Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
güzelim ben seni un unutmadım:) arkadaşlar herkes kendini eklesin demiş ben zaten kimseyi unutmuyorum dualarımda merak etme canım liste önemli değil:)

allah razı olsun canım inşl bu duaların sayesinde meleklerimize kavuşmaya az kalmıştır

hayırlı geceler arkadaşlar, yasini okudum hepimize dua ettim, şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.....

sağol canım ALLAH hepimizin bütün dualarını kabul etsin inş...

SAYES söylücem söylücem unutuyorum hani benim sana 500 tefriciye sözüm vardıya ben onları okudum haberin olsun....

canlarım yasin-i şerifi bende okudum ve hepimize dua ettim, rabbim inşAllah dualarımızı kabul eyler ve bize hayırlı evlatlar nasip eder..yatmadan burdaki herkes için tekrar bir yasin-i şerif ile kenzül-arş duasını okuyacağım..Rabbim bize hem bu dünyada hem de ahirette güzellikler versin inşAllah..

arkadaşlar ben çok fazla giremiyorum ben de yasin okudum allahım bu gecenin hürmetine bizim kucaklarımızı boş bırakmasıın buradaki tüm arkadaşlarıma rabbim bir an önce anne olmayı nasip etsin inşallah amin

sağol canım ALLAH hepimizin bütün dualarını kabul etsin inş...

SAYES söylücem söylücem unutuyorum hani benim sana 500 tefriciye sözüm vardıya ben onları okudum haberin olsun....

canım sağol allah 1000 kere razı olsun.... ben bu gece 313 ayetel kürsi okudum daha yeni bitti sabaha ne kaldı işe gidicem sahur yaptım:) tek tek herkese dua ettim allah kabul etsin cümlemizin ki ni bu güzel bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine. :Saruboceq:

Günaydın kızlar...herkesin kadir gecesi mübarek olsun ne güzel dün yasinşer okunmuş dualar edilmş allah hepinizin dualarını kabul etsin....bende okudum ama sizin kadar değil galiba 12 ye kadar dayanabildim uyudum allah kabul ederse hepimize dua ettim....

Cumartesi yine umuttaydık nerdeyse ordakilerle yakında kanki olucam....süleymen beyle konuştuk anlaştık muayenede etti endometrıum süper rahim filmide normal hiçbişeye gerek yok başka folic başla adet oluncada gelin dedi....sperm çıksın diye dua edin sonrası bizim açımızdan allahın izniyle kolay dedi...bu bile bize moral oldu...emre beyi göremedik ama spermiyogramı tekrarladık artık ordaki kızlar bile görür görmez spermiyogrammı verecektiniz diyolar ya...gülüyorum....doktora kanım ısındı en azında olumluda konuştu bakalım önümüzdeki adetimle başlıyoruz allahın izniyle....

Demmi......cumartesi sizde gidecektiniz metabolomiks umutada gelmişmi ve neye karar verdiniz bahçeciyemi...sonuçta sizin daha az kaldı...bu arada benim polikistik arkadaşımın tüp tedavisinde 30 yumurtası oldu söylediklerine katılıyorum sayı oldukça fazla oluyor aynı zamanda bende tedavideydim hiçbir problemim olmamasına rağmen 10-15 arasında yumurtam oldu...o açıdan şanslısın...tüpü de tuttu 16w lık hamile inşallah bizde o günleri görürürz....

Cumartesi emre bey tesedeydi yanımdada genç bir kız oturmuş kuran okuyodu nasıl heyecanlıydı hızlı hızlı okuyodu içerdeki eşiydi belliki onu bekliyordu...allahım dedim bende onun yerinde olucam tekrar nasıl dayaanıcam bilmiyorum ah kızlar ne zor imtihan..inşallah sınıfta kalmayız...

Cumartesi yine umuttaydık nerdeyse ordakilerle yakında kanki olucam....süleymen beyle konuştuk anlaştık muayenede etti endometrıum süper rahim filmide normal hiçbişeye gerek yok başka folic başla adet oluncada gelin dedi....sperm çıksın diye dua edin sonrası bizim açımızdan allahın izniyle kolay dedi...bu bile bize moral oldu...emre beyi göremedik ama spermiyogramı tekrarladık artık ordaki kızlar bile görür görmez spermiyogrammı verecektiniz diyolar ya...gülüyorum....doktora kanım ısındı en azında olumluda konuştu bakalım önümüzdeki adetimle başlıyoruz allahın izniyle....

