Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
buarada ben kendimi yazmayı unuttum eşim bugün test yaptıracaktı ya çok şükür çok güzel gelişmeler var akşam eşim gelsin testin sonucunu ayrıntılı yazacam anlayan arkadaşlarım yorumlarsa sevinirim
canım inşallah Allah yüzünüzü güldürsün .iyi haberlerinizi bekliyoruz.:Saruboceq:

eşim ve ben 30 yaşındayız 4,5 yıllık evliyız 1 yıldır cocuk ıstıyoruz ama 1 hafta önce sperm sayımları yapıldı ablam hastanede calısıyor sonuc kötuymus bana net cevap veremıyor renklı bır fılm verdıler haftaya o cekılecek onunla bırlıkte hoca yorumlasın dıyor, ama bana dedıgı 1 sperm bıle olsa korkma dıyordu cevaplayamadıgına göre sonuclar kötü, baska hastaneler arastırın dedı once sımdı cok umutlanmamam ıcın benı alıstırmaya calısıyor, eşim bız evlenmeden 8 ay once kabakulak geceırdı bız bu yüzden bıraz hazırlıklıydık sonuca ama yınede ınsanın morali bozuluyor piskolojım cok bozuk ve merak edıyorum azosperm sonrasında tedavı olabılen varmı bitkısel yada ilaç mtese nasıl olursa yada nerde tedavı oldunuz ayrıca eşi kabakulak gecırıpte sorun yaşayan yada iyi sonuçlarla bebek sahıbı olan varmı gercı bızım sorunumuz kabakulak kaynaklımı bılmıyoruz henuz detaylı arastırmaya gırmedık, cevap yazarsanız sevınırım
canım aramıza hoş geldin inşallah bebişle devam edersin Allah kurtarsın.

kızlar selam..malesef kan sonucum 0.1 çıktı :))) zaten beklemiyodumda hamile olmayı..ama neden hasta olmadım, adam 1 hafta daha olmazsan gel dedi..ay hasta olsan bi dert, olmasan bi dert..bıktım yaaaa...

kızlar selam..malesef kan sonucum 0.1 çıktı :))) zaten beklemiyodumda hamile olmayı..ama neden hasta olmadım, adam 1 hafta daha olmazsan gel dedi..ay hasta olsan bi dert, olmasan bi dert..bıktım yaaaa...

canım hayırlsıı olsun bende gecen ay kı regl donemımle ,tup bebek tedavısıne grdmde 8 gun ılk kez reglım gecıkmıstı.hatta neden boyle oldu dıye gttık doktora beynın herseyıyle oraya odaklandgı ıcın dedı doktor stres heyecan gecıktrmıs olabılır yoksa hıcbır problem gorunmyr demıstı.hatta zavallı esım bır an evvel regl olayım da baslayalım tup bebege dıye kutlama hazrlamıs bır suru hedıye almıs,pasta yaptrmıs gelmıstı.ınanır mısın ertesı gun regl oldum .reglın 2 .gunu de baslamıstık tedavıye.strestendr canım.baska ıslerle mesgul ol

jklm canım kusura bakma akşam görmemişim şimdi yazıyorum sonuçları sanırım çok güzel gelişmeler olmuş emre beye mail atınca kesin cevap alacağız ama sizlerlede paylaşmak istiyorum bana yardımcı olursunuz diye rabbim inşl kat kat fazlasını hepimize versin inşl

buarada ben kendimi yazmayı unuttum eşim bugün test yaptıracaktı ya çok şükür çok güzel gelişmeler var akşam eşim gelsin testin sonucunu ayrıntılı yazacam anlayan arkadaşlarım yorumlarsa sevinirim

güzün aydin canimm

jklm canım kusura bakma akşam görmemişim şimdi yazıyorum sonuçları sanırım çok güzel gelişmeler olmuş emre beye mail atınca kesin cevap alacağız ama sizlerlede paylaşmak istiyorum bana yardımcı olursunuz diye rabbim inşl kat kat fazlasını hepimize versin inşl

canım hadi gözünüz aydın, benimde eşim yarın sperm testi yaptırcak..inş bir güzel haber de ben verrim..

yıkama öncesi
miktar:2,9 total sayım:12 180 000 hızlı:%26 orta:%4 yavaş:%0 hareketsiz:%70 hareketli spermatozaların%62si normal hızda düzgün ve doğrusal hareketli ortalama hız 34mic/sn 1-2lökosit ve prostatik hücre görüldü.

