- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
günaydın arkadaşlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8.yılımıza girdik ve hala yanlızız inşallah bu son yanlızlığımız olur...
hayırlı olsun inşallah tedavinle bir sonraki seneyi 3 kişi karşılarsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8.yılımıza girdik ve hala yanlızız inşallah bu son yanlızlığımız olur...
selam mavimenekşe bizimde nişan yıl dönümümüz 8. yıla girdik ve hala 2 kişiyiz.....okul nasıl gidiyor....
1.sınıf kolay değil...Allah yardımcın olsun...bu arada iyi kilo verirsin :))))))
yıkama öncesi
miktar:2,9 total sayım:12 180 000 hızlı:%26 orta:%4 yavaş:%0 hareketsiz:%70 hareketli spermatozaların%62si normal hızda düzgün ve doğrusal hareketli ortalama hız 34mic/sn 1-2lökosit ve prostatik hücre görüldü.
yıkama sonrası
miktar:1,0 total sayım:2 800 000 hızlı:%39 orta:%4 yavaş:%0 hareketsiz:%57 hareketli spermatozaların %66sı hızlı düzgün ve doğrusal hareketli ortalama hız 42mic/sn
buarada ben kendimi yazmayı unuttum eşim bugün test yaptıracaktı ya çok şükür çok güzel gelişmeler var akşam eşim gelsin testin sonucunu ayrıntılı yazacam anlayan arkadaşlarım yorumlarsa sevinirim
herkese merhaba arkadaşlar eşim test yaptırdı. y kromozan testi mikrodelesyon ne demek .ben intenetten biraz araştırdım ama net anlamadım.mikrodelesyon testi yaptıran var mı aranızada
herkese merhaba arkadaşlar eşim test yaptırdı. y kromozan testi mikrodelesyon ne demek .ben intenetten biraz araştırdım ama net anlamadım.mikrodelesyon testi yaptıran var mı aranızada
zaman yazını okuyunca tutamadım kendimi gözyaşlarım sel gibi aktı sinirler iyice laçkalaştı canım inşallah seninde yüzün güler zamanı geldiğinde kimbilir belki hiç kök hücreye gerek kalmaz
Slm kızlar bayadır ggiremedim kalp rahatsızlığım çıktı onunla uğraştım ...kafaya takmaktan oluyor neyse....
gamzesezer canım ameliyatın işallah iii geçer canı gönülden istiyorum dua edicem...Adak işallah seninde iii geçer ...espoir iiiii haberini bekliyorumm....