canım allah yüzünüzü güldürsün 3 kişi dönmenizi nasip etsin:)) İnşallah bu sefer olacak canım içimde öyle bir his var :)

hayırlı olsun arkadaşım allah yüzünüzü güldürsün sizi bir ömür boyu mutlu ettsin:nazar:

kızlarrrrrr listeyi buldum bir güncelleyeyim dedim...tospikten alıntı yapmışammm

ZORU BAŞARAN ANNE ADAYLARIMIZ

tulay24.......................... cift tarafli inmemis testis ameliyati,
..................................... polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
..................................... aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
..................................... 10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
..................................... 1. microenjektion tedavisine baslayacak HAMıLE

dryaa22...........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
......................................1. tüp bebek tedavisiyle, HAMıLE

mawii .............................azosperm geç yaşta inmemiş testis ameliyatı ve ileri derecede varikosel 2009 ocakta öğrendik 1 defa varikosel ameliyatı 1. tüp bebek denemesi haziranda mikrotese ile ..................................bir çok sperm bulundu şuan HAMıLE

cenoylom........................8yıllık evliyim 7 yıldır biliyoruz azospermi olduğunu inmemiş testis 5 yaşında ameliyat olmuşq 2006 ve 2007 yıllarında tese oldu ilkinde çok miktarda sperm...bulundu transfer yapıldı ama tutmadı 2 de nadir sperm bulundu ve embiryo oluşmadı 3. yeterli sperm bulundu ve allaha şükürler olsun hamileyim......keçi boynuzu kürünü aylarca kullandık fındık fıstık cevis bal badem muz aklına ne gelirse hepsini kullandık HAMıLE:)

gülencim.........................HAMıLE

alaina.............................3 yasında cıft taraflı ınmemıs testis amelıyatı...
......................................24 hazıranda mıkro tese ıLE COK SAYIDA SPERM BULUNDU HAMıLE
tospik ......................hamile
handeniuz.........hamile
larem82.................. hamile

HAMıLE HABERLERINI BEKLEDIĞIMIZ UYELER (sayfaları pek okumadım ama haber gelmemiş sanırsam )

figenn_............................trasnferi yapıldı HAMıLE HABERLERıNı BEKLıYORUZ.

ozlemsu33......................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
......................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
......................................(BAL+POLEN) DOĞAL YOLDAN SPERM CIKISI OLDU

geranimo85.................. kürler sayesinde eşinden teseye gerek kalmadan sperm bulundu alman hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyor inşallah ağustos başı iyi haberler gelicek

MıKRO TESE ıLE SPERM CIKISI SAĞLANAN UYELERIMIZ

askbocegim..................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
....................................mikroenjektion a baslayacak

atasbelgin.....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. .2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde

banban..........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
....................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
....................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu

cefalinazli.................... ..doğuştan sperm taşıyıcı kanalların yokluğundan azosperm. 8 yıllık evliyiz.
.....................................tüm değerler normal.PESA yöntemiyle çok sayıda sperm bulunabiliyor.4 başarısız tüp bebek denemesi. hiçbirinde tutunma olmadı.

gülencim........................13 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı
.....................................3 yıllık evli
.....................................fsh 18lerde idi mikrotese olurken
.....................................çok sayıda sperm bulundu
.....................................1.tüp bebek başarısız 2008
.....................................2.tüp bebekte sonuc bekliyor

gelincik238.....................3 yıllık evliyim 26 yaşındayım. eşim 8 yaşında inmemiş testis dolayısı ile azospermi ve klinefelder sendromu var.Memorialde mikro tese başarılı.ılk tüp bebek denemem olmadı. Dondurulmuş spermlerimiz var. bu pazar ikinci tedaviye başlıyorum kısmetse....

larem1982......................3 yıllık evliyim öğreneli 1.5 yıl oldu kaan aydos vediğer bitkisellerle normal sperm çıkışı oldu...1.tüp denemesi başarısızz... 2.tüp denemesi temmuzda inş.

nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak

nzmyhn.........................7 yıllık evli 2 kere tüp yapıldı 1. de negatif ikincide transfer olmadı suan 3. yapılıyor...

olurmu_83......................1,5 yıllık evliyiz.sebepsiz azosperm.1 mikrotese özel gürgan clinicte oldu. elongated spermatit bulundu. mikroenjeksiyon başarısız. (2009 mayıs)incir ve iğde tohumu kürü ..............................kullanıyoruz.dr.kaan aydos a gitmeyi düşünüyoruz. fsh 20 testosteron seviyesi normal sınırlarda.

sevgidolu.........................hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı düşük mikro tese ile sperm cıkısı saglandı transfer oldu ama basarısız.

umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
espoir fr.............sperm çıktı

TEDAVILERINE DEVAM EDEN VE MıKRO TESE OLACAK UYELERIMIZ

artik umutsuz................azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
....................................baharda mirotese olacak, xxx

espoir-fr.........................Esinin azospermi oldugunu 6 mayista ögrendi spermiogram sonucunda.
.....................................Bir aydir maca + tribulus terrestris + vitamin ilaci ve nohut kürü.
.................................... l-arginine, l-carnitine, ginseng, ginko biloba
.....................................23 temmuzda ürologda randevusu var. Azosperminin nedenini ögrenilecek

gülüm_se........................nedenini henüz bilmiyoruz. hormon değerleri fsh:14 lh:5,24
.....................................testesteron:3 ,64 kaan aydos'ta ilaç tedavisi görüyoruz.
.....................................pregnly iğne, arısütü+bal+polen

spia35............................hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı düşük yakında mikro tese yapılacak.

sympatique....................7 yillik evli, esinin sperm 0,yumurtaliklar gelismemis
.....................................mikrotese olcak,turkiyede tedavi olmayi dusunuyo

tosbik81.........................tek tarafli inmemiş testis hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı
.....................................çok dusuk 27 nısanda iğne tedavisine başladı 6 ay surecek sperm cıkısı
.....................................olmazsa mikro tese olacak 3 yillik evli, keciboynuzu kürü, ege
.....................................unuversıtesın de tedavı goruyor

umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,

demmi......................... Eşinde inmemiş testise bağlı azospermi,5 yaşında ameliyat olmuş biri indirilebilmiş. Tek testis boyutu: 10cc 8 aydır keçiboynuzu, nohut,çakşır suyu kullanıyor. Fsh:10, LH:8 Testosteron:4, Kaan Aydos ve E. bakırcıoğlu tedavilerine devam ediyor. Proxeed plus, badem, ısırgan otu, çörekotu, arısütü bal polen, incir kürü denendi Eylül 2010 sonunda Bahçeci klinikte Emre Beye ameliyat olacak

MıKRO TESE ıLE SPERM BULUNAMAYIP TEDAVıIYE DEVAM EDEN UYELERIMIZ

gamzesezer..................11 haziran da m tese oldu ve sperm çıkmadı.bgn giseng ve tribulusa başlıyoruz

fatos1983.......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
.....................................2006da sperm bulunamadı keciboynuzu kürü,
.....................................martta memorial de microtese olacak

harzem..........................2006da tesa basarisiz, xxx

hayrunisa.......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx

kader_nl.........................azospermi, 5 yillik evli 2006 basarisiz tese keciboynuzu kuru

Lamyay........................Azospermi ama problemin ne oldugunu henuz bilmiyoruz,Mtesede sperm bulunamadi ,su an keciboynuzu kuru uyguluyoruz

senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx

sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, 10 temmuzda mikro tese oldu canlı hucre bulunamadı.

zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................kaan aydosta tedavi oluyor 3 aydır ilaç tedavisi görüyor argimekse yeni başlandı bitkisel olarak incir kürü keçiboynuzu ve çakşır bögürtlen kökü trebülüs kullanılıyor

vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak

Demmi......cumartesi sizde gidecektiniz metabolomiks umutada gelmişmi ve neye karar verdiniz bahçeciyemi...sonuçta sizin daha az kaldı...bu arada benim polikistik arkadaşımın tüp tedavisinde 30 yumurtası oldu söylediklerine katılıyorum sayı oldukça fazla oluyor aynı zamanda bende tedavideydim hiçbir problemim olmamasına rağmen 10-15 arasında yumurtam oldu...o açıdan şanslısın...tüpü de tuttu 16w lık hamile inşallah bizde o günleri görürürz....

Evet canım az kaldı. Umuta gelmemiş metabolomiks. Emre bey den daha gün alamadık ama artık bahçecide olacağımız kesin gibi. Cumartesi Emre beyin daha önce iki kez çapada ateş hocaya ameliyat olarak bulunamamış y delesyonlu eşine 3. kez mikrotese yaparak 5 sperm bulunmuş ve 45 gün sonra doğum yapacak bir çiftle tanışıp sohbet ettik. Onlarda bize çok umut verdi doğru adrestesiniz dedi. İnşallah Rabbim bizi de bu sınavı alın akıyla atlatanlardan eyler.

