Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ZCU...aman arkadaşım allah korumuş valla çok geçmiş olsun...inşallah spermcikler gelir bugünde kazayı falan herşeyi unutursun hemencecik....güzel haberlerini bekliyoruz...

Günaydin kizlar.
JKL senin adina üzüldüm allah sabir versin. Belki böyle olmasi daha iyi.
Insallah bir dahaki denemende bebegin seni birakmaz.

slm arkadaşım...sizin tese fransada oldu değilmi tüp bebeğide orda yapacaksın anlaşılan...orda nasıl oluyor merak ettim nasıl bir prosodür izleniyor mesela....allah yardımcın olsun sanada az kaldı...:Saruboceq:

ZCU...aman arkadaşım allah korumuş valla çok geçmiş olsun...inşallah spermcikler gelir bugünde kazayı falan herşeyi unutursun hemencecik....güzel haberlerini bekliyoruz...
Sağ ol canım.sonuç üç saat sonraymış eşim yarın alalım dedi.Yani daha bekliycem.inşallah azda olsa çıkar.

Günaydın arkadaşlar...nasılsınız.Ben pek iyi değilim bu sabah.Eşimla erkenden kalktık,eşim hastaneye gidecekti yolda giderken iki araba carpıştık,kaza yaptık.önemli birşey yok ama,benim sinirlerim bozuldu Sinirimden eşimin ensesini bir tokat atasım geldi.:mymeka:.Zaten gecede pek uyuyamamıştım.eşim bugün sperm testi yaptıracaktı biraz heyecan yaptım.Birde üstüne üstlük kaza, kafam allakbullak oldu.kafamçokkarıştı Neyse Allah beterinden korusun. Bakalım sonuç ne olacak,hayırlısı.:Saruboceq:

Canım allah korumuş.geçmiş olsun.inşallah hayırlı haberler alırsında bugünkü üzüntünü unutur gidersinnnnn.:teytey:

Günaydın arkadaşlar...nasılsınız.Ben pek iyi değilim bu sabah.Eşimla erkenden kalktık,eşim hastaneye gidecekti yolda giderken iki araba carpıştık,kaza yaptık.önemli birşey yok ama,benim sinirlerim bozuldu Sinirimden eşimin ensesini bir tokat atasım geldi.:mymeka:.Zaten gecede pek uyuyamamıştım.eşim bugün sperm testi yaptıracaktı biraz heyecan yaptım.Birde üstüne üstlük kaza, kafam allakbullak oldu.kafamçokkarıştı Neyse Allah beterinden korusun. Bakalım sonuç ne olacak,hayırlısı.:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım yarın inşl güzel haberlerini bekliyoruz

demmi cim sonra bende baktım ama bulamadım canım yaa..ama tüp bebek özel bölümün altındaydı..yani diğer yerlere girmemiştim..Yazılan şuydu canım : 3 cuma gecesi, sabah namazından sonra (cuma gecesi dediği için bence perşembeyi cumaya bağlayan gece olmalı..) yusuf ve meryem surelerini okuyacak..3 hafta bunu yapacak, yalnız bunu 5 vakit namazını kılan ve kur'an-ı kerimi iyi bilen birisi yapmalıymış..Ben eşime söyledim, saolasun bayramdan sonra 3 hafta yapacak..Rabbim inş vesile eder..
İnşallah melisela ben de kayınpederime okutmayı düşünüyorum
Geçmiş olsun zcu

slm arkadaşım...sizin tese fransada oldu değilmi tüp bebeğide orda yapacaksın anlaşılan...orda nasıl oluyor merak ettim nasıl bir prosodür izleniyor mesela....allah yardımcın olsun sanada az kaldı...:Saruboceq:

Merhaba ADAK.
Evet esim burda TESE oldu 8 nisan allaha sükür bir çok sayida sperm bulundu ve donduruldu.
Beni hazirlamadilar çünkü emin degilerdi sperm bulunup bulunmamasindan.
Esimde tikaniklik görülmedigi için beni hazirlamak istemediler bosu bosuna.
Esim ameliyat olduktan sonra ben tahliler yaptirdim histeroskopi, ultrason ve bende polip gÖrûndü rahim içinde et beni sonra dediler ki tüp bebege baslamadan önce rahim içini temizlememiz gerekiyor yani polipleri yok etmek.
15 haziranda ameliyat oldum allaha sûkür iyi geçti.
Ondan sonra baslamak istedim tedaviye temmuz adetimle fakat merkez agustos'ta kapali oldugu için bana dediler agustos adetinle baslayalim.
14 agustos hastalandim uzun protokol oldugu için adetin 21ci gün baslicam ignelere yani 3 eylûl'de allah izin verirse.
Burda iki embriyo transfer ediyorlar bu yönden sansli sayilirim tûrkiye yasasina göre.
Ve de burda yaptirmamizin nedeni esim azosperm oldugu için sigorta 100% karsiliyor tüp bebek tedavisini anlican cebimizden bir kurus çikmiyor sadece git gel yol masrafi hariç.
Sigorta 3 denemeyi karsiliyor ondan sonra ücretli. Insallah tutar 3cü denemeden önce.
Igneler ayni fakat isim degisiyor ben PUREGON'la baslicam.
Insallah iyi haberi vermek nasip olur ekim'de.

