Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız? çok şükür geldim :))) ama aklım hep topikdeydi, o kadar alışmışımki buraya valla sizi çok özledim, can canlarım benim :))) bayram bitti, evimize geldik..güzeldi, eşimin memleketindeydik..bu sefer her nasılsa bebek soran olmadı :)) süper bişidi yaa sormamaları..bugün mesai başladı ama zor geldim valla..görüşürüz tekrar, sayfaları okumaya çalıştım sanırım önemli bir haber yoktu..bizde bu ay 15inden sonra test yaptırcaz üçüncüyü..dua edin..ilaçlar bitti..

günaydın kızlar bende bayadır topiğe giremedim....herkesin geçmiş bayramını kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum....sanırım topikte pek değişiklik yok....bi çok arkadaşım tedaviye başlamak üzere benimle beraber....hadi bakalım az kaldı rabbim sabır versin hepimize....

günaydın bacılar
ev aldı başını gidiyor nasıl toparlıcam bilemiyorum memleketten ıvır zıvır derken getirdiklerimizde var nasılda gözümde büyüyor ev işi

günaydın kızlar,nasılsınız.zemuszemusumarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir.opuyorumnanaktan

espoir senin tedavin nasıl gidiyor hangi aşamadasın. inşallah yakında müjdeyi alırız.

Merhaba ebana.
Tedavim simdilik iyi gidiyor daha basindayim 10 gündÜr ignelerimi vuruyorum.
ILk 3 gün stresli geçti hemsire saatinde gelmeyince stres yaptim.
Artik kendim vurunuyorum daha rahat oluyor.
Insallah size iyi haber verim ekim'de.

DEMMİ...sanırım bu tarihlerde başlayacaktınız nasıl bidaha konuştunuzmu emre beyle ne durumdasınız başladınızmı??BELGİN...arkadaşım tarihiniz kesinleştimi önümüzdeki ay başlayacaktınız sanırım??allah yardımcınız olsun...bende 4-5 ekimde adetimle başlıyorum heyecanlı bekleyiş geriye sayıyorum....korkularımda artıyor beraberinde allah hepimize yardım etsin yüzümüzün akıyla çıkmak nasip etsin.....

Merhaba ebana.
Tedavim simdilik iyi gidiyor daha basindayim 10 gündÜr ignelerimi vuruyorum.
ILk 3 gün stresli geçti hemsire saatinde gelmeyince stres yaptim.
Artik kendim vurunuyorum daha rahat oluyor.
Insallah size iyi haber verim ekim'de.

arkadaşım iğnelere bi kere başlayınca gerisi çorap söküğü gibi oluyor allah yardımcın olsun...güzel haberler alalım inşallah....

günaydın kızlar,nasılsınız.zemuszemusumarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir.opuyorumnanaktan

canım zaten nöbetçiydim ben bayramda diğer günlerde yeni gelin olmam nedeniyle oraya buraya götürüp durdular çok yoruldum evleneli 1 yıl olacak ama hala yeni gelin sayılıyorum:(

herkese hayırlı bayramlar bi daha ki bayramlara allah evlatlarımızla girmeyi nasip eder inşallah!!! ;) ben kendimi listeye eklemiştim ama jklm nin yeni mesajında kendimi göremedim...sitedeki problemden olduğunu düşünüyorum. ben aşağıya copy paste yaptım eklersiniz :)

sayes............ sebepsiz azospermi , fsh 24, doktoru emre bakırcıoğlu,herhangi bir tedaviye gerek görülmedi. Bitkisel takviyeler: keçi boynuzu kürü, zeytin yağında incir, kavun çekirdeği yağı, bal+polen+arısütü+ginseng karışımı, demir dikeni kapsülü, ACE selenyum plus, pharmaton, E vitamini, Nohut kürü ( başlanacak),fındık fıstık kuruyemiş, şartlar elverdiği en kısa zamanda Emre bey de mikro tese ve mutlu son inşallah ;))
Aynı şekilde ben de kendimi eklemiştim şimdi yok arkadaşlarımız takibi iyi yapmıyor olacak ki en son değil daha eski listelere kendilerini ekleyince kopukluk oldu lütfen birisi eski ve yeni listeleri toparlayarak( son 15-20 günkü) en baştan oluştursun ve bundan sonra da liste güncelliğini daha sıkı takip edelim.
DEMMİ...sanırım bu tarihlerde başlayacaktınız nasıl bidaha konuştunuzmu emre beyle ne durumdasınız başladınızmı??BELGİN...arkadaşım tarihiniz kesinleştimi önümüzdeki ay başlayacaktınız sanırım??allah yardımcınız olsun...bende 4-5 ekimde adetimle başlıyorum heyecanlı bekleyiş geriye sayıyorum....korkularımda artıyor beraberinde allah hepimize yardım etsin yüzümüzün akıyla çıkmak nasip etsin.....
evet adakçım bugün 26. günündeyim şaşkın gidebiliyor ama tahminim cuma günü başlarız. bize de bahçeciden 6800 gibi bir fiyat çıkardılar arada çok da fark yok aslında bütün tahliller mikrotese ve ilaçlar dahil. Gerçi bayramın 2. günü amcamı kaybettim aşırı sarsılmış yıkılmış durumdayım belki de erteleriz bilmiyorum. yoğun üzüntü ve yas durumu işlemlerimizi olumsuz etkiler diye korkuyorum.
hepinizin geçmiş bayramınıda tebrik ederim bu arada

demmicim başın sağ olsun.tedaviyi ertelesende ertelemesende inşallah hayırlısı olur.olumunekankayizsmile

canım zaten nöbetçiydim ben bayramda diğer günlerde yeni gelin olmam nedeniyle oraya buraya götürüp durdular çok yoruldum evleneli 1 yıl olacak ama hala yeni gelin sayılıyorum:(
Canım bizim örf adetimizderimiz böyle.öyle yeni gelinler giydirilir, takıp takıştırılır ,gezdirilirkaydirigubbakcemile.Güzel şeyler ama bazende sıkıçı oluyor.Bizim yerimize karar veriyorlar.Nabalım idare ettik..bilmiyorumkismile.Hadi bakalım sizinde az kaldı ekimde başlıyorsunuz ,Allah yardımcınız olsun dualarımız seninle...:Saruboceq:

merhaba kızlar tatilden dönmüşsünüz hoşgeldiniz bende iki gündür hastayım grip oldum yatıyordum eşimde bayram günü hastaydı nldan geçti sanırım ama yavaş yavaş düzeliyorum bu arada bende vitaminlere başladım

selam hatunlar..yavaş yavaş herkes gelmeye başladı..DEMMİ'cim başın sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin, amcanında mekanı cennet olur inşAllah..
BELGİN'cim sanada geçmiş olsun, valla bende hastalanıp geldim..benide klima çarptı sanırım..bugün zor gittim işe..Ama çok şükür bitti bayram koşuşturmacası..

selam hatunlar..yavaş yavaş herkes gelmeye başladı..DEMMİ'cim başın sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin, amcanında mekanı cennet olur inşAllah..
BELGİN'cim sanada geçmiş olsun, valla bende hastalanıp geldim..benide klima çarptı sanırım..bugün zor gittim işe..Ama çok şükür bitti bayram koşuşturmacası..

sağol canım sanada geçmiş olsun zor vallahi insan halsiz kalıyo.evet bi bayram dah bitti hayırlısı ile

Back
X