Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8.yılımıza girdik ve hala yanlızız inşallah bu son yanlızlığımız olur...

günaydın arkadaşlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8.yılımıza girdik ve hala yanlızız inşallah bu son yanlızlığımız olur...

belginciğim tebrik ederim nce senelere eşinle beraber inşallah bu mutluluğunuz bu sene 2 ye katlanır ve nice 8 senelere 3 kişi beraber yol alırsınız

kızlar selam nasılsınız?? belgincim canım daha nice beraber uzun yıllar geçirmeniz dileğiyle inş..Bende sabah hastaneye gittim..kan verdim..daha hastalanmamıştım, beklemektense bir kan vereyim dedim yaa..aslında hamile değilim bundan eminim ama yinede sonuçlada kesinleşsin..saat 2den sonra alacağım sonucu, akşam yazarım inş..geçen cuma yaptığım idrar testi negatifti..bi negatifte bunda göreyim, o zman ağlarım dermişim :))) Rabbim hayırlısını versin..bu arada eşim yarın sperm testi yaptırmaya gidiyor ve sonuçları kaan hocaya göndereceğiz bakalım bu sefer ne söyleyecek..Keşke bunlara gerek kalmasa, bugün hamile olduğumu öğrensen ne güzel olurdu dimi kızlar..Dua edin, Rabbim hayırlısını versin..

da ha nice senelere inşallah .mululukla ve hayırlı evlatlarla.bizimde 26 eylül yıldönümümüz altı yıl doluyor yediye giriyoruz.inşallah birdahaki yıla bebişlerle gireriz.

belgin canım tebrikler nice güzel yıllara çocuklarınızla girmeyi nasip etsin. Bizde cumartesi günü 6'yı devirdik:) Seneye inşallah bebişlerimizle kutlamak nasip olur da yine burada yazarız :Saruboceq:

kızlar selam nasılsınız?? belgincim canım daha nice beraber uzun yıllar geçirmeniz dileğiyle inş..Bende sabah hastaneye gittim..kan verdim..daha hastalanmamıştım, beklemektense bir kan vereyim dedim yaa..aslında hamile değilim bundan eminim ama yinede sonuçlada kesinleşsin..saat 2den sonra alacağım sonucu, akşam yazarım inş..geçen cuma yaptığım idrar testi negatifti..bi negatifte bunda göreyim, o zman ağlarım dermişim :))) Rabbim hayırlısını versin..bu arada eşim yarın sperm testi yaptırmaya gidiyor ve sonuçları kaan hocaya göndereceğiz bakalım bu sefer ne söyleyecek..Keşke bunlara gerek kalmasa, bugün hamile olduğumu öğrensen ne güzel olurdu dimi kızlar..Dua edin, Rabbim hayırlısını versin..

canım inşallah allahım bir mucize de sana nasip eder. Dediğin gibi tadından yenmez vallahi ben de bazı aylar ne kadar azolu olsakta bir ümit bekliyorum ama gününden şaşmaz benim ki sağolsun:) gerçi ona da şükür olmayıpta dert çekenlerde var allah onun da eksikliğini göstermesin :)

Ama inşallah vardır bebiş canım ya, belirti falan hak getire belki de vardır hiç belli olmaz sen yüreğini ferah tut allah hepimizin hakkında hayırlısın nasip etsin

Kızlar daha önce tedaviye hazırlananlar yardım rica ediyorum yumurta geliştirme iğnelerinden hangilerini hangi dozda kaçar gün vuruldunuz.??

eşim ve ben 30 yaşındayız 4,5 yıllık evliyız 1 yıldır cocuk ıstıyoruz ama 1 hafta önce sperm sayımları yapıldı ablam hastanede calısıyor sonuc kötuymus bana net cevap veremıyor renklı bır fılm verdıler haftaya o cekılecek onunla bırlıkte hoca yorumlasın dıyor, ama bana dedıgı 1 sperm bıle olsa korkma dıyordu cevaplayamadıgına göre sonuclar kötü, baska hastaneler arastırın dedı once sımdı cok umutlanmamam ıcın benı alıstırmaya calısıyor, eşim bız evlenmeden 8 ay once kabakulak geceırdı bız bu yüzden bıraz hazırlıklıydık sonuca ama yınede ınsanın morali bozuluyor piskolojım cok bozuk ve merak edıyorum azosperm sonrasında tedavı olabılen varmı bitkısel yada ilaç mtese nasıl olursa yada nerde tedavı oldunuz ayrıca eşi kabakulak gecırıpte sorun yaşayan yada iyi sonuçlarla bebek sahıbı olan varmı gercı bızım sorunumuz kabakulak kaynaklımı bılmıyoruz henuz detaylı arastırmaya gırmedık, cevap yazarsanız sevınırım

birde söylemeyi unuttum ben sıteye yenı uye oldum sevgili zaman yazınız benı cok etkıledı gözlerim doldu Rabbım can vermek ıstedıgıne kesınlıkle verır dualarımız hepımız ıcın, Rabbim hayırlısını versin lütfen üzülme tesellıyı eşlerimizde ve bırbırımızde bulalım baskaları halımızden anlamaz. sevgili belgin sizede mutlu yıllar nice cocuklu senerelere ınşaallah canıyürekten kutlarım sizi sevgiler...

