Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bişey sorucam yaaa eşim testesteron tahlili yaptıracak emre beye gittik 13 temmuzda dediki 15 gün sonra testesteron yaptırın demişti bu sonuca göre bize tedavi vericek eşimin hormonlarında sorun çıktı henüz kesin değilama eğer öyle ise bu tedavi ne kadar sürüyo ve sonucun da da mikro tese yapılıyormu illaki bir de diyelim kieşimde spermçıkışı oldu sonra ne olucak bana ne yapıcaklar yaniönce eşimin spermlerinin dondurup sonra ben den yumurta alıp mı birleştiricekler yoksa önce ben den mi yumurta toplucaklar onu çözemedim bir türlü gerçi daha yolun çok başındayız ama inşallah hayal işte

ceylinsu o sizin isteğinize bağlı doktorunuz söyler kiminde önce mikrotese yapılıyor sperm çıkarsa kadına tedaviye başlıyorlar sonra dondurulmuş spermle kadından alınan yumurta dölleniyor bazılarındada kadınka erkek aynı anda hazırlanıyor sperm çıkarsa kadınında yumurtaları toplanıyor çıkmazsa yumurtalara kalıyor inşallah bu sonuç olmaz eşind ebol bol spewrm çıkar

slm kızlar eşlim u akşam ankaraya gitcek tekrar spermiogram vercek dua edin ne olur bizdede çıkış olsun

selm canım inşallah hayırlı haberlerinizi alırız bu mübarek günlerde ramazana da az kaldı rabbim bu güzel günlern yüzü suyu hürmetine bizlere yardım etsin benim de eşim testesteron taptırıcak sonuca göre azo oluşunun nedeni belliolucak bakalım ne çıkıcak emre bey neye krar verickkafamçokkarıştı

amin ceylinsu inşallah hepimizin eşlerinin sonuçları güzel çıkar

canım nşallah çok afedersin ama sakıncaı yok sa eşinin azosperm oluşunun sebebi nedir?benim eşiminhenüz bellideğil ama hormonlarınan kaynaklanıyo tahminimizce çünkü eşimküçükken ateşli hastalık geçimiş ve gelişme geriliği olmuş tüylenmesinde sorun varmış şimdi normal daha önce de sustanon kullanmış

canım tabiki sakıncası yok ben 3 yıllık evliyim evliliğimin 6 ayında zo ile tanıştık doktorlar ilk önce eşime hipoganadizm teşhisi koydular yani fsh düşüklüğü sonra menegon ve prignly kullanı 6 ay kadar sonra çıkış olmadı kaan hocaya gittik oda bir süre ilaç tedavisi uyguladı sonra eşime ankara genartta mikrotese yapıldı benide hazırladılar eşimden bir çok elengo yani spermin kuyruksduz haliçıkktı benimde yumurtalarımı topladılar iki kalitesiz embriyo oluştu fakat tutmadı zaten şansımız yüzde birdi geçen seneden bu yana eşim kaan hocanın hastası fsh gene düşüktü ve bir snedir eşim klomen kullanıyor fsh şimdi normale döndü bakalım kısmetse aralık ocak ikinci tedaviyi düşünüyoruz

ceylinssu çıkmışsın bu arad eşim geçen sene haziranda mikrotese oldu belkide tese bilmiyorum çünkü eşimi lokal anestezi ile ameliyat ettiler ve eşim ameliyattan sonra iki hafta yürüyemediçok zor geçmişti inşallah bu sefer ameliyata hiç gerek kalmaz

kızlar biliyormusunuz dün akşam neyi anladım eşimin bu duruma aslında çok üzüldüğünü dün bereaber dolaşıyorduk parka gittik orada bir sürü bebek vardı eve geldik eşim ben çok üzülüyorum bizim neden bebeğimiz yok herkesin var bir bizim yok dedi onu böyle görmek beni çok üzdü ama belli etmedim çünkü onun üzülmesi daha kötü bende çok üzülüyorum ama bilmiyorum ne yapsam nere gitsem...

merhaba kızlar geçmişe şöyle bi baktım jklimden haber yok..hayırlısı neyse hakkında o olur inşlaallah..bugün rahim filmini hastaneye götürdüm kaan hocanın merkeze 2 tane kadın doğum uzmanı baktı filme ve tüp bebek için önemli olan yumurta kalitesi dediler yani tek taraf filmde tıkalı çıkmıştı ya bu sizin için önemli değil dediler,eğer normal yoldan gebe kalma ihtimalim olsaymış açarlarmış..hayırlısı bakalım....

slm belginim yukarıya son durumu yazdım eylülde kısmet olursa tüp bebek inşaallah...merkezde bugün birkaç arkadaşla konuştum hep aklımas geliyo aceba bizim formdan arkadaşlardan biri olabilirmi diye..3-4 kişi yumurta kontrolüne gelmişti..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün....

