- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef olmadı bizde çok umutluyduk ama ....ASİ olmadı mı canım çook üzüldüm olur diye bekliyordum ama kısmet var zamanı demeki daha Hayırlısı
ayın 3 de yaptırdım canım nete bağlanamadığım için bildiremedimasi ne zaman test yaptırdın bugün mu canım yeni mi öğrendin
canım hem net yoktu hemde çok kötüydüm zatencanım çok üzüldüm kaç gündür seni bekliyordum ama aynı gün yazmayınca anladım bişeyler olduğunu olsun sıkma canını en azından sperm var..
inş canım inş kendimi toparlayıp yola devam edeceğiz inş Rabbim kimseyi umutuz bırakmasın umutlarımıza kavuştursuncnm sakın allahtan ümidini kesme allahım isterse olamayac şey yoktur,sakım üzülme ben iannıyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmayacak sabırlı olun ve kafanıza takmayın,bakarsın normal yoldan olur
evt canım tüp bebek yaptırmıştık eşim azosperm microyla sperm bulundu ama ilk rauntu geçemedikcanım ben girdimde sizin gelmediğinizi görüp bir şey yazmadan çıktım..Rabbim hayırlısını versin..ya bir şey sormak istiyorum..normalde FSH kaç olmalı? Bizim için önemli olan değer kaç, ben bilmiyorumda..bizimde 3 küsürdü sanırım..normal mi yani??
Birde Asi tüp bebek mi yaptırmıştı merak ettim de?
kızlar malesef bizde elimizde kocaman bir sıfırla döndük fsh ise 16 işte bu kadar alıştık bu sonuca kısmet canlarım[/QUb
belginim üzülme bak biz de microdan önce incir kürü yapmıştık ya ümitlendik çıkmıştır belki diye doktor gerek yok dediği halde yaptırdık sıfırı görmüştük ama çok şükür microda çıktı.inş sizinde çıkacak canım
evt canım tüp bebek yaptırmıştık eşim azosperm microyla sperm bulundu ama ilk rauntu geçemedik
malesef olmadı bizde çok umutluyduk ama ....
ayın 3 de yaptırdım canım nete bağlanamadığım için bildiremedim
canım hem net yoktu hemde çok kötüydüm zaten
inş canım inş kendimi toparlayıp yola devam edeceğiz inş Rabbim kimseyi umutuz bırakmasın umutlarımıza kavuştursun
evt canım tüp bebek yaptırmıştık eşim azosperm microyla sperm bulundu ama ilk rauntu geçemedik
canım dikkat et kendine inşallah geçer.slm kızlar
nasılsınız benim biraz ağrılarım var pazartesi dr a gideceğim
sağol canım.canım ben girdimde sizin gelmediğinizi görüp bir şey yazmadan çıktım..Rabbim hayırlısını versin..ya bir şey sormak istiyorum..normalde FSH kaç olmalı? Bizim için önemli olan değer kaç, ben bilmiyorumda..bizimde 3 küsürdü sanırım..normal mi yani??
Birde Asi tüp bebek mi yaptırmıştı merak ettim de?
canım sizin fsh güzel referans değerleri 1.5 ile 12arasında olmalı normali bu sizinki 4 güzel bizimki 16 biraz yüksek işte o kadar canım..mesela bakınn benim en son eşimin tahll sonuçları şöyle: bir yorumlarsanız sevinirim..çünkü merak ettim
Serbest testosteron 2.78
FSH 4.00
LH 4.14
prolaktin 23.11
Sizce nasıl?? lütfen yorum bekliyorum canlarım..
kızlar malesef bizde elimizde kocaman bir sıfırla döndük fsh ise 16 işte bu kadar alıştık bu sonuca kısmet canlarım[/QUb
belginim üzülme bak biz de microdan önce incir kürü yapmıştık ya ümitlendik çıkmıştır belki diye doktor gerek yok dediği halde yaptırdık sıfırı görmüştük ama çok şükür microda çıktı.inş sizinde çıkacak canım
inşallah canım benim inşallah biliyordum olmayacağını ama işte bir mucize bekledim inşallah microda çıkarda ona razıyım sende üzülme zor biliyorum ma şükürler olsun allahımaki sperm var darısı bana ve diğer arkadaşlarıma inşallahhhhhh
malesef canım olmadı yine alıştık artık..sırf sana bakmak için geldim belgin merak ettim bende bişey yok sende varmı diye ama sendede yok olsun be bacım alıştık biz buna
sagol canım inşallah birgün bizde güleceğiz..belgin ve zamancım..Canım arkadaşlarım lütfen üzülmeyin diyorum ama ne desek boş..Rabbim inş size en kısa zamanda birer mucize verir..gerçekten üzüldüğüm için yorum bile yazmadım fazla..Ama unutmayın gün doğmadan neler doğar..Siz burda bizden daha çok mucizelere şahit olmuşsunuz..lütfen canınızı sıkmayın..Rabbim inş gönlünüze göre verir..Bol dua edin ve asla ümidinzi kesmeyin, unutmayın burası imtihan dünyası..Sabırı Rabbim hepimize versin..
iyi geceler kızlar........
birkaçgünden beridir evde yoktum annemlerdeydim bütün bacılar toplandık anneme birazcık usandıralım dedik öylede oldu gibi maaşallah 5 çocuk bide büyükler ne iş bitiyo ne yeme içme anca boğaz için çalış ev temizliğiğle uğraş dur yaptık ama olsun sonuçta bütün kardeşler bir aradaydık yeni geldim eve abim bıraktı beni hemen açtım bilgisayarı ne var ne yok diye merak ettim ama maalesef üzücü hebarler gelmiş handenin mucizesinden sonra biraz ağır oldu arka arkaya ama ne yapalım buna şükür rabbim can sağlığı huzur versin asi06 inşallah sende hande gibi doğal yoldann kavuşursun bebişine belgincim inşallah microtesede bol bol sperm bulunurda sende kavuşursun meleğine zamancım sizde test yaptırmışsınız iyi sonuç almamışsınız inşallah rabbim gelecek olana şu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine hepinize içinde banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah ........
biz 4 kardeşiz hepimiz evliyiz ben 9 abim 11 ablam 12 kardeşim 3 yıllık evli hepsi ilk yıllarında kavuştular evlatlarına ben 9 yıldır bekliyorum allah bilir daha kaç yıllar bekleyeceğim ama olsun benim yiğenlerimde kendi çocuğum gibi onları canımdan çok seviyorum