Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
adakcım üzülme isyan etme o 1 tane spermle normal yolla bile olur cocuğun bu dönemlerden hepimiz geçiyoruz azoyu öğrenince esime bin kat daha bağlandım ara ara sinirler bozuldu ama esine sakın pişmanım falan deme onun durumu senden daha kötü düşünsene çocuğunuz olmuyor ve bunun sebebi elinde olmayan sebeblerden dolayı esın kendini onun yerine koy ve onu eskisinden daha çok sev çünkü eslerimiz kendilerini suçlu hissedebiliyorlar onlara bunun bir suc olduğunu değil geçmemiz gereken bir sınav olduğunu anlatmamız gerek,sperm icinde üzülme bizimde bazen 1/2 çıktı bazende 4 / 5 çıktı sonuca bak normal yolla hamileyim birazdan dr a
gideceğim bebeğin durumunu öğrenmek için

arkadaşım inan aklım sende güzel haberlerini bekliyoruz 4 gözle...bugün bu topiği tekrar neşelendir..allahım yardımcın olsun....

Günaydın arkadaşlar...beni merak etmişsiniz çok ama çok teşk.ederim allah razı olsun...şu derdimizi kimseler bilmiyoken bu şekilde birileriyle dertleşmek ne güzel ve de merak edilmek.....cumartesi test verdik öğlen oldu hala emre bey aramadı 3 e kadar bekledim kendim aradım meğerse çıkmış bana umutta ki embriyologun adını verdi ve onunla görüşmemi sağladı...1 tane görüldü ama dölleme yeteneği az dedi yani aslında biz bunları dondurmuyoruz bile dedi emre bey çıkarsa dondurulsun dediği için dondurduk dedi...daha önceden de 2 ve 3 adet dondurmuşuz ama dedi onlarda emre bey istedi diye çünkü bunların donma çözme sonrasıda bi sürü işlemlerden geçiyor ve yaşaması döllemesi imkansız oluyor dedi...yani 1 tane çıkmış oldu geri adım attık ona yine de şükürler olsun ama embriyolgun konuşmaları beni bitirdi dedimki yine herşey boşuna yıpranmaktan başka ne bu diye akşama kadar ağladım isyan etmedim ama o duruma geldim kızlar...evimde internetim yok haftasonları ve akşamları o nedenle giremiyorum aslında bende sizlere bişiler yazmak istedim o moralle dışarı çıkmakta içimden gelmedi...allah hepimizin yardımcısı olsun..dün akşam eyüp sultandaydım ve hepimiz için dua ettim.....
Adakçım sen embriyolağa bakma Allah'ın iznine bakar herşey. vazgeçmeyin pes etmeyin. bir test bir test daha böyle birer 15-20 sperminiz olur bayram sonrasına kadar. belkide daha fazla kim bilir. dondurup çözmede canlılık %50 olarak veriliyor uzmanlar tarafından yarısı kaybedildiğinde senin yumurta sayına eşit sperm kalacağına inanıldığında işleme başlarsınız. Tabi her test 100 Lira hiç kolay değil sizi çok iyi anlıyorum. Böyle ver parayı al çocuğu durumu insanı manevi olarak da çok hırpalıyor. ama canım son hedefinizi gözden kaybetmeden sarılın birbirinize. siz bir çoklarımıza göre yüksek şansa sahip durumdasınız unutmayın bunu

adakçım sen embriyolağa bakma allah'ın iznine bakar herşey. Vazgeçmeyin pes etmeyin. Bir test bir test daha böyle birer 15-20 sperminiz olur bayram sonrasına kadar. Belkide daha fazla kim bilir. Dondurup çözmede canlılık %50 olarak veriliyor uzmanlar tarafından yarısı kaybedildiğinde senin yumurta sayına eşit sperm kalacağına inanıldığında işleme başlarsınız. Tabi her test 100 lira hiç kolay değil sizi çok iyi anlıyorum. Böyle ver parayı al çocuğu durumu insanı manevi olarak da çok hırpalıyor. Ama canım son hedefinizi gözden kaybetmeden sarılın birbirinize. Siz bir çoklarımıza göre yüksek şansa sahip durumdasınız unutmayın bunu