Demmi.....sanırım karşılaşamıcaz...allah kararınızı doğru kılsın bizde umutta karar verdik inşallah bizimkide doğru bir karar olmuştur...bak bende umutlandım şimdi o çiftten dolayı....bizede cumartesi doktor bişi anlattı emre bey ameliyatta tek 1 sperm bulmuş oda döllenmiş ve tutmuş ve o çocuk şu an 3.5 yaşındaymış rabbim ol derse oluyor işte.....bu arda bahçecide ücretler nasıl bize 6500 çıkarttılar...

ZORU BAŞARAN ANNE ADAYLARIMIZ

tulay24.......................... cift tarafli inmemis testis ameliyati,
..................................... polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
..................................... aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
..................................... 10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
..................................... 1. microenjektion tedavisine baslayacak HAMıLE

dryaa22...........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
......................................1. tüp bebek tedavisiyle, HAMıLE

mawii .............................azosperm geç yaşta inmemiş testis ameliyatı ve ileri derecede varikosel 2009 ocakta öğrendik 1 defa varikosel ameliyatı 1. tüp bebek denemesi haziranda mikrotese ile ..................................bir çok sperm bulundu şuan HAMıLE

cenoylom........................8yıllık evliyim 7 yıldır biliyoruz azospermi olduğunu inmemiş testis 5 yaşında ameliyat olmuşq 2006 ve 2007 yıllarında tese oldu ilkinde çok miktarda sperm...bulundu transfer yapıldı ama tutmadı 2 de nadir sperm bulundu ve embiryo oluşmadı 3. yeterli sperm bulundu ve allaha şükürler olsun hamileyim......keçi boynuzu kürünü aylarca kullandık fındık fıstık cevis bal badem muz aklına ne gelirse hepsini kullandık HAMıLE:)

gülencim.........................HAMıLE

alaina.............................3 yasında cıft taraflı ınmemıs testis amelıyatı...
......................................24 hazıranda mıkro tese ıLE COK SAYIDA SPERM BULUNDU HAMıLE
tospik ......................hamile
handeniuz.........hamile
larem82.................. hamile

HAMıLE HABERLERINI BEKLEDIĞIMIZ UYELER (sayfaları pek okumadım ama haber gelmemiş sanırsam )

figenn_............................trasnferi yapıldı HAMıLE HABERLERıNı BEKLıYORUZ.

ozlemsu33......................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
......................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
......................................(BAL+POLEN) DOĞAL YOLDAN SPERM CIKISI OLDU

geranimo85.................. kürler sayesinde eşinden teseye gerek kalmadan sperm bulundu alman hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyor inşallah ağustos başı iyi haberler gelicek

MıKRO TESE ıLE SPERM CIKISI SAĞLANAN UYELERIMIZ

askbocegim..................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
....................................mikroenjektion a baslayacak

atasbelgin.....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. .2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde

banban..........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
....................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
....................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu

cefalinazli.................... ..doğuştan sperm taşıyıcı kanalların yokluğundan azosperm. 8 yıllık evliyiz.
.....................................tüm değerler normal.PESA yöntemiyle çok sayıda sperm bulunabiliyor.4 başarısız tüp bebek denemesi. hiçbirinde tutunma olmadı.

gülencim........................13 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı
.....................................3 yıllık evli
.....................................fsh 18lerde idi mikrotese olurken
.....................................çok sayıda sperm bulundu
.....................................1.tüp bebek başarısız 2008
.....................................2.tüp bebekte sonuc bekliyor

gelincik238.....................3 yıllık evliyim 26 yaşındayım. eşim 8 yaşında inmemiş testis dolayısı ile azospermi ve klinefelder sendromu var.Memorialde mikro tese başarılı.ılk tüp bebek denemem olmadı. Dondurulmuş spermlerimiz var. bu pazar ikinci tedaviye başlıyorum kısmetse....

larem1982......................3 yıllık evliyim öğreneli 1.5 yıl oldu kaan aydos vediğer bitkisellerle normal sperm çıkışı oldu...1.tüp denemesi başarısızz... 2.tüp denemesi temmuzda inş.

nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak

nzmyhn.........................7 yıllık evli 2 kere tüp yapıldı 1. de negatif ikincide transfer olmadı suan 3. yapılıyor...

olurmu_83......................1,5 yıllık evliyiz.sebepsiz azosperm.1 mikrotese özel gürgan clinicte oldu. elongated spermatit bulundu. mikroenjeksiyon başarısız. (2009 mayıs)incir ve iğde tohumu kürü ..............................kullanıyoruz.dr.kaan aydos a gitmeyi düşünüyoruz. fsh 20 testosteron seviyesi normal sınırlarda.

