- 27 Aralık 2009
- 3.551
- 430
- 398
vay cicek hadi hayırlı olsun nice senelere
sagol zamancigim nasilsin?
ama halen kollarim bom bos allahim hepimizin yardimcisi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay cicek hadi hayırlı olsun nice senelere
Zamancigim haklisin Dr hormonun yükselmesi gerekti biraz düşmüş diyince ilk ağzımdan çıkan yinede şükür Allahım demek oldu bizi bir basamak daha yükseltti olaki bu bebek tutmazsa yinede çok sansliyim çok şükür dediğin gibi insanlar milyonlarca spermle hamile kalamazken ben bir kaç tane spermle hamile kaldım allahıma binlerce şükür ama gercekten çok zor bir sınav ablamda düşük yaptı aynı anda hamile kaldık çok sevindik şimdide birlikte üzüleceğiz belkide bir mucize daha olur ve Pazartesi bebeğimi görebilirim kalbini duyabilirim Allahım bebeğimi bana bağışlasin
Handecim...canım lütfen olumsuz düşünme,bir kez bizide düşün.Biz senin kadar şanslıda olamaya biliriz.Hem henüz kötü düşünmek için erken,iyi düşünki iyi olsun.hem Allah o kadar büyükki senin ve bizim dualarımızı geri cevirmez.sen içini ferah tut.Allah seni nazarlardan korusun...Zamancigim haklisin Dr hormonun yükselmesi gerekti biraz düşmüş diyince ilk ağzımdan çıkan yinede şükür Allahım demek oldu bizi bir basamak daha yükseltti olaki bu bebek tutmazsa yinede çok sansliyim çok şükür dediğin gibi insanlar milyonlarca spermle hamile kalamazken ben bir kaç tane spermle hamile kaldım allahıma binlerce şükür ama gercekten çok zor bir sınav ablamda düşük yaptı aynı anda hamile kaldık çok sevindik şimdide birlikte üzüleceğiz belkide bir mucize daha olur ve Pazartesi bebeğimi görebilirim kalbini duyabilirim Allahım bebeğimi bana bağışlasin
Günaydın kızlar bugün çok üzgünüm dün beta hgc hormonum biraz düşmüştü galiba düşük yapacagım 2gunde 1kat yükselmesi gereken hormon dün düşmeye başlamıştı kese gorunuyor ama ne kalp atışı nede bebek göründü 6 hafta doldu 7.haftada artık kalp atışının başlaması gerekti ama bu gidişle başlamayacak hem kese hala küçük hemde hormon seviyem azda olsa düşmüş Eylül'de tip bebek yapacaktık neydi şimdi bu ben anlamadım herseyimiz hazırdı Tup bebek için şimdi basa donduk hayırlısı herseyde vardır bir hayır sperm kaliteli olmadıgı için belkide emriyo gelişmedi acaba Tup bebektede mı tutmayacak sperm doğal yolla gitti yumurtayı dolledi belki Tup bebekte hiç tutmayacak bilmiyorum bana bı akıl verin kızlar bugün kendimi hamile gibi hissetmiyorum zaten ama kanamam yok belkide kurtaj olmam gerekecek of ya off nasılda sevinmiştik ama olmayacak iste
Merhaba kizlar nasilsiniz? benim bugun evlilik yildönümüm 3 yil biti
nice senelere canım bebeğinizle birlikte inşallahhhhhhMerhaba kizlar nasilsiniz? benim bugun evlilik yildönümüm 3 yil biti
amin inşallah pazartesi günü bebeğinn sağlıklı olduğunu paylaşırsın bizle burda canım dualarım seninle.Zamancigim haklisin Dr hormonun yükselmesi gerekti biraz düşmüş diyince ilk ağzımdan çıkan yinede şükür Allahım demek oldu bizi bir basamak daha yükseltti olaki bu bebek tutmazsa yinede çok sansliyim çok şükür dediğin gibi insanlar milyonlarca spermle hamile kalamazken ben bir kaç tane spermle hamile kaldım allahıma binlerce şükür ama gercekten çok zor bir sınav ablamda düşük yaptı aynı anda hamile kaldık çok sevindik şimdide birlikte üzüleceğiz belkide bir mucize daha olur ve Pazartesi bebeğimi görebilirim kalbini duyabilirim Allahım bebeğimi bana bağışlasin
slm arkadaslarım
uzun zamnadır yoktum
net yokyu sımdı burdayım
azo ıle aramız nasıl yenı seyler var mı benım bıldıgım
nice senelere canım bebeğinizle birlikte inşallahhhhhh
amin inşallah pazartesi günü bebeğinn sağlıklı olduğunu paylaşırsın bizle burda canım dualarım seninle.
hoşgeldin canım bir daha bukadar uzun kaybolma olur mu...
umudunukaybetme kaç yaşındasın dur daha yolumuz var
merhba canımmerhaba arkadaşlar
evet canım ekimde başlıyoruz allah izin verirse umutta düşünüyoruz bakalım dua et bana bol bol.havalarda nasıl sıcak Rabbim ferahlık versin
cicek inşallah boş girdiğin son evlilik yıl dönümün olur bidaha ki senete ikizlerle girersin
belgin hadi hayırlı olsun eylülde başlıyormuşsunuz nerde karar kıldınz
umudunukaybetme hoşgeldin
belgın canım ya cok yorgunum bu haayat ben cok yordu ya