evet çiçek görüşemiyoruz benim pek yazacak bişeyim olmadığına hep okuyup okuyup çıkıyorum, uzaktan takip ediyorum aslında sizleri, sen nasılsın, evet bizde hafataya cuma gidiyoruz bakalım kaan hocaya neler olucak, şu jklmnin haberiyle o kadar ümitlendimki demekki bizim gibi KLİNEFELTERLİLERDEDE sperm bulunup hamilelik olabiliyo, rabbim hepimize nasip etsin inşallah yaaaa.

sagol canim bende iyiyim
muayneye mi giedeceksiniz yoksa tesemi olacak esin?
insallah güzel haberlerle gelirsin ankaradan
amin canim allah hepimize bir gün anne olmayi nasil etsin su mubarek günlerin yüzü suyu hürmenite

canim cok gecmis olsun

Merhaba ADAK.
Evet esim burda TESE oldu 8 nisan allaha sükür bir çok sayida sperm bulundu ve donduruldu.
Beni hazirlamadilar çünkü emin degilerdi sperm bulunup bulunmamasindan.
Esimde tikaniklik görülmedigi için beni hazirlamak istemediler bosu bosuna.
Esim ameliyat olduktan sonra ben tahliler yaptirdim histeroskopi, ultrason ve bende polip gÖrûndü rahim içinde et beni sonra dediler ki tüp bebege baslamadan önce rahim içini temizlememiz gerekiyor yani polipleri yok etmek.
15 haziranda ameliyat oldum allaha sûkür iyi geçti.
Ondan sonra baslamak istedim tedaviye temmuz adetimle fakat merkez agustos'ta kapali oldugu için bana dediler agustos adetinle baslayalim.
14 agustos hastalandim uzun protokol oldugu için adetin 21ci gün baslicam ignelere yani 3 eylûl'de allah izin verirse.
Burda iki embriyo transfer ediyorlar bu yönden sansli sayilirim tûrkiye yasasina göre.
Ve de burda yaptirmamizin nedeni esim azosperm oldugu için sigorta 100% karsiliyor tüp bebek tedavisini anlican cebimizden bir kurus çikmiyor sadece git gel yol masrafi hariç.
Sigorta 3 denemeyi karsiliyor ondan sonra ücretli. Insallah tutar 3cü denemeden önce.
Igneler ayni fakat isim degisiyor ben PUREGON'la baslicam.
Insallah iyi haberi vermek nasip olur ekim'de.

canim güzel haberlerini bekliyorum allah yardimcin olsun

Arkadaşlar dr.eşime klomen ve testojel verdi bu gün alıcaz.Sizden bilgi istiyorum,bunların yanında hangi vitamin minarel vs. kullanalım.Kullananlar yarar görenler varmı ,varsa bilgi versin lütfen...:uhm:

belgıncım.. ne olsun işte iş gücün yanı sıra forumu takıp edıyorum..jklm ye cok üzüldüm..ama hakkında hayırlısı canım bızde kısmetse ramazandan sonra kaan hocanın tedavısıne baslayacagız ama cok umutlu deılım yınede sans belki tutar dıyorum sen ne yaptın neler yapıyosun
ne olsun canım bende aynı işte zaman geçiriyorum napıyım bu topik olmasa ne yapardık bilmiyorum..
geçmiş olsun canım allahım beterinden saklasın..canınız sağolsun..
Sağ ol canım ...malesef haberler kötü yine sıfır.

canım yaaa olsun üzme kendini canınız sagolsun inşallah tesede bulunur eşin daha önce tese olmuşmuydu canım..

bız cok umıtlıydık.hersey cok guzel gıttıiembrıyolarımın cok kalıtelı oldugunu soyledıler ama nedenı yok tabıkı allah verdı allah aldı..rabbım tedavıye gırecek dıger kader arkadaslarımın yar ve yardımcısı olsun

canım inan öyle çok üzüldümki,neyse ki dondurulmuşlarınız var kısmet belki o zamandır. Çok zor bi de sen teselli veriyorsun değil mi ahh aynı kendimi görüyorum sen de.Allah mükafatımızı verecek er ya da geç ama inşallah en kısa zaman da ya rabbim kurtarsın bizleri bu dertten evlatlarımızı nasip etsin bize. Allah sana da güç versin canım eşine annene de...

Back
X