Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yıkama öncesi
miktar:2,9 total sayım:12 180 000 hızlı:%26 orta:%4 yavaş:%0 hareketsiz:%70 hareketli spermatozaların%62si normal hızda düzgün ve doğrusal hareketli ortalama hız 34mic/sn 1-2lökosit ve prostatik hücre görüldü.
yıkama sonrası
miktar:1,0 total sayım:2 800 000 hızlı:%39 orta:%4 yavaş:%0 hareketsiz:%57 hareketli spermatozaların %66sı hızlı düzgün ve doğrusal hareketli ortalama hız 42mic/sn
hayırlı olsun inşallah tedavinle bir sonraki seneyi 3 kişi karşılarsınız
belgin nice senelere arkadaşım inşallah 9 ncu seneye 3 kişi olarak girersiniz
bu arada adetime 13 gün kaldı heyecan dorukta artık tüm planlarımı tedaviye göre yapıyorum çok korkuyorum allah yardımcımız olsun kızlar lütfen dua edelim.....
allah yardımcın olsun inşallah başarılı bir tedavi olur güzel haberlerini alırız
NİSSAN, EBANA, JKLM, ADAK ,SAYES hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım şükür ki kurtulduk biz azo illetinden darısı inşl hepinizn başına tedavimiz devam ediyor bunun yanısıra şimdi rabbimin ol demesinde artık o ne zaman nasip ederse o zaman olacak rabbim hakkımızda hayırlısını hayırlı zamanda versin inşl
selam canlar..naılsınız? ben çok şükür hastalandım bugün, evdeyim, izin aldım iş yerinden keyf yapıyorum karın ağrısı çekerek :))) kızlar benimde eşim bugün kan ve sperm testi verdi..bugün alabilirse sonuçları yazarım, olmazsa yarına..lütfen dua edin..topikte güzel şeyler oluyor çok şükür, rabbim hepimize nasip etsin inş..