ah arkadaşım çok zor gerçekten..tabi allahıma şükürler olsun hep 0 görürke 1-2 gördük mucize tabi ama netice alamadıktan sonra diyorum kendi kendime...tabi bu arada tedaviyi bayramdan sonra düşünüyoruk ama sanırım erteleyeceğiz bilemiyorum..emre beyyine tese yapmaktan yana beni ımcsı ye hazırlamak istiyor bir an önce...onuda anlamadım biraz belki 1-2 çıkar diyorum niye böyle düşünüyor anlamıyorum...ah rabbim yardımcımız olsun...

adakcım ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemedim..İnş Hakkında hayırlısı olur..bende 2.5 yıllık evliyim ve azoyu 1 ay önce öğrendik..O günden beri kabus dolu günler geçiyor benim için..bende dün adet oldum ve başladım ağlamaya..İnsan gerçekten yıpranıyor ve bunu bir başkası asla anlamıyor..Yaşamayan gerçekten bilmiyor, Hepimizin hakkında hayırlısı olur inş ve Rabbim o duyguyu bizede yaşamayı nasip eder..Bende dün tüm gece ağladım ama ne oldu değişen??? düşünüyorum o hamilelik duygusu nasıl bişeydir?? İnan gözümü kapıyorum ama hayal edemiyorum, rüyada bile göremiyorum hamile olduğumu ve bu beni öldürüyor..Ama ya SABIR deyip bekliyorum..Rabbim görüyor, duyuyor bizi, bizim birşey söylememize gerek yok..Hz. İbrahimin teslimiyeti gibi teslimiyet nasip eylesin bize inşAllah..

ADAK canım sen biraz yıpranmışssın bu ara. Evliliğimizde hep zor anlar oluyor maddi manevi biz de çok geçtik o dönemlerden. Biraz ara verin dicem ama tabi yine siz bilirsiniz konudan biraz uzaklaşmaya çalışın canım evliliğiniz için. Biz aramızda dahi çok az konuşuyoruz eşimle çünkü sinirlerimiz yıpransın istemiyoruz ne biliyim herkesin kendine göre stresten kaçış yöntemleri var. Yıpratmayın canım birbirinizi bebişinizi kucağınıza alınca bu günlerin hepsi unutulacak inşallah :)

umutlu ol canım her zaman dualarımda buradaki herkes allah bize de gösterecek elbet mucizesini....

adakcım ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemedim..inş hakkında hayırlısı olur..bende 2.5 yıllık evliyim ve azoyu 1 ay önce öğrendik..o günden beri kabus dolu günler geçiyor benim için..bende dün adet oldum ve başladım ağlamaya..insan gerçekten yıpranıyor ve bunu bir başkası asla anlamıyor..yaşamayan gerçekten bilmiyor, hepimizin hakkında hayırlısı olur inş ve rabbim o duyguyu bizede yaşamayı nasip eder..bende dün tüm gece ağladım ama ne oldu değişen??? Düşünüyorum o hamilelik duygusu nasıl bişeydir?? Inan gözümü kapıyorum ama hayal edemiyorum, rüyada bile göremiyorum hamile olduğumu ve bu beni öldürüyor..ama ya sabır deyip bekliyorum..rabbim görüyor, duyuyor bizi, bizim birşey söylememize gerek yok..hz. Ibrahimin teslimiyeti gibi teslimiyet nasip eylesin bize inşallah..

evet arkadaşım son 7ayımı hatırlamak bile istemiyorum..kendime kızıyorum aptallık ettim evlendim falan diye ama herkesle başıma bu dert gelebilirdi...bilemiyorum...

