Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ctesi umut tüp bebek merkezini aradım ulun beyle görüşmek için ama yokmuş sekreter onla konuşup bana döneceğini söyledi aramadılar tedaviden önce neler yapmalıyım diye sormak istedim bakalım hayırlısı artık...
Hayırlısı olsun canım.Somak lazım bencede ona göre hazılanırsın.a.s

Ne güzel anlatmışsın canım.hayatta zor kazanılan şeylerin değeri daha fazla oluyor.birde biz sabırla başkalarına özenerek bekliyoruz.anne olmak çok değerli birşey bizim için dahada değerli.canım birde her doğuran annede gerçek anne olamıyor.önce değer bilmek lazım.evlat değeri bilmeyen öyle insanlar varki.bazen onlar gibi anne olacaksam olmıyayım diyorum.mafoldumben

sana katılıyorum hani derler ya büyüten mi anne doğuran mı anne ünv. oda arkadaşım evlatlıktı ve bunu her zaman dile getiriridi birgün annesi gelmişti ve kadın dünya tatlısı bir kadındı arkadaşım evlatlık olduğu için psikolojisi bozuk ve memnuniyetsiz biri idi ama o insan annesi üzerine titrerdi bir gün bizim yanımızda tartıştılar kadına dediki sen benim öz annem değilsin ki bu çok ağır bir itham kadında ona şu şekilde cevap verdi " seni doğurmamış olabilirim seni göğsümde emzrmemiş olabiirim ben seni on parmağımla emzirerek büyüttüm bunun ne demek olduğunu evlendikten sonra ve evlat sahibib olmaya karar veriğinde anlarsın "demişti. gerçekten şimdi o teyzeyi çok iyi anlıyorum ................................:teselli:

selam kizlar
gamzesezer geçmis olsun allah korudu daha kötü olabilirdi.
Kizlar beni heyecan sardi cuma'ya az kaldi.

hayırlısı olsun canım allah yar ve yardımcın olsun bu mübarek günlerin hatrına yüzü uu hürmetine rabbim sana güellikler bağışlasın inşallah güzel hberlerini ekliyoruzŞeniz

selam kızlar :))) nasılsınız? ben bomba gibiyim maşallah..

GAMZE'cim çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın..ayrıca sigara temennilerin için teşekkürler..
MAVİMENEKŞE sanada çok teşekkürler..

Valla kızlar 27 ağustosdan bu yana daha içmedim sigarayı inşAllah'ta içmem..bugünlerde çok iyim, enerji dolu :))

selam kızlar :))) nasılsınız? ben bomba gibiyim maşallah..

GAMZE'cim çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın..ayrıca sigara temennilerin için teşekkürler..
MAVİMENEKŞE sanada çok teşekkürler..

Valla kızlar 27 ağustosdan bu yana daha içmedim sigarayı inşAllah'ta içmem..bugünlerde çok iyim, enerji dolu :))
Dört gün olmuş canım ,iyi gidiyorsun.Başaracaksın.ha gayret.yasakkelime

Dört gün olmuş canım ,iyi gidiyorsun.Başaracaksın.ha gayret.yasakkelime

inş Allah'ın izniyle başaracam..artık ilkgünlerdeki gibi canım fazla istemiyor..zamanla unutcam inş..eyvahedigeldismile sadece geriliyorum bazen sinirden :)))

kızlar ctesi umut tüp bebek merkezini aradım ulun beyle görüşmek için ama yokmuş sekreter onla konuşup bana döneceğini söyledi aramadılar tedaviden önce neler yapmalıyım diye sormak istedim bakalım hayırlısı artık...

iyi günler belgin siz umut tamı düşünüyosunuz istanbulda dimi bu hastane birde hastane nasıl iyi bir hastanemi mikroda başarılımı tedavide başarı oranlarını araştırdınmı kusura bakma ardı ardına çok soru sordum bebde hastaneleri araştırıyorum nasip olursa bizde aralık gibi düşünüyoruz onun için çok soru sordum çalışanlar nasıl

nasılsınız kızlar
gamze geçmiş olsun sadaka ver arkadaşım Rabbim günahlarına kefaret etsin çektiğin sıkıntıları
kızlar herif bu cuma yola çıkarak ramazanın geri kalanı ve bayram dahil memleketinde geçirmek istiyor ama ben hiç istemiyorum gene ana-babasını görücem benim içim kavruluyor ve müsebbibi onlar umurlarında değil köye gidelim anası millete hava atsın arabaya atlasın kapı kapı gezsin yesin içsin okadar umurlarında değil çocuk konusu babası desen daha 1 kere sormuş değil anca kendine harem kurmuş karıların .... bakmaktan oglunu görememiş her ikisindende nefret ediyorum dün herif babanne ve dedemede dua et dedi hiç edemem dedim ve etmedim sonuçta vefat edip gittiler ama onlarında eşimin böyle olmasında katkısı büyük Rabbim sorsun diyorum bugün mukabele guruplarının birinde anca 3 aylık kadar bebek var nezaman gitsem annesi emziriyor bir kucagında yatırması var nasıl narin nasıl şefkat dolu bakışlarıyla okşuyor yavrusunu şimdi onları görüncede unutamıyorsun neden ben geceleri rüyamda emziyorum yavrumu uyanınca neden göğsüm ıslak oluyor hep anne olma arzusundan artık psikolojiyide aştım bedensel tepkiler veriyorum neden ben rüyalarda bakıyorumda millet kucagında bakıyor ben böyle yanarken üzülürken ne ölülerine dua nede yaşayanlarına ziyaret etmek geliyor içimden tek dediğim Rabbim sorsun bilmiyorum herif illa gidelim dermi ama yüzlerini bile görmek istemiyorum bahaneler üretmeye başladım bile bakalım başarabilirsem gitmeyiz ay en azından beni bıraksın kendi gitsin
bu arada kızlar bugün bizim tanışma yıl dönümümüz

