- 3 Mayıs 2008
- 399
- 1
- 296
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dondurma gibi bir imkan varken doktorlar neden umursamaz anlamıyorum. biz 6. keredir sıfır değerini görüyoruz ve eşim 15 yaşından beri her ay spermiyogram yaptırmadığına o kadar pişman ki şimdi!..Ben yaklaşık bir yıldır kadınlar klübü üyesiyim.Aslında benim ilk forumla ilgilenmem varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiği ile oldu.Ameliyat öncesi 3 milyon kadar sayımız vardı hareketli %0 dı ama sayımız vardı en azından.Eşim ameliyat olalı 5.5 ay oldu ama çok üzülerek söylüyorum ki olan sayımız artacağı yerde sıfıra düştü.Yani buna azospremi deniyormuş bizde başımıza gelince öğrendik.Şuan doktorumuz mikrotese yapmamızı öneriyor ama biz korkuyoruz.Ya canlı sperm bulunamazsa?Bu korku kahvediyor bizi ne yapmalıyız nerde yapmalıyız.Adana da yaşıyoruz ama başka şehirlerde de yaptırabiliriz iyi bir önerisi olan var mı yardım lütfeeeennnnn(((((
efe yorum yazmıyoruz çünkü açıklamaları temkinli karşılıyoruz. bana göre en az 5-6 sene var bu işin hayata geçmesi için.arkadaşlar kök hücre çalışmalarıyla ilgili söylentiler arttı.sizce 2 aya kadar dedikleri yani hastanelerde mi 2 ay sonra başlanır uygulama?bu müthiş bi haber deilmi?niye kimse yorum yazmıyor
Aldığın aktarı yazar mısın sayesben de kaan hocanın söylediğini kurt üzümünü araştırıyorum bakalım belki h.sonu mısır çarşısına giderim. Şifa allah'tan şu mübarek cumalar yüzü suyu hürmetine herkese şifa olsun yiyip içtikleri....
melisela eşim de yüksekti prolaktini.MR çektile bişey çıkmadı hala çok yüksek.40 ın altına inmiyo hiç.stres de çok etkliliyo bu hormonu.ama çok önmli değil yüksek olması.kaan bey bakmıyo bile ona.eşinin FSH biraz düşük.o da klomen kullandıktan sonra çıkıyo zaten.
kızlar selam bir şey soracağım..bugün eşimn tahlil sonuçlarını yazmıştım, kaan hocaya da mail atmıştım.kaan hoca eşime klomen ve pharmaton diye bir ilaç kullanmaya başlamasını söylemiş..bunlar hakkında bilgisi olan var mı? ve 1 ay sonra idrar ve sperm testini tekrarlayın demiş..
canım klomen fsh dengelenemk için veriyolar bizde kullandık yani burdaki kişikerin çoğunun eşine kaan hoca klomen verdi diğer ilaçşata vitamin eşimde kullanmıştı hadi hayırlıs