Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efendimmmmmmmmmm sor bacım 28 yaşındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tşk..kızma canımcım :))) ya napim sıkıldım sizinle dertleşiyom..Anca böle mutlu hissediyom kendimi..burda bir içimi döküyorum, başka kimselere bişi anlatamıyom((
canım allahmı söyletti ağzın bal yesin inşallah bigün bu soruyu sormak hepimize nasip olur
belginim kociş arkadaşlarıyla yemeğe çıktı bende ek takılıyorum melisela bana çocuk nasıl demişya içim bir tuhaf oldu keşkeeeeeeeeeeee gerçek olsaydı dimi ne güzel ama olcaka çok inanaıyorum
canım aynen nazımız birbirimize geçiyo sıkılmadan konuşuyor rahatlıyoruz iyiki var bu topük..anne olsak bile ayrılmayalım kızlarr o zamanda çocukların derdinden konuşalım olurmu![]()
belgin inşallah burada herkesin bebeği olduğunda bütün azolu eşleri ve çocukları iel buluşma kaynaşam günü yapcam çocunu alan geelcek artık kimimizin kucağında kimimizn karnında bebeişlerle bekliyor olcam tarih ise çok yakın inşallah
herkes havadan sudan yazışıyo.okuyunca aklıma geldi.bi kere yine böyle yapıyoduk, biri geldi kızdı bize:))) biz buraya bilgi edinmeye giriyoruz.boş konuşmayın gibi bişeyler dedi.hatrlıyn mu belgin:)))))