yıkama sonrası
miktar:1,0 total sayım:2 800 000 hızlı:%39 orta:%4 yavaş:%0 hareketsiz:%57 hareketli spermatozaların %66sı hızlı düzgün ve doğrusal hareketli ortalama hız 42mic/sn

demek zamani gelmemis daha melisacim üzülme

benimde gecikti bu ay ama yapmiyacam test falan sonucu biliyorum cünki

arkadaşlar çok teşekkür ederim bugün çok garibim bi tuhafımya bunlar imkansız geliyodu bana bi kaç aya öncesine kadar şuan testte % gördük rabbim herkese nasip etsin inşl

meliselacım inşl arkadaşım yarın sizdende güzel bir haber alırız merakla bekliyorum arkadaşım

kızlar geçen ay 23de regl oldum eşim bugün sonucu öğrendikten sonra beni tekrardan arayı canım sen ne zaman hastalanıyordun bu ay hiç karnım ağrıyo felan demedin diyor hemen umutlanıyor sonucuda aldı ya bende hiççç umutlanam dedim sabah hastalandım ama kaç aydan beri ilk defa üzülmedim

belginciğim tebrik ederim nce senelere eşinle beraber inşallah bu mutluluğunuz bu sene 2 ye katlanır ve nice 8 senelere 3 kişi beraber yol alırsınız
amin canım
kızlar selam nasılsınız?? belgincim canım daha nice beraber uzun yıllar geçirmeniz dileğiyle inş..Bende sabah hastaneye gittim..kan verdim..daha hastalanmamıştım, beklemektense bir kan vereyim dedim yaa..aslında hamile değilim bundan eminim ama yinede sonuçlada kesinleşsin..saat 2den sonra alacağım sonucu, akşam yazarım inş..geçen cuma yaptığım idrar testi negatifti..bi negatifte bunda göreyim, o zman ağlarım dermişim :))) Rabbim hayırlısını versin..bu arada eşim yarın sperm testi yaptırmaya gidiyor ve sonuçları kaan hocaya göndereceğiz bakalım bu sefer ne söyleyecek..Keşke bunlara gerek kalmasa, bugün hamile olduğumu öğrensen ne güzel olurdu dimi kızlar..Dua edin, Rabbim hayırlısını versin..
sagol canım.dua ettim ama olmamış canım üzülme inşallah olcak yakında.
belgincim allah en kısa zamanda bebiş versinde ömrünüzün sonuna kadar hepberaber mutlu seneleriniz olsun inşallah:nazar:
aminnn
da ha nice senelere inşallah .mululukla ve hayırlı evlatlarla.bizimde 26 eylül yıldönümümüz altı yıl doluyor yediye giriyoruz.inşallah birdahaki yıla bebişlerle gireriz.
sizinde şimdiden kutlu olsun canım sagol
belgin canım tebrikler nice güzel yıllara çocuklarınızla girmeyi nasip etsin. Bizde cumartesi günü 6'yı devirdik:) Seneye inşallah bebişlerimizle kutlamak nasip olur da yine burada yazarız :Saruboceq:
amin hepimize inşallah canım..
belgincigim evlilik yildönümün kutlu olsun allah birdakini bebeklerinle kutlamayi nasip etsin
aminnnn
:nazar: nice mutlu senelere belgin inşallah bu seneye bebeğinle gireceksin 9. yılında kocaman bir aile olursunuz inşallah dört kişilik bir aile canım ya inşallah bu sefer olucak
yasemin hoşgeldin anam eşin kabakulak geçirdiyse sorun muhtemelen budur ama korkma sperm üretimi testislerde vardır mikro tese ile bulunur inşallah hangi ildesin bilmiyorum ama istanbulda emre bakırcıoğluna gidin bakalım o ne dicek eger olumsuz konuşursa ankarada kaan hoca var ona gidersiniz sonradan oluşan hastalık sebebiyle azo olanlarda mtesede çıkıyor Allahın izniyle içini ferah tut
kızlar bu arada niyetim ağlatmak değildi ammaaan boşverin be ne üzülüyorsunuz inşallah hayırlısıyla sizlerin olsun banada dua edin yeter
inşallah bacım ya inşallahhhhhh
Belgincim evliligin yil dönümü kutlu olsun nice mutlu yillara

Tedaviye basliyacak arkadaslar insallah iyi geçer güzel haberlerle dolar topigimiz.

