Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8.yılımıza girdik ve hala yanlızız inşallah bu son yanlızlığımız olur...
günaydın arkadaşlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8.yılımıza girdik ve hala yanlızız inşallah bu son yanlızlığımız olur...
da ha nice senelere inşallah .mululukla ve hayırlı evlatlarla.bizimde 26 eylül yıldönümümüz altı yıl doluyor yediye giriyoruz.inşallah birdahaki yıla bebişlerle gireriz.günaydın arkadaşlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8.yılımıza girdik ve hala yanlızız inşallah bu son yanlızlığımız olur...
kızlar selam nasılsınız?? belgincim canım daha nice beraber uzun yıllar geçirmeniz dileğiyle inş..Bende sabah hastaneye gittim..kan verdim..daha hastalanmamıştım, beklemektense bir kan vereyim dedim yaa..aslında hamile değilim bundan eminim ama yinede sonuçlada kesinleşsin..saat 2den sonra alacağım sonucu, akşam yazarım inş..geçen cuma yaptığım idrar testi negatifti..bi negatifte bunda göreyim, o zman ağlarım dermişim :))) Rabbim hayırlısını versin..bu arada eşim yarın sperm testi yaptırmaya gidiyor ve sonuçları kaan hocaya göndereceğiz bakalım bu sefer ne söyleyecek..Keşke bunlara gerek kalmasa, bugün hamile olduğumu öğrensen ne güzel olurdu dimi kızlar..Dua edin, Rabbim hayırlısını versin..
eşim ve ben 30 yaşındayız 4,5 yıllık evliyız 1 yıldır cocuk ıstıyoruz ama 1 hafta önce sperm sayımları yapıldı ablam hastanede calısıyor sonuc kötuymus bana net cevap veremıyor renklı bır fılm verdıler haftaya o cekılecek onunla bırlıkte hoca yorumlasın dıyor, ama bana dedıgı 1 sperm bıle olsa korkma dıyordu cevaplayamadıgına göre sonuclar kötü, baska hastaneler arastırın dedı once sımdı cok umutlanmamam ıcın benı alıstırmaya calısıyor, eşim bız evlenmeden 8 ay once kabakulak geceırdı bız bu yüzden bıraz hazırlıklıydık sonuca ama yınede ınsanın morali bozuluyor piskolojım cok bozuk ve merak edıyorum azosperm sonrasında tedavı olabılen varmı bitkısel yada ilaç mtese nasıl olursa yada nerde tedavı oldunuz ayrıca eşi kabakulak gecırıpte sorun yaşayan yada iyi sonuçlarla bebek sahıbı olan varmı gercı bızım sorunumuz kabakulak kaynaklımı bılmıyoruz henuz detaylı arastırmaya gırmedık, cevap yazarsanız sevınırım
Merhaba kizlar nasilsiniz?
Espoircim nasilsin tedavin nasil gidiyor?
Transrerin ne zaman canim?