Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam mavimenekşe bizimde nişan yıl dönümümüz 8. yıla girdik ve hala 2 kişiyiz.....okul nasıl gidiyor....

yıkama öncesi
miktar:2,9 total sayım:12 180 000 hızlı:%26 orta:%4 yavaş:%0 hareketsiz:%70 hareketli spermatozaların%62si normal hızda düzgün ve doğrusal hareketli ortalama hız 34mic/sn 1-2lökosit ve prostatik hücre görüldü.

yıkama sonrası
miktar:1,0 total sayım:2 800 000 hızlı:%39 orta:%4 yavaş:%0 hareketsiz:%57 hareketli spermatozaların %66sı hızlı düzgün ve doğrusal hareketli ortalama hız 42mic/sn

gözünüz aydın hihoyyythihoyyyt:lepi: hemen tüp bebeğe başlayın derim :nazar::nazar:
darısı hepimize inşallah

kızlar ben şimdi bir şey yapmıyorum eşime
zayıflasın diye uğraşıyoruz bir şey var mı önereceğiniz

herkese merhaba arkadaşlar eşim test yaptırdı. y kromozan testi mikrodelesyon ne demek .ben intenetten biraz araştırdım ama net anlamadım.mikrodelesyon testi yaptıran var mı aranızada

herkese merhaba arkadaşlar eşim test yaptırdı. y kromozan testi mikrodelesyon ne demek .ben intenetten biraz araştırdım ama net anlamadım.mikrodelesyon testi yaptıran var mı aranızada

canım sanırım genetikle ilgili bişey sen sorunca internetten araştırdım bende 'kromozomlarda parça kaybı' olarak geçiyor ama bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa sana yardımcı olabilirler bide bu sitede kaan aydos un bir yazısı var sanırım orada anlatıyor linki veremiyorum sanırım ama sitenin ismi ' androloji '

sonucunda görüldü yazıyormu eger yazıyorsa malesef eşinde kromozom bozuklugu var demek

zaman yazını okuyunca tutamadım kendimi gözyaşlarım sel gibi aktı sinirler iyice laçkalaştı canım inşallah seninde yüzün güler zamanı geldiğinde kimbilir belki hiç kök hücreye gerek kalmaz

zaman yazını okuyunca tutamadım kendimi gözyaşlarım sel gibi aktı sinirler iyice laçkalaştı canım inşallah seninde yüzün güler zamanı geldiğinde kimbilir belki hiç kök hücreye gerek kalmaz

amin Rabbim inşallah dilinden dua olur bacım sen okurken ağlıyorsun ben yaşıyorum hakkını helal et ağlatmak istemezdim

kızlar herif gene ankarada herifde evde olmayınca canım sıkılıyor iyice yanlız otut otur olmuyor be komşumda yokki gidim bir bardak içip iki kelam edim sizlerde yoksunuz ayyyyyyyy çok sıkıldım şimdi bie bebişim olsa koklar dururdum

kızlar hepinize slm.benim eşimde azosperm.fsh yüksek testesteron düşük.bizde tek şans tüpbebek.çaksır otunu bizde kullanıyoruz.ama macununu aldık.1 hafta sonra test örneği vermek durumunda kaldığımızda testesteronda ufak bir artış olduğunu farkettik.bilmiyorum ama 1 ay veya 1.5 ay içinde sansımızı deniycez.lütfennnn biraz sağlıklı sperm diyorum baska bişi demiyorum.hayırlısı inşallah hepimizin duaları kabul olur birsürü bebiş olur:nazar:

Slm kızlar bayadır ggiremedim kalp rahatsızlığım çıktı onunla uğraştım ...kafaya takmaktan oluyor neyse....
gamzesezer canım ameliyatın işallah iii geçer canı gönülden istiyorum dua edicem...Adak işallah seninde iii geçer ...espoir iiiii haberini bekliyorumm....

leylakcigim gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah önemli biseyin yoktur

Back
X