz diye hitap etmekten de hiç hoşlanmıyordum çok iyi oldu:)))) 2 tane hareketsiz de olsa tahlilde çıkması çok iyi:))) iyi bir haberle girdim topiğe:)) allah devamını getirir inşallah....
tüp açma işlemi yapılıyomuş ama nette diyoki normal gebelik şansını artırmak için diyo tek tüp kapalıysa normal gebelik şansı yarıya iner yazıyo..anlamadığım tüp bebekte yumurtalar nerden toplanıyo rahime inmeden tüpten mi rahimden mi yumurtalıktan mı?
merhaba arkadaşlar dün rahim filmi çektirdim sol tüp tıkalı dedi doktor ne olacak açıkçası üzüldüm bu konuda bilgisi olan var mı?
canım ben tüp tedavisine başlamadan banada yaptılar tüplerim açıkmış ama merak edip sormuştum ya kapalı olsaydı diye...bana demiştiki biz hızlıca bir opak madde veriyoruz görüntülemek için genelde de tıkalı olanlar bile bu madde nedeniyle film çekim sonrası açılıyo demişti yani arkadaşım açılmış olabilir..çok şaşırmıştım...bide bencede tüp bebek tedavisinde önemli olmamalı tıkalı olması ama bizim tüp bebek yapacağımız biline biline neden isteniyorki ozaman anlamış değilim...
adak canım senin adına çok sevindim cansızda olsa bu büyük bir ilerleme darısı başımıza...bizdede 12 milyon yuvarlak hücre çıktı ilk defa kaan hocada hayırlısı rabbimden gelen başım gözüm üstüne....
Adak, bizim durumumuz sizden farklıymış bizim fsh hep 9-10-12 lerde olduğu için gerek görmemiş demek Emre Bey, Eşim eğer yüksek e2 hormonu sperm üretimini azaltıyorsa onu düşürmek için kullanmak istiyordu. Aslında başta Kaan hoca da gerek görmemişti ama her ay benzer durum ortaya çıkıpta sürekli kullanmak istediğini söyleyince Hoca da tamam kullan dedi. Şimdi ise tereddüt ediyor iş ciddiye binince Emre beye de yazmış danışmış bakalım ne cevap gelecek. Eşim tüm detayları duymadan bir işe başlamıyor.arkadaşım fsh konusunda için rahat olsun...fsh 2.5tu biliyosun tedaviden önce 3 aydır klomenle 12.5 oldu ve diğerleride bir miktar hep yükseldi...emre beyle bunu konuştum önemli değil dedi sonuçta sizin kendinize ait bir hormon değeriniz var ben sadece yükselterek uyarmış oluyorum bunu kafanıza takmayın dedi ve devam edin dedi...şu an normal değerin üstüne çıktık normalken fakat hala devam ettiriyo....kaan hocada devam edin dediyse edin bence çünkü doktorlar tüm detayları anlatmıyorlar fakat kendileri bişi düşünerek söylüyolar diye düşünüyorum ben...
Selva canım yumurta toplama yumurtalıktan yapılıyor. Eşin azospermi olduğu için tüpün açık kapalı olmasının bir önemi yok eğer aşılama veya doğal yolla isteyecekseniz o zaman bir engeldi ama şimdi değil. yumurtaların olgunlaştırılıp çatlattırılıp toplanır dışarda eşinin spermleriyle döllendirilir embriyo yapılır. sonra onlar rahme yerleştirilir. bu tedavide tüplerin hiç bir önemi yok.tüp açma işlemi yapılıyomuş ama nette diyoki normal gebelik şansını artırmak için diyo tek tüp kapalıysa normal gebelik şansı yarıya iner yazıyo..anlamadığım tüp bebekte yumurtalar nerden toplanıyo rahime inmeden tüpten mi rahimden mi yumurtalıktan mı?
canım benim anladığım kadarıyla evet basınçlı bir ilaç veriyo buda varsa nyapışıklık açıyomuş.bizden rahim filmini rahim içinde bişey varmı diye istiyolarmış et ben miyom yapışıklık tüp bebeği engelleyen etmenler versa ortadan kaldırdıktan sonra tüp bebeğe başlıyolarmış.yani bizim için rahim içi önemliymiş.