kızlar biliyormusunuz dün akşam neyi anladım eşimin bu duruma aslında çok üzüldüğünü dün bereaber dolaşıyorduk parka gittik orada bir sürü bebek vardı eve geldik eşim ben çok üzülüyorum bizim neden bebeğimiz yok herkesin var bir bizim yok dedi onu böyle görmek beni çok üzdü ama belli etmedim çünkü onun üzülmesi daha kötü bende çok üzülüyorum ama bilmiyorum ne yapsam nere gitsem...
canım aynı durum hepimizde var.eşlerimizde üzülüyor bizde üzülüyoruz.ama bu süreç bizi birbirimize daha çok bağlıyor.ben inanıyorum burada canı yürekten isteyen tüm arkadaşların bebeyi olacağına. ben umudumu kaybetmedim .isyanda etmedim.allah sevdiği kuluna dert verirmiş .bu imtihanıda barıyla atlatacağız...birde eşlari dr. gidecek arkadaşlar var .allah umutlarını yitirmesin ,yüzlerini güldürsün inşallah iyi sonuçlarla dönerler.

slm belginim yukarıya son durumu yazdım eylülde kısmet olursa tüp bebek inşaallah...merkezde bugün birkaç arkadaşla konuştum hep aklımas geliyo aceba bizim formdan arkadaşlardan biri olabilirmi diye..3-4 kişi yumurta kontrolüne gelmişti..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün....
hadi bakalım canım inşallah eylülde senin için en güzel günler olur tedavinin sonucunda kavuşursun bebeğine bide ekimde düşünüyoruz kısmetse umut tüpbebekte siz kaan beye mi gitceksiniz..
canım aynı durum hepimizde var.eşlerimizde üzülüyor bizde üzülüyoruz.ama bu süreç bizi birbirimize daha çok bağlıyor.ben inanıyorum burada canı yürekten isteyen tüm arkadaşların bebeyi olacağına. ben umudumu kaybetmedim .isyanda etmedim.allah sevdiği kuluna dert verirmiş .bu imtihanıda barıyla atlatacağız...birde eşlari dr. gidecek arkadaşlar var .allah umutlarını yitirmesin ,yüzlerini güldürsün inşallah iyi sonuçlarla dönerler.

canım isyan etmiyorum ama bazen çok yorulduğumu nefes alamadığımı hissediyorum evliliğimizin eylülde 7.yılını dolduracağız azoyuda öğreneli 4yıl oldu yoruldum çok yoruldum....

hadi bakalım canım inşallah eylülde senin için en güzel günler olur tedavinin sonucunda kavuşursun bebeğine bide ekimde düşünüyoruz kısmetse umut tüpbebekte siz kaan beye mi gitceksiniz..

canım isyan etmiyorum ama bazen çok yorulduğumu nefes alamadığımı hissediyorum evliliğimizin eylülde 7.yılını dolduracağız azoyuda öğreneli 4yıl oldu yoruldum çok yoruldum....
canım seni anlıyorum ...bizde eylülde altı yılı dolduruyoruz .azoyu öğreneli .3 yıl oldu.bende çok şey yaşadım yaşıyorumda.sabırlı olmamız lazım.sabrın sonu selamettir.allah yüzümüzü güldürecek inşallah...:CüvCüv:

arkadaşlar birşey sorucam ,kaan hoca bize telden kullanmamız gereken ilaçları söyledi.biz bunları nasıl alalım .gidip hastanede üroloğamı yazdıralım yoksa eczaneden paraylamı alalım . ilaç kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarmı ...

zcu arkadaşım klomen yazdıysa ucuz bi ilaç 8-9 arası pharmaton yazdıysa o biraz pahalı 38 civarı onuda devlet ödemiyo...biz bunları kullanıyoz canım...

belginim canım ben kaan hocaya gideceğim,umut tüp bebekle görüşmeye gittim 20 gün kadar önceydi..telle aradım randevu aldım oralarda yakın bir otel varmı dedim evet dediler yer konusunda yardımcı oluruz vs çıktım gittim saat 12 de randevu almıştım bir gün önce randevumu 11 e almak için aradılar kabul ettim neyse vardım merkeze emre bey yok saat 11 oldu hala ses yok benimle birlikte bir kişi daha bekliyordu bekle bekle bekle saat oldu12 sözde beni 10 dan önce alacaklardı..oradaki bayanla tartıştım yukarıyı aradı bir kaç tel görüşmesinden sonra ameliyata girmiş,bekleyin dedi.benimle emre beyi bekleyen bayan kaybolunca benden önce birini aldınız mı dedim hayır dedi yanımdaki bayana emre beyle görüştünüz mü dedim oda evet deyince kendimi dışarı attım az daha cinnet geçirtiyorlardı bana...bu arada ben bişeye takıldım saat 10 da mikro tese varmış emre bey zaten 10:40 da merkeze girmişti...bizi tekrar aradıklarında 13 civarıydı bende sizinle görüşmek istemiyorum dedim emre bey maceram böylece sonuç buldu..ama bu yazdıklarım kimseyi yanıltmasın emre beyden kaynaklanmadı merkezde sıkıntı yaşadım,birde kaan hoca mı emre bey mi derken rabbime çok yalvardım bir yol göster ben seçemiyorum diye rabbimde böylece bana yol gösterdi bence....

selva cım inşallah hayırlısı budur senin için.orda oluyo bazen böyle aksamalr.gerçekten bi işarettir belkide bu...

Back
X