adak canım sen biraz yıpranmışssın bu ara. Evliliğimizde hep zor anlar oluyor maddi manevi biz de çok geçtik o dönemlerden. Biraz ara verin dicem ama tabi yine siz bilirsiniz konudan biraz uzaklaşmaya çalışın canım evliliğiniz için. Biz aramızda dahi çok az konuşuyoruz eşimle çünkü sinirlerimiz yıpransın istemiyoruz ne biliyim herkesin kendine göre stresten kaçış yöntemleri var. Yıpratmayın canım birbirinizi bebişinizi kucağınıza alınca bu günlerin hepsi unutulacak inşallah :)

umutlu ol canım her zaman dualarımda buradaki herkes allah bize de gösterecek elbet mucizesini....

evet çok çok yıprandım...eşim ertelemek istemiyor ama en azından ben kasıma kadar ereteledim 1-2 ay napim...olmazsa diyorum boşansakmı falan diyorum biliyorum allah günah yazmasın çok ayıp ama insan herşeyi düşünüyor...burdaki arkadaşlarım ne kadar sabırlı ne kadar metanetli helal olsun diyebiliyorum galiba ben çok zayıfım ama dayanamıyorum...

kızlar merhabaaa
soğan kürünü deneyen varmı?
ben pre seed jelini kullanmayı düşünüyorum.kullanan oldumu aranızda.okudum kadarıyla çoğunluk hamile kalıyor.bana mantıklı geliyor.ovulasyon günlerini takip ediyorsun ve bilinçli oluyorsun.inşallah bu hafta deneyecem ve güveniyorum kesin olacak bu iş
size yazıcam.hayırlısıyla yenecem bunu.ve size mutlu haberler verip sizdende mutlu haberler alıcammmmmmhihoyyyt

Kızlar buraya kadarmış sadece 1 haftada olsa hamileliği yasadım çok güzel bir duyguydu bunada şükürler olsun.alttan baktı keseyi gördü ama kalp atisı yok duyulmuyor kese biraz duzensiz dedi ve kan tahlili istedi ama hiç umudum yok kalmadı 7.hafta ve kalp atışı yok rüyam sona erdi bide kürtaj derse napacam ben ya allahım yardim et

Kızlar buraya kadarmış sadece 1 haftada olsa hamileliği yasadım çok güzel bir duyguydu bunada şükürler olsun.alttan baktı keseyi gördü ama kalp atisı yok duyulmuyor kese biraz duzensiz dedi ve kan tahlili istedi ama hiç umudum yok kalmadı 7.hafta ve kalp atışı yok rüyam sona erdi bide kürtaj derse napacam ben ya allahım yardim et

canım benim yaa..Şuan o kadar üzüldümki..İlk duyan bendim senin hamile olduğunu ve sana yazan..Şimdide sanırım yine ilk yazan ben oluyorum..Kendini üzme demeyeceğim çünkü üzeleceğinden adım gibi eminim, ben olsam kimbilir nasıl olurdum..Ama sabredeceksin..Verende Allah, alanda..metanetli olmaya çalış..Rabbim sana bikez nasip etti ve belkide artık edecek, unutma buda senin sınavın..İnş Allah gönlüne göre verir..

Günaydın arkadaşlar...beni merak etmişsiniz çok ama çok teşk.ederim allah razı olsun...şu derdimizi kimseler bilmiyoken bu şekilde birileriyle dertleşmek ne güzel ve de merak edilmek.....cumartesi test verdik öğlen oldu hala emre bey aramadı 3 e kadar bekledim kendim aradım meğerse çıkmış bana umutta ki embriyologun adını verdi ve onunla görüşmemi sağladı...1 tane görüldü ama dölleme yeteneği az dedi yani aslında biz bunları dondurmuyoruz bile dedi emre bey çıkarsa dondurulsun dediği için dondurduk dedi...daha önceden de 2 ve 3 adet dondurmuşuz ama dedi onlarda emre bey istedi diye çünkü bunların donma çözme sonrasıda bi sürü işlemlerden geçiyor ve yaşaması döllemesi imkansız oluyor dedi...yani 1 tane çıkmış oldu geri adım attık ona yine de şükürler olsun ama embriyolgun konuşmaları beni bitirdi dedimki yine herşey boşuna yıpranmaktan başka ne bu diye akşama kadar ağladım isyan etmedim ama o duruma geldim kızlar...evimde internetim yok haftasonları ve akşamları o nedenle giremiyorum aslında bende sizlere bişiler yazmak istedim o moralle dışarı çıkmakta içimden gelmedi...allah hepimizin yardımcısı olsun..dün akşam eyüp sultandaydım ve hepimiz için dua ettim.....

