Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız nazmiye dişlerin dökülmeye emi nerelerdesin sen .........

teşekkür edrim blueavcı inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize

ASİ06 çok üzüldüm sonucun negatif olmasına..... Hayırlısı olsun vakti değilmiş ne denir ki başka.. Ben de çok umutlanmıştım ama olsun en azından sperm bulunuyor. İnşallah buradaki herkes bir gün anne olacak inanıyorum ben.....

HARZEM iyi akşamlar siz de yeniden tedavi düşünüyorsunuz hayırlısı olsun allah tez vakitte kucaklarımızı doldursun inşallah....

BELGİN canım ne yapalım bizler de tahlillerde 0 çekiyoruz ama m.tese de bulunur inşallah hiç belli olmaz canım. Aslında ben de ara sıra yaptırmak istiyorum ama sonra vazgeçiyorum nasılsa yoktur diye belki de hata yapıyorum ama allah ummadığımız bir zaman da çıkarır belki m.tese öncesi:) Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş.....

canım yaa kaç gündür seninle konuşuyoruz 7 yaşında bir oğlun alduğunu inan yeni duydum allah bağışlasın uzun ömürlü olsun.canım vallahi kusura bakma sen yeni üye oldugun zamanlar sanırım ben yoktum ve kaçırdım bu haberi peki canım eşin teseyi nerede olmuştu yaa varya demekki allahım zamanı gelirse ve anlımıza yazılıysa nasip ediyor hergün biraz daha umutlanıyorum kaderimde varsa birgün elbet bende anne olacağım eğer yoksada zate ne yapsak boş ...

saol belgincim amin.... kaç gündür yoktum şimdi geldim eskileri yeni okumaya başladım. inşallah canım allah hayırlısını versin. en kısa zamanda hayırlısıyla seni ve tüm arkadaşları bebeklerine kavuştursun inşallah. eşim bahçelievler yaşam hastanesinde tese olmuştu. inşallah allah ol demiştir belgincim.

BELGİN canım ne yapalım bizler de tahlillerde 0 çekiyoruz ama m.tese de bulunur inşallah hiç belli olmaz canım. Aslında ben de ara sıra yaptırmak istiyorum ama sonra vazgeçiyorum nasılsa yoktur diye belki de hata yapıyorum ama allah ummadığımız bir zaman da çıkarır belki m.tese öncesi:) Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş.....
inşallah çıkar arkadşım umudum orda artık allah büyük..
saol belgincim amin.... kaç gündür yoktum şimdi geldim eskileri yeni okumaya başladım. inşallah canım allah hayırlısını versin. en kısa zamanda hayırlısıyla seni ve tüm arkadaşları bebeklerine kavuştursun inşallah. eşim bahçelievler yaşam hastanesinde tese olmuştu. inşallah allah ol demiştir belgincim.

belgin ve zaman kızlar inşallah sizinde sıfırı son görüşünüz olur. aminnnnnnn

sagol arkadaşım allahım herkese yaşatsın senin yaşadığın mutluluğu..

Günaydın iyi haftalar herkese haftasonu bayağı kaynatmışsınız:) Ben gezmelerdeydim son bi kapanış yaptık ramazan gelmeden B.adaya gittik:))

UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ, KK PROKART SAHİPLERİNE; TÜP BEBEK TEDAVİLERİNDE %5, MUYAYENEDE %20 İNDİRİM YAPIYOR…

Özel Umut Tüp Bebek Merkezi, 2007 yılından bu yana Prof. Dr. Mustafa Bahçeci başkanlığında; kadın hastalıkları, kısırlık ve tüp bebek tedavisi konusunda uzmanlaşarak, sadece bu hasta grubuna hitap eden “branş merkez” özelliği ile butik hizmet veriyor.

Koşuyolu’nda modern mimarisiyle, deneyimli ve tecrübeli ekibini, mevcut tıp teknolojisi ile birleştiren Umut Tüp Bebek Merkezi, teşhis ve tedavide hasta memnuniyetini ve hasta haklarını ön planda tutarak elde ettiği hasta sayısı ve yüksek gebelik oranlarıyla örnek tüp bebek merkezi özelliğini koruyor.

Deneyimli ekibinden gelen bilgi birikimini, yüksek teknolojik imkanları ve modern tıp literatürüyle harmanlayan Özel Umut Tüp Bebek Merkezi, hem klinik, hem de laboratuvar hizmeti veriyor. Başta infertilite yani kısırlık ve tüp bebek olmak üzere;

 Jinekoloji
 Erkeğe bağlı İnfertilite, Teşhis ve Tedavi Yöntemleri
 Kadına bağlı İnfertilite, Teşhis ve Tedavi Yöntemleri
 Histereskopi
 Endoskopik Cerrahi
 Riskli Gebelik Takibi
 Psikolojik Danışmanlık
 Akupunktur gibi destek tedavilerle, hastalarına en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor.

Başarıyla Uygulanan Teknikler

Özel Umut Tüp Bebek Merkezi, çiftin bebek sahibi olma şansını artıracak teknolojinin bütün imkanlarını, alanında uzmanlaşmış çalışanlarıyla uyguluyor. Yüzde 60’a yakın yüksek gebelik oranlarıyla hizmet veren merkezde;

IUI (Aşılama),
IVF (Tüp Bebek),
ICSI (Mikroenjeksiyon),
Mikro TESE ( Mikro Testiküler Sperm Ekstraksiyonu),
EF (Embriyo Dondurma),
IVM (İlaçsız Tüp Bebek),
IMSI (Sperm Seçme)
METABOLOMİKS
gibi üremeye yardımcı son tedavi teknikleri uygulanıyor.

ÖZEL UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
Koşuyolu Cad. No: 26-28
Koşuyolu 34718
Kadiköy / İstanbul

Telefon :0216 545 55 55
Faks : 0216 340 80 00
www.umuttupbebek.com

günaydın iyi haftalar herkese haftasonu bayağı kaynatmışsınız:) ben gezmelerdeydim son bi kapanış yaptık ramazan gelmeden b.adaya gittik:))

arkadaşım umut tüp bebekle ilgili bi ileti göndermişsin birde ilaçsız tüp bebek varmış ö ne oluyor bilemedim..bizimkiyle arasındaki fark nedir sen biliyomususn...

Kızlar cuma gecesi süper kaynatmışsınız amma eğlenmişsiniz...cumartesi çok ii haberler gelmemiş ama olsun gün doğmadan neler doğar...rabbimiz bizlerede mucizeleri olur elbet...

Asi06..mutlaka üzülüyosun hiç kolay değildir seni anlamam çok zor çünkü o aşamaya gelemedim bile....ama spermleriniz var ve inan çok şanslısın bu defa olmadı ötekinde olur kocaman bi umudun var avuçlarında...

Kızlar cuma gecesi süper kaynatmışsınız amma eğlenmişsiniz...cumartesi çok ii haberler gelmemiş ama olsun gün doğmadan neler doğar...rabbimiz bizlerede mucizeleri olur elbet...

amin canım inşallah.canım ilaçsız tüp bebek sanırım bizim için pek gerekli değil tvde izlemiştim ağır erkek kısırlığında uygulanmıyormuş çünkü bu durumda ne kadar yumurta o kadar iyi emriyo şşans artırıyormuş o daha iyi durumda olanlara uygulanıyor sanırım..

Back
X