nasılsınız kızlar
gamze geçmiş olsun sadaka ver arkadaşım Rabbim günahlarına kefaret etsin çektiğin sıkıntıları
kızlar herif bu cuma yola çıkarak ramazanın geri kalanı ve bayram dahil memleketinde geçirmek istiyor ama ben hiç istemiyorum gene ana-babasını görücem benim içim kavruluyor ve müsebbibi onlar umurlarında değil köye gidelim anası millete hava atsın arabaya atlasın kapı kapı gezsin yesin içsin okadar umurlarında değil çocuk konusu babası desen daha 1 kere sormuş değil anca kendine harem kurmuş karıların .... bakmaktan oglunu görememiş her ikisindende nefret ediyorum dün herif babanne ve dedemede dua et dedi hiç edemem dedim ve etmedim sonuçta vefat edip gittiler ama onlarında eşimin böyle olmasında katkısı büyük Rabbim sorsun diyorum bugün mukabele guruplarının birinde anca 3 aylık kadar bebek var nezaman gitsem annesi emziriyor bir kucagında yatırması var nasıl narin nasıl şefkat dolu bakışlarıyla okşuyor yavrusunu şimdi onları görüncede unutamıyorsun neden ben geceleri rüyamda emziyorum yavrumu uyanınca neden göğsüm ıslak oluyor hep anne olma arzusundan artık psikolojiyide aştım bedensel tepkiler veriyorum neden ben rüyalarda bakıyorumda millet kucagında bakıyor ben böyle yanarken üzülürken ne ölülerine dua nede yaşayanlarına ziyaret etmek geliyor içimden tek dediğim Rabbim sorsun bilmiyorum herif illa gidelim dermi ama yüzlerini bile görmek istemiyorum bahaneler üretmeye başladım bile bakalım başarabilirsem gitmeyiz ay en azından beni bıraksın kendi gitsin
bu arada kızlar bugün bizim tanışma yıl dönümümüz