Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
blueavci çok güzel yaaa:nazar: bak her şey yoluna girecek. az kaldı canım biraz daha sabır. sonrası mutlu son inşallah

:nazar:
yıkama öncesi
miktar:2,9 total sayım:12 180 000 hızlı:%26 orta:%4 yavaş:%0 hareketsiz:%70 hareketli spermatozaların%62si normal hızda düzgün ve doğrusal hareketli ortalama hız 34mic/sn 1-2lökosit ve prostatik hücre görüldü.

yıkama sonrası
miktar:1,0 total sayım:2 800 000 hızlı:%39 orta:%4 yavaş:%0 hareketsiz:%57 hareketli spermatozaların %66sı hızlı düzgün ve doğrusal hareketli ortalama hız 42mic/sn

canım ya ınan kı o kadar cok sevındım kı.... masaalllah masaalllah..allhım devamın da sıze gstersın ınsaallah

demmicim.....öncelikle verdiğiniz yeni karar hayırlı olsun..inşallah aynı olan bu doktorlar bizi aynı mutlu sona da ulaştırırlar arkadaşım....ben 3 gün gonal f 450 mg onu takip eden 5 günde gonal f 375 mg vuruldum ayrıca ilk 3 günden sonra ceredoti ve menogon diye 2 çeşit iğne daha devreye girdi....onlarda 5 gün devam etti toplam 8.günün sonunda tüm iğneler bitmişti 11.gün 15 tane yumurtam toplandı....

bu arada adetime 13 gün kaldı heyecan dorukta artık tüm planlarımı tedaviye göre yapıyorum çok korkuyorum allah yardımcımız olsun kızlar lütfen dua edelim.....

BLUEVCİ....arkadaşım geçmiş olsun azo illetinde kurtuldun darısı başımıza inşallah bence nnormal yoldan hamile kalabilirsin bile....çok sevindim allah devamına da erdirsin arkadaşım....

bu arada adetime 13 gün kaldı heyecan dorukta artık tüm planlarımı tedaviye göre yapıyorum çok korkuyorum allah yardımcımız olsun kızlar lütfen dua edelim.....

allah yardımcın olsun inşallah başarılı bir tedavi olur güzel haberlerini alırız

NİSSAN, EBANA, JKLM, ADAK ,SAYES hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım şükür ki kurtulduk biz azo illetinden darısı inşl hepinizn başına tedavimiz devam ediyor bunun yanısıra şimdi rabbimin ol demesinde artık o ne zaman nasip ederse o zaman olacak rabbim hakkımızda hayırlısını hayırlı zamanda versin inşl

blueavcı canım çok sevindim Allah inşallah tez zamanda bebiş haberlerinide alırız.sen kurtuldun canım inşallah bizde kurtuluruz Allah nazarlardan korusun.:nazar:

selam canlar..naılsınız? ben çok şükür hastalandım bugün, evdeyim, izin aldım iş yerinden keyf yapıyorum karın ağrısı çekerek :))) kızlar benimde eşim bugün kan ve sperm testi verdi..bugün alabilirse sonuçları yazarım, olmazsa yarına..lütfen dua edin..topikte güzel şeyler oluyor çok şükür, rabbim hepimize nasip etsin inş..

NİSSAN, EBANA, JKLM, ADAK ,SAYES hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım şükür ki kurtulduk biz azo illetinden darısı inşl hepinizn başına tedavimiz devam ediyor bunun yanısıra şimdi rabbimin ol demesinde artık o ne zaman nasip ederse o zaman olacak rabbim hakkımızda hayırlısını hayırlı zamanda versin inşl

çok şükür arkadaşım kurtuldun bundan sonrası hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz:nazar::nazar:

selam canlar..naılsınız? ben çok şükür hastalandım bugün, evdeyim, izin aldım iş yerinden keyf yapıyorum karın ağrısı çekerek :))) kızlar benimde eşim bugün kan ve sperm testi verdi..bugün alabilirse sonuçları yazarım, olmazsa yarına..lütfen dua edin..topikte güzel şeyler oluyor çok şükür, rabbim hepimize nasip etsin inş..

inşallah senden de güzel haberlerini alırız:nazar:

Back
X