Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zaten burda yaşlarımız yakın canım hepimiz çocuğuz....boş ver böyle olmasak zaman geçmezzzz

efendimmmmmmmmmm sor bacım 28 yaşındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tşk..kızma canımcım :))) ya napim sıkıldım sizinle dertleşiyom..Anca böle mutlu hissediyom kendimi..burda bir içimi döküyorum, başka kimselere bişi anlatamıyom :(((

belginim kociş arkadaşlarıyla yemeğe çıktı bende ek takılıyorum melisela bana çocuk nasıl demişya içim bir tuhaf oldu keşkeeeeeeeeeeee gerçek olsaydı dimi ne güzel ama olcaka çok inanaıyorum

tşk..kızma canımcım :))) ya napim sıkıldım sizinle dertleşiyom..Anca böle mutlu hissediyom kendimi..burda bir içimi döküyorum, başka kimselere bişi anlatamıyom :(((

canım aynen nazımız birbirimize geçiyo sıkılmadan konuşuyor rahatlıyoruz iyiki var bu topük..anne olsak bile ayrılmayalım kızlarr o zamanda çocukların derdinden konuşalım olurmu:emir_bebek::emir_bebek:

melisela sen bana berbiş nasılsın demişinya ben onu tam tersi bebeişin nasıl diye anladım sabah akşam bebek konusu ile haşır neşir oldumdan herşeyi bebek üzerine anlıyom ne alemim demi

belginim kociş arkadaşlarıyla yemeğe çıktı bende ek takılıyorum melisela bana çocuk nasıl demişya içim bir tuhaf oldu keşkeeeeeeeeeeee gerçek olsaydı dimi ne güzel ama olcaka çok inanaıyorum

yakın olsaydım gelirdim çay demler çekirdekle yerdik kızzzz.yok kız bebeiş diye sana dedi ama inşallah düşündüğün gibi olur canımmm

belgin inşallah burada herkesin bebeği olduğunda bütün azolu eşleri ve çocukları iel buluşma kaynaşam günü yapcam çocunu alan geelcek artık kimimizin kucağında kimimizn karnında bebeişlerle bekliyor olcam tarih ise çok yakın inşallah

herkes havadan sudan yazışıyo.okuyunca aklıma geldi.bi kere yine böyle yapıyoduk, biri geldi kızdı bize:))) biz buraya bilgi edinmeye giriyoruz.boş konuşmayın gibi bişeyler dedi.hatrlıyn mu belgin:)))))

canım aynen nazımız birbirimize geçiyo sıkılmadan konuşuyor rahatlıyoruz iyiki var bu topük..anne olsak bile ayrılmayalım kızlarr o zamanda çocukların derdinden konuşalım olurmu:emir_bebek::emir_bebek:

ayyy dimi ne güsel olur..zaten benim kızkardeşim yok..teyzeleri siz olurdunuz..neler yaptıklarını anlatırdık, resimler koyardım..şimdi bile heyecanlandım..bizmki gelmden adını TOSUNCUK koyduk..tosuncuk şöle, tosuncuk böle..eşimle evde öle dolaşıyoz valla..yemek yerken diyoruz tosuncuğa bir sandalye alırız, küçük kafasıyla bakıcak etrafa..taklidini yapıyoruz..görseniz bizi gülmekten bayılırsınız :)))

belgin inşallah burada herkesin bebeği olduğunda bütün azolu eşleri ve çocukları iel buluşma kaynaşam günü yapcam çocunu alan geelcek artık kimimizin kucağında kimimizn karnında bebeişlerle bekliyor olcam tarih ise çok yakın inşallah

inşallah canım çok iyi düşünmüşsün ne güzel olur..

ben hatırlıyom gamzecim soma ama süreklide aynı konu sıkıyo boşverin arada başka konularada takılalım aten hiç aaklımızdan çıkmıyo en azındaan bir saat kafa dağıtsak kötümü olur

herkes havadan sudan yazışıyo.okuyunca aklıma geldi.bi kere yine böyle yapıyoduk, biri geldi kızdı bize:))) biz buraya bilgi edinmeye giriyoruz.boş konuşmayın gibi bişeyler dedi.hatrlıyn mu belgin:)))))

boş ver canım onları sen bizim acımız bize yeter boş konuşmuyoruzki hayal kuruyoruz sonunda yine derdimizle ilgili konuşuyoruz..

Back
X