Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ekledim seni kabul edersin dimple diye balıyo benm adres.

canım benide kaydedermisin?? bende ank düşündüğüm için bilgileri öğrenmek isterim..
ay-dogan-ay @ hot...eklemek istersen tabi.aslında diğer arkadaşı eklicektim ama çıkmış, sormadanda eklemek istemedim..sen sor istersen bir..

canım yalnız şuanda o imkanımız yok, tedavi için ank düşünüyoruz ama oda eylülde..bugün eşim sonucu doktra gösterememiş..yarın gidecek, artık ürolog ne derse, belki iğne vitamin verir..eylüle kadar geçmi kalırız sizce??çünkü Kaan beye gitcektk, oda Eylülde başlayacakmış,ağustosda yokmuş..

Melisela imkanlarınızı zorlayın. Kaan hocayı beklemenize gerek yok. Bingöl -Ankara mesafesi ne kadar bilmiyorum ama Cuma gece binseniz cumartesi sabah ordasınız. Ankarada sperm dondurma hizmeti veren bir tbm araştırın. çoğu cumartesi saat 14.00 e kadar çalışıyordur. İstanbuldakiler öyle en azından Eşin versin spermini oraya dondurtun. biliyorum ucuz değil ama şansı iyi değerlendirmek lazım. zcu arakadışımızında 2007 de 400.000 spermi varmış sonra hep sıfır ve mikrotesede de bulunamamış. Bunlardan ders alıp gamzesezerin dediği gibi garantiye almalıyız. sonra Kaan hocanın merkezinde isterseniz donmuşlarınızı alır götürebilirsiniz buna engel olamazlar. TÜp tedavinizi donmuşlarınızı alıp nerede isterseniz orada yaptırabilirsiniz.

teşekkürler canım, ama kafama takılan bir şey var..bir arkadaş hemen dondurn, belki bir daha çıkmayabilir demiş..ama ben bingöldeyim ve burda tüp bebk merkezi falan yok, biz şubat tatilinde ank da düşünüyorduk ama arkadaş öyle söyleyince biraz moralim bozuldu..Sizce bi daha test yaptığımızda sıfır çıkarmı??bu 2. testti..azda olsa bize umut oldu, bugün yaşadığım sevinci anlatamam..Rabbim inş en kısa zamanda hepimize bebişler verir..

korkma canım inşallah çıkmaz içiniz rahat olsun bir daha yaptırın isterseniz...

kızlar şimdi haber aldım yeğenim doğmuş kız .Allahım bizlerede nasip eder inşş

Back
X