sevgidolu.........................hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı düşük mikro tese ile sperm cıkısı saglandı transfer oldu ama basarısız.

umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
espoir fr.............sperm çıktı

TEDAVILERINE DEVAM EDEN VE MıKRO TESE OLACAK UYELERIMIZ

artik umutsuz................azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
....................................baharda mirotese olacak, xxx

espoir-fr.........................Esinin azospermi oldugunu 6 mayista ögrendi spermiogram sonucunda.
.....................................Bir aydir maca + tribulus terrestris + vitamin ilaci ve nohut kürü.
.................................... l-arginine, l-carnitine, ginseng, ginko biloba
.....................................23 temmuzda ürologda randevusu var. Azosperminin nedenini ögrenilecek

gülüm_se........................nedenini henüz bilmiyoruz. hormon değerleri fsh:14 lh:5,24
.....................................testesteron:3 ,64 kaan aydos'ta ilaç tedavisi görüyoruz.
.....................................pregnly iğne, arısütü+bal+polen

spia35............................hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı düşük yakında mikro tese yapılacak.

sympatique....................7 yillik evli, esinin sperm 0,yumurtaliklar gelismemis
.....................................mikrotese olcak,turkiyede tedavi olmayi dusunuyo

tosbik81.........................tek tarafli inmemiş testis hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı
.....................................çok dusuk 27 nısanda iğne tedavisine başladı 6 ay surecek sperm cıkısı
.....................................olmazsa mikro tese olacak 3 yillik evli, keciboynuzu kürü, ege
.....................................unuversıtesın de tedavı goruyor

umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,

demmi......................... Eşinde inmemiş testise bağlı azospermi,5 yaşında ameliyat olmuş biri indirilebilmiş. Tek testis boyutu: 10cc 8 aydır keçiboynuzu, nohut,çakşır suyu kullanıyor. Fsh:10, LH:8 Testosteron:4, Kaan Aydos ve E. bakırcıoğlu tedavilerine devam ediyor. Proxeed plus, badem, ısırgan otu, çörekotu, arısütü bal polen, incir kürü denendi Eylül 2010 sonunda Bahçeci klinikte Emre Beye ameliyat olacak

sayes............ sebepsiz azospermi , fsh 24, doktoru emre bakırcıoğlu,herhangi bir tedaviye gerek görülmedi. Bitkisel takviyeler: keçi boynuzu kürü, zeytin yağında incir, kavun çekirdeği yağı, bal+polen+arısütü+ginseng karışımı, demir dikeni kapsülü, ACE selenyum plus, pharmaton, E vitamini, Nohut kürü ( başlanacak),fındık fıstık kuruyemiş, şartlar elverdiği en kısa zamanda Emre bey de mikro tese ve mutlu son inşallah ;))

MıKRO TESE ıLE SPERM BULUNAMAYIP TEDAVıIYE DEVAM EDEN UYELERIMIZ

gamzesezer..................11 haziran da m tese oldu ve sperm çıkmadı.bgn giseng ve tribulusa başlıyoruz

fatos1983.......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
.....................................2006da sperm bulunamadı keciboynuzu kürü,
.....................................martta memorial de microtese olacak

harzem..........................2006da tesa basarisiz, xxx

hayrunisa.......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx

kader_nl.........................azospermi, 5 yillik evli 2006 basarisiz tese keciboynuzu kuru

Lamyay........................Azospermi ama problemin ne oldugunu henuz bilmiyoruz,Mtesede sperm bulunamadi ,su an keciboynuzu kuru uyguluyoruz

senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx

sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, 10 temmuzda mikro tese oldu canlı hucre bulunamadı.

zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................kaan aydosta tedavi oluyor 3 aydır ilaç tedavisi görüyor argimekse yeni başlandı bitkisel olarak incir kürü keçiboynuzu ve çakşır bögürtlen kökü trebülüs kullanılıyor

vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak

sağol arkadaşım inşallah doğru hissediyorsundur...allah yardımcımız olsun sende başlayacaktın bizle ne oldu? Ne durumdasınız?

ya canım benim işler yine karıştı. Abim boşanıyor ve bizim yanımıza taşınacak işlerimiz durumlarımız çok karışık yani ramazandan vallahi doğru dürüst bişey anlamadım, taşınma işimiz var maddi manevi biraz zorlanacağımız bir zaman olacak. Belki de kışa kalacak bizim ki hayırlısı olsun bakalım kısmet diyorum ben de. Allah ne zaman hayırlı ve nasip edecekse o zaman kısmet olsun....

Back
X