belgincigim evlilik yildönümün kutlu olsun allah birdakini bebeklerinle kutlamayi nasip etsin

Merhaba kizlar nasilsiniz?

Espoircim nasilsin tedavin nasil gidiyor?
Transrerin ne zaman canim?

eşim ve ben 30 yaşındayız 4,5 yıllık evliyız 1 yıldır cocuk ıstıyoruz ama 1 hafta önce sperm sayımları yapıldı ablam hastanede calısıyor sonuc kötuymus bana net cevap veremıyor renklı bır fılm verdıler haftaya o cekılecek onunla bırlıkte hoca yorumlasın dıyor, ama bana dedıgı 1 sperm bıle olsa korkma dıyordu cevaplayamadıgına göre sonuclar kötü, baska hastaneler arastırın dedı once sımdı cok umutlanmamam ıcın benı alıstırmaya calısıyor, eşim bız evlenmeden 8 ay once kabakulak geceırdı bız bu yüzden bıraz hazırlıklıydık sonuca ama yınede ınsanın morali bozuluyor piskolojım cok bozuk ve merak edıyorum azosperm sonrasında tedavı olabılen varmı bitkısel yada ilaç mtese nasıl olursa yada nerde tedavı oldunuz ayrıca eşi kabakulak gecırıpte sorun yaşayan yada iyi sonuçlarla bebek sahıbı olan varmı gercı bızım sorunumuz kabakulak kaynaklımı bılmıyoruz henuz detaylı arastırmaya gırmedık, cevap yazarsanız sevınırım

hosgeldin arkadasim allahim en kisa zamanda kavustursun seni bebegine. insallah azolular kervanina katilanlardan olmassin sonuclar iyi olurda.
tedavisi var canim mikrotesede sperm buluna biliyor

:nazar: nice mutlu senelere belgin inşallah bu seneye bebeğinle gireceksin 9. yılında kocaman bir aile olursunuz inşallah dört kişilik bir aile canım ya inşallah bu sefer olucak
yasemin hoşgeldin anam eşin kabakulak geçirdiyse sorun muhtemelen budur ama korkma sperm üretimi testislerde vardır mikro tese ile bulunur inşallah hangi ildesin bilmiyorum ama istanbulda emre bakırcıoğluna gidin bakalım o ne dicek eger olumsuz konuşursa ankarada kaan hoca var ona gidersiniz sonradan oluşan hastalık sebebiyle azo olanlarda mtesede çıkıyor Allahın izniyle içini ferah tut
kızlar bu arada niyetim ağlatmak değildi ammaaan boşverin be ne üzülüyorsunuz inşallah hayırlısıyla sizlerin olsun banada dua edin yeter

ooooo kimler gelmiş cicek bacı hoşgeldin nasılsın
kader sen napıyorsun nasılsın

zamancim iyiyim sagol
sen nasilsin? üzülme canim insallah bizimde olacak bebeklerimiz
üzülme ne olur alllahim insallah bizi mahrum koymayacak bu duygudan

Merhaba kizlar nasilsiniz?

Espoircim nasilsin tedavin nasil gidiyor?
Transrerin ne zaman canim?

Merhaba cicekcigim.
Simdilik tedavim iyi.
Bu sabah ilk ultrasonum vardi simdilik hersey yolunda muhtemelen transferim 13 ve 17 ekim arasi gibi.
Bu ay çok kisi tedaviye basladigi için bir hafta uzatiyorlar benimkini daha 3 haftalik tedavim var uzun olmaya basladi ama ne yapabilirim ki doktorun talimatina uymak zorundayim merkez kalabalik.

Belgincim evliligin yil dönümü kutlu olsun nice mutlu yillara

Tedaviye basliyacak arkadaslar insallah iyi geçer güzel haberlerle dolar topigimiz.

Yeni arkadaslarda hosgeldiler. ALlah yardimciniz olsun.

espoir demekki ekim sonunda mutlu haberi duyacağız inşallah. hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah hamilelik haberinle topiği şenlendirirsin. umarım hamilelikle sonuçlanır tedavin. içimden oğlun olacakmış gibi geliyor:CüvCüv:

Back
X