arkadaşım Rabbim etmiş olduğun ve edecek olduğun duaları kabul etsin inş normal yolla olur ,tese de kaliteli spermler bulunur cts gözüm aradı seni bakındım kim olabilir acaba diye ben de baya kötü oldum sonuçtan sonra tekrar oraya gitmek

çok üzüldüm canım allahdan umut kesilmez sabredicezz herşey olucak en sonundapozitif düşünelim.mafoldumben

canım kelimeler anlamsız kalacak nedesem çok üzüldüm .sabır dile Rabbimden

canım ne denir bilemiyorum ama herşey bizizm için. Sen hepimizin mucizesi oldun Dualarım seninle haftasonu da hep dua ettim canım. Hakkımızda hayırlısı........

evet çok çok yıprandım...eşim ertelemek istemiyor ama en azından ben kasıma kadar ereteledim 1-2 ay napim...olmazsa diyorum boşansakmı falan diyorum biliyorum allah günah yazmasın çok ayıp ama insan herşeyi düşünüyor...burdaki arkadaşlarım ne kadar sabırlı ne kadar metanetli helal olsun diyebiliyorum galiba ben çok zayıfım ama dayanamıyorum...
Canım Adakcım seni anlıyorum.Gerçekten çok zor .Zor bir süreç geçiriyoruz.Ama doğru düşünemiyorsun,eşlerimiz bu durumu kendileri seçmediler.Aynı durumda bizde olabilirdik.CENABBI ALLAH sabrımızın mükafatını verir.Diyelimki boşandın huzurlu olabilecekmisin,viccdanın rahat olacakmı.Fakat başka sorunlarınız varsa bilemem.Çok karıştıysam özür dilerim ama,gerçek bir müslümanın,sadace müslümanlıkla sınırlı koymayalım .gerçek adam gibi adam bir insanın yapması gereken sabırlı olmak ve umudunu allahtan kesmemektir .senide anlıyorum.istersen psikolojik bir destek al.tabi bizde yıpranıyoruz...her şey iyi olacak iyi düşün canım..olumunekankayizsmile

canım benim ne alakası var zayıflıkla... kendini suçlama boşanmayı da düşünme oluyor böyle şeyler ara sıra. Eğer ertelemek seni biraz rahatlattıysa zamana bırak sen de düzeleceksin. Daha yeni evliyken kolay değil yaşadıkların evet başarısız bir tedavi sıfırları görmek maddi manevi çok yıprandınız. Ama şimdi normal yoldan kalitesi kötü de olsa sperm var. Belki daha iyileri tese ile bulunucak. Arkadaşım dolu tarafından bakmaya çalış lütfen. Hem siz eşinle de konsere gidiyorsunuz taksime çıkıyorsunuz gayet faalsiniz. Atlatırsın canım bol dua ile ve biraz zamana bırakarak....

CANIM HANDECİM ....çok üzüldüm.ne desem bilemiyorum canım sabırlı ol.kuvvetli ol verende allah alanda inşallah bir mucize daha olur.

handecim herşeyin hayırlısı üzme kendini napalım inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin duaları kabul olur da tatlı tatlı bebişlerimiz olur kaydirigubbakcemile5

canım senın durumunu buradaki herkes gibi bende çok iyi anlayabiliyorum ama sakın boşanmayı eşinin yüzüne söyleme birbirinizi daha çok yıpratıcak hala getirirsiniz aşılacak engeller varken araya boşanma girirse işinizi daha da zorlaştırırsınız allah çokkk büyüktür bizim elimizde değil ki o hastalık allah verdiği gibi isteği zaman da şifasını verir böyle düşün çokk dua et sakın öyle şeyler konuşup ta daha da yıpratmayınbirbirinizi

Back
X