- 3 Mayıs 2008
- 399
- 1
- 296
- 43
anladım canım bende okumuştum onları canım benim eşimde sustanon kullanıyordu daha önce durumumuzu öğrendikten sonra onu bırakıp prengly başladık emre beyde haftada 3gün fostimon verdi benim eşimde ameliyattan öncesine kadar gelişmiyormuş ameliyattan sonra gelişmeye başlamış canım sanırım durumumuz aynı canım sende sıkma canını herşey yoluna girecek emre bey çok olumlu konuştu daha ortada sperm yok adam normal gebelik bekliyorum dediya inşl gerisi allaha kalmış hakkımızda hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum canım
bleuavci günaydın canım inşallah umarım normal hamilelik olur gerçi normal deolsatüp te osa o bizleriçin çok büyük bi hediye rabbimden inşallah rabbim bizlere nasip eder caımsizne zamandır tedavioluyorsunuz yani nekadar sürüyor tedavi bir bilgin varmı emre bey bir de bize dediki artık sustanon piyasada yok dedi zaten eşim yalaşık olarak 10 yıl önce kullanmış o ilacı bakalım çarşamba günü tahlil yaptırıcaz sonucu da 2 gün sonra alıcaz haftaya cumaya belliolucak durumumuz ne diyecek emre bey :1no2: