Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
demmi başın sağolsun canım, belgincim sanada geçmiş olsun.ben de döndüm sonunda evime.gelirken ankaraya uğradık kaan beye.spermiyogram için çağırmıştı.tabi malesef çektik yine sıfırı...kaan hoca hemen m tese yapalım dedi.hormonlar tamammış.hemen perşembe yapalım dedi.şok oldum yaa.bu arada ben bu kez hazrlanmamaya karar verdim.öyle yıkım daha fazla oluyo.kaan bey de farketmez dedi.kısacası 23 EYLÜL 2. m tesemiz olcak.kızlar bunu duydum an ağlamaya başladım.ilk tese geldi aklıma.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o kadr korkuyorum ki....eşimin baygın hali hiç gözümün önünden gitmiyo.sadece 2 sn gözünü açtı bulundumu dedi ve tekrar gözlerini kapattı...allahım kimseye yaşatmasın böyle anları..inanın napıcam bilemiyrum.eşimi tekrar o şekilde görmeye gücüm yok.bugün birr sürü tahlil istediler m tese için.ben bi köşeye çekilip eşimin, canımınnnn çırpınırcasına koşturmasını izledim ağlayarak...offffffffff yine benm çeşmeler açıldı eşim görmedn toprlanıyım.hepinize iyi geclerrrrrrrr....

Aynı şekilde ben de kendimi eklemiştim şimdi yok arkadaşlarımız takibi iyi yapmıyor olacak ki en son değil daha eski listelere kendilerini ekleyince kopukluk oldu lütfen birisi eski ve yeni listeleri toparlayarak( son 15-20 günkü) en baştan oluştursun ve bundan sonra da liste güncelliğini daha sıkı takip edelim.

evet adakçım bugün 26. günündeyim şaşkın gidebiliyor ama tahminim cuma günü başlarız. bize de bahçeciden 6800 gibi bir fiyat çıkardılar arada çok da fark yok aslında bütün tahliller mikrotese ve ilaçlar dahil. Gerçi bayramın 2. günü amcamı kaybettim aşırı sarsılmış yıkılmış durumdayım belki de erteleriz bilmiyorum. yoğun üzüntü ve yas durumu işlemlerimizi olumsuz etkiler diye korkuyorum.
hepinizin geçmiş bayramınıda tebrik ederim bu arada

DEMI CIM allah rahmet eylesın, basınız saolsun canım.kızlar hepınız hosgeldınız!demıcım sızın ekledıgınız lıstede ben kendımı ekledıgım halde goremedım .oysakı harzem den sonra lısteyı duzelten kısı bendım.eklemeler yapan yanı...oysakı sız eskı lısteden alıntı yabtıgınız ıcın benım yazdıklarım cıkmamıs canım.yanı aslında sız benden sonrakı lısteyı devam ettırecektınız .bır yanlıslık olmus sanırım benım lısteyı gormeden ılk lısteye sız kendınızı eklemısınız.yoksa takıbını ben yanlıs yabmadım

iyi aksamlar kizlar

demmi canim basin sagolsun mekani cennnet olsun amacanin

demmi başın sağolsun canım, belgincim sanada geçmiş olsun.ben de döndüm sonunda evime.gelirken ankaraya uğradık kaan beye.spermiyogram için çağırmıştı.tabi malesef çektik yine sıfırı...kaan hoca hemen m tese yapalım dedi.hormonlar tamammış.hemen perşembe yapalım dedi.şok oldum yaa.bu arada ben bu kez hazrlanmamaya karar verdim.öyle yıkım daha fazla oluyo.kaan bey de farketmez dedi.kısacası 23 EYLÜL 2. m tesemiz olcak.kızlar bunu duydum an ağlamaya başladım.ilk tese geldi aklıma.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o kadr korkuyorum ki....eşimin baygın hali hiç gözümün önünden gitmiyo.sadece 2 sn gözünü açtı bulundumu dedi ve tekrar gözlerini kapattı...allahım kimseye yaşatmasın böyle anları..inanın napıcam bilemiyrum.eşimi tekrar o şekilde görmeye gücüm yok.bugün birr sürü tahlil istediler m tese için.ben bi köşeye çekilip eşimin, canımınnnn çırpınırcasına koşturmasını izledim ağlayarak...offffffffff yine benm çeşmeler açıldı eşim görmedn toprlanıyım.hepinize iyi geclerrrrrrrr....

canım yaaa..inan bende ağlayarak okudum yazdıklarını..zaten canım sıkkındı, yazını okuyunca iyice koptum..Rabbim inşAllah hayırlısıyla sperm bulunmasını nasip eder size..ben pes ettim kızlar..bugünlerde kötüyüm, kafam karrmakarışık..bıktım herşeyden..senağlama

merhaba gamzecigim canim cok az kalmis insallah yüzün güler bu sefer.allah yardimcin olsun
bizde gidince kaan hoca gelmisken hemen yapalim mikro teseyi dedi bende sok olmustum
canim.simdik istemiyoruz dedik

GAMZECIM senın anlattıkların benım 1 ay once yasadıklarıma okadar benzyr kı.. yanı esının kosturması,tahlıllerı tetkıklerı,....bız de aynı seylerı yasadık.yesıl onlugü gıyıp amelyathaneden 2 saat sonra cıkması gercekten benı ve annemı cok aglatmıstı.sureklı dualar okuyorduk ardından....o kadar ıyı anlıyorum kı senı canım..allahım ınsaalh bu sefer yuzunuzu guldurur ınsaalh canım arkadasım benım

melısela cıcek hosgeldınız nasılsınız canlarım?ben de bayram donusu ,ev almıs basını gıtmıs,mutfak dolaplarımı ındırdım .mutfakı temızledım

merhaba kızlar tatilden dönmüşsünüz hoşgeldiniz bende iki gündür hastayım grip oldum yatıyordum eşimde bayram günü hastaydı nldan geçti sanırım ama yavaş yavaş düzeliyorum bu arada bende vitaminlere başladım

gecmis olsun belgincigim

allahim hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar cok zor o ameliyatene kapisinda beklemek
inssllah hepimizin yüzü güler bir gün

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz herkes gelmeye baslamis ne guzel kizlar siz olmadan bu topigin hic tadi yok ... demmi canim basin sagolsun amcan vefat etmis allah rahmet eylesin canim ...... belgincigim gecmis olsun canim gripde hic cekilmez allah iyilik versin .... tedaviye baslayan arkadaslar insallah her sey yolunda gider rabbim emeklerimizi bosa cikarmarsin insallah tez zamanda bebislerimize kavusuruz

kader naber nasil gecti bayram[/QUO

canim nasil olsun adi bayram iyi gecdi sayilir sen daha iyi bilirsin canim burda bayram oldugu belli olmuyo esim izin almadi calisdi bayram gunu bi kac akrabaya gittik aksamlari o kadar canim seninki nasil gecdi

öyle canim adi bayram burda haklisin.benim esimde izin alamadi bende annemlerdeydim ordada geleler falan oldu herkesin cocugu vardi.herkes dogumundan cocugun buyumesinden okulundan konusuyor benim konusack biseyim yok bende üzüldüm durumum aklima geldi gerci hic aklimdan cikmiyor da

Back
X