genelde arada bi girip slm veriyorum, kimse benim slmımı almıyo ama olsun ben genede slmımı vereyim :delphin: slm kızlar a.s.

GAMZECİM geçmiş olsun, ÇİÇEK kaan hocaya ön görüşme için gidiyoruz artık teseyi ne zaman yapalım derse o zaman yapıcaz biz hazırız şu bayramı bi atlatalım, büyük ihtimalle bayramdan sonraki hafta olur diye düşünüyorum zaten adet dönemimde o zamana denk geliyo bende eşimle birlikte hazırlanmak istiyorum bakalım nolucak eyvahedigeldismile eğer sperm çıkarsa ki inşallah çıkar :Saruboceq: riske atmamak için hazırlancam çıkmazsa çektiğim acılar ağrılar yanıma zarar kalıcak, yarın yola çıkıyoruz bakalım neler olucak....

Merhaba ERYASU
canim insallah güzel haberlerle gelirsin
tedavinin sonunda güzel sonuc alirsiniz insallah su mubarak gunlerin yüzü suyu hürmetine
insallah sperm bulunacak hayirlisiyla
allah yardimciniz olsun dualarim seninle
hayirli yolculuklar size

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar
gamze geçmiş olsun sadaka ver arkadaşım Rabbim günahlarına kefaret etsin çektiğin sıkıntıları
kızlar herif bu cuma yola çıkarak ramazanın geri kalanı ve bayram dahil memleketinde geçirmek istiyor ama ben hiç istemiyorum gene ana-babasını görücem benim içim kavruluyor ve müsebbibi onlar umurlarında değil köye gidelim anası millete hava atsın arabaya atlasın kapı kapı gezsin yesin içsin okadar umurlarında değil çocuk konusu babası desen daha 1 kere sormuş değil anca kendine harem kurmuş karıların .... bakmaktan oglunu görememiş her ikisindende nefret ediyorum dün herif babanne ve dedemede dua et dedi hiç edemem dedim ve etmedim sonuçta vefat edip gittiler ama onlarında eşimin böyle olmasında katkısı büyük Rabbim sorsun diyorum bugün mukabele guruplarının birinde anca 3 aylık kadar bebek var nezaman gitsem annesi emziriyor bir kucagında yatırması var nasıl narin nasıl şefkat dolu bakışlarıyla okşuyor yavrusunu şimdi onları görüncede unutamıyorsun neden ben geceleri rüyamda emziyorum yavrumu uyanınca neden göğsüm ıslak oluyor hep anne olma arzusundan artık psikolojiyide aştım bedensel tepkiler veriyorum neden ben rüyalarda bakıyorumda millet kucagında bakıyor ben böyle yanarken üzülürken ne ölülerine dua nede yaşayanlarına ziyaret etmek geliyor içimden tek dediğim Rabbim sorsun bilmiyorum herif illa gidelim dermi ama yüzlerini bile görmek istemiyorum bahaneler üretmeye başladım bile bakalım başarabilirsem gitmeyiz ay en azından beni bıraksın kendi gitsin
bu arada kızlar bugün bizim tanışma yıl dönümümüz
Canım haklısın,benim eşimin aileside çok duyarsız.Eşim için üzülüyorum hem azo ile uğraşıyor hemde anne babasının bu durum umrunda değil.Allaha havale ediyorum ben o anne babayı.Biz onlardan maddi bir şey istemiyoruz.En azından manevi destek olsaylardı, eşime bize buda yeterdi.Benim eşim hep yanlız kaldı.Abisi bile olmassa olmasın canım çoçuğunuz diyormuş.Şimdi oda evlendi.onunda olmassa olmasın bakalım.oda annesi babası bize para verecek diye korktu.biz tedavimizi ihtiyacımızı kredilerle görüyoruz.Allaha çok şükür kimseye muhtaç değilız.Allah yeterki kazanacağımız işler versin. YANİ HER ÇOÇUK DOĞURAN ANNA BABA OLAMAZ.İLGİLENMEK LAZIM.BAŞININ CARESİNE BAK DEYİP ARKAYI DÖNÜP GİTMEK ANNEYE BABAYA YAKIŞMAZ.mafoldumben

Hayırlısı olsun canım.Somak lazım bencede ona göre hazılanırsın.a.s
evet canım ilkinde acemiydim bunda daha dikkatlı olmaya çalışıyorum
Kızlar cok heyecanlıyım emre beyden randevu aldım en sonunda ilk adımımızı atıyoruz. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hadi allah yardımcınız olsun..

Back
X