Yeni arkadaslarda hosgeldiler. ALlah yardimciniz olsun.
amin canım sendende yakında güzel haberler alırız inşallah
belgincim nice mutlu senelere. inşallah eviniz 9. yılınızda bebek sesiyle çınlar
aminnnnn
BELGİNcim nice mutlu yıllara canım.evlilik yıldönümünü kutlamayı en çok hakeden bizleriz bence.azo derdine rağmen mutlu bir şekilde evliliklerimizi yürütmeyi başarıyoruz.her şeyi unutup bu günün tadını çıkar canımma.s.
evet canım yaaa napalım ..
belginciğim yıldönümünüz kutlu olsun çoçuklarınızla birlikte sağlıklı sevgi saygı dolu niceee yıllara canım
aminnnnnnnnnnnn
Slm kızlar bayadır ggiremedim kalp rahatsızlığım çıktı onunla uğraştım ...kafaya takmaktan oluyor neyse....
gamzesezer canım ameliyatın işallah iii geçer canı gönülden istiyorum dua edicem...Adak işallah seninde iii geçer ...espoir iiiii haberini bekliyorumm....
geçmiş olsun arkadaşım iyi bak kendine..
Belgin evlilik yıldönümün kutlu olsun Allah bebeğine tez zamanda kavuştursun
sağol canım
mrb kızlar LEYLAK CIM alah sıfa versın gecmıs olsun canım dıkkat et .kalp strese gelmez.BELGIN cım daha uzun uzun bebıslı yıllarınız olsun ınsaaallah.ZAMAN canım ama ne mutlu sana kı hayatına guzel bır yon belırlemısın,guzel aktıvıtelere grmsn.esınle mutlu mesut hayatınıza ınsaalh yakında cıfter cıfter bebekler de gırsn .canım arkadasım.ınssaaallah bız de bırgun anne oluruz.DEMMI canım yumurta gelıstırıcı ıgneye ve dozuna doktor , adetlıyken senın yumurtalarına ,kalıtesıne ,buyuklugune en onemlısı de sayısına gore karar verıryr canım.ben GONAL F ILE yuksek dozda baslamıstım canım 375 e kadar da kullandım.yanı o kadının yumurta rezerıne baglı.bunyeden bunyeye degsyr.allahım yardmcn olsun
aminnnnn
mrb arkadaşlar bugün giremedim topiğe misafirm vardı BELGİNcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun arkadaşım daha nice yılları mutlulukla sağlıkla ve bebeğinle kutlaman dileğimle yeni evlilik yılın size bebek hediye etsin inşl
ZAMANcım gözlerim doldu arkadaşım yazını okuyunca rabbim inşl en kısa zamanda sana mucizesini versin inşl bu çektiklerini düşünebilecek kadar bile fırsatın olmasın emii
aminnnnnnnnnnnnn
yıkama öncesi
miktar:2,9 total sayım:12 180 000 hızlı:%26 orta:%4 yavaş:%0 hareketsiz:%70 hareketli spermatozaların%62si normal hızda düzgün ve doğrusal hareketli ortalama hız 34mic/sn 1-2lökosit ve prostatik hücre görüldü.

yıkama sonrası
miktar:1,0 total sayım:2 800 000 hızlı:%39 orta:%4 yavaş:%0 hareketsiz:%57 hareketli spermatozaların %66sı hızlı düzgün ve doğrusal hareketli ortalama hız 42mic/sn

gözün aydın canım inşallah bebeişine kavuşursun yakında..

yıkama öncesi

yıkama sonrası

canım gözün aydın yaaa....valla çok sevindim..hemen başlarsınız artık tedaviye..Rabbim inş bizede bu sayıları ve daha fazlasını görmeyi nasip eder..siz kür, ilaç falan ne kullanmıştınız? bide önceden hep sıfırmıydı değerler?:teytey:

belgincim inşl arkadaşım

çiçekcim daha önce 0dı azosperm geçen ay 2 hareketli 1 hareketsiz görüldü bu ayda çok şükür bu

Merhaba cicekcigim.
Simdilik tedavim iyi.
Bu sabah ilk ultrasonum vardi simdilik hersey yolunda muhtemelen transferim 13 ve 17 ekim arasi gibi.
Bu ay çok kisi tedaviye basladigi için bir hafta uzatiyorlar benimkini daha 3 haftalik tedavim var uzun olmaya basladi ama ne yapabilirim ki doktorun talimatina uymak zorundayim merkez kalabalik.

gec olsun güzel olsun canim güzel haberini bekliyorum

sağol arkadaşım azosperm bizimkide canım hipogonodzme bağlı ben 3ay keçiboynuzu kürü 1ay nohut kürü 1kavanoz keçiboynuzu pekmezi 3ay bal polen arısütü ve fındık fıstık vs kullandık ayrıca eşimin tedaviside 7aydır prengly son 2ayda bunun yanına fostimon kullanıyoruz

sağolasın arkadaşım hepinizin diline sağlık inşl darısı sizlere olsun herzaman dualarımdasınız ben şimdi kaçıyorum konuşmaktan yemeğimiz bu saate kaldı sizlere iyi sohbetler

Back
X