Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melissss kız sigara olayını tamamen bıraktınmı nasıl gidiyoo

selam canımmmmmmm..valla süper gidiyor, son içtiğim tarih 27 ağustos :))) çok şükür içmiyoruz..kızzzzzzz bu arada sen geçmişi okudun mu??? bizim spermler fırladı :))) salı eşim test yaptı ve 26.6 milyon sperm ile 3 yüz bin canlı sperm çıktı çok şükür..Sigarayı bırak mı etki etti ne?? inş hep böyle gider..

yok canım benim ikinci denemem de de tutmadı malesef çok iyi kalitesi çok şansın var diyolar ama hiç tutunma olmadı. genetik test yaptırdım bu arada kan pıhtılaşması çıktı bende, doktorun biri etki eder embriyo tutunmasına dedi 2 doktora daha gösterdim onlar çok fazla etki etmez dedi.ileri safhası değilmiş ama yine de bu tedavimde kan sulandırıcı kullanacağım. dondurulmuşlarının olması çok iyi canım kaçıncı gün transferi yapıldı sana.

canım benım 3.gun transferı yapıldı.aslında bıze sordular embrıyoların gelısımı cok guzel 8 hucrelı 5.gune gıdebılırız dedı.doktorum 5.gune gıdelım dedı,embrıyolaglar ıse embrıyo sayımızın azlıgı ve ıllet hastalık nedenıyle belkı 5.gune cıkmayabılır embrıyolar dıye 3.gun de ısrar ettıler.esım de 3 .gun ıstedı kalanları donduralım dedı.4 tane dondurulmusum var.doktorum 5 .gune gdrsek sansımız cok yuksek ama rıske de atacak kadar elımızde embrıyo yok.dedı.ama bu dondurulmuslarım ınsaaalah allahın ıznıyle saglam cıkarlarsa 5.gune gıderz dedı doktor bakalım hayırlısı gelıncıkım.Canım kan sulandırıcı hap kullanmadınmı.ben kullandım.bır de hangı kan testınde bu pıhtılasma gorunuyr neye baktırmak lazım yanı tahlılın ısmı ne canım?RABBIM KIMSENIN EMEGINI BOSA CIKARMASIN INSAALLAH.

kızlar iyi geceler gelincik canım şimdi sen iki defada olumsuz sonuc alınca sizmi istediniz bu tahlilleri yoksa doktormu uygun gördü bende yapılmasını istiyordum ama doktorum istemedi biz şimdi doktoro gidip neden tutunmadıgını yada neden tutup düştüğünü ögrenmek için ne söylemeliyiz doktoro gamze sen nasılsın inşallah biarz daha iyisindir

ya kızlar lütfen yardım edin size bir şey soracağım..Şimdi biz kaan hocayla görüştük ve hoca eşimin ilaçları kesmesini ve ekimde yüz yüze görüşelim dedi..ancak biz işimizden dolayı belki ekimde gidemeyeceğiz ve kurban bayramında ankda olacağımız için, ondan sonraki hafta gidelim diyoruz. Acaba o zamana kadar bi vitamin falan kullansak mı? siz ne dersiniz? hangi vitamini önerirsiniz kızlar? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar, açıkcası endişeleniyorum yine sıfırlanırız diye..

melisela kaan hoca size hangi ilacı verdi acaba biz de kaan hocanın verdiğiilaçları kullanıyoruz size hangi ilaçları verdi isimlerini yazarmısın? merak ett,m acaba aynı ilaçlarmı? bizim testte sıfır çıktı.. sizin ne oldu?

melis çok güzel bir haber. çok sevindim canım. geçmişi pek okuyamadım iyiki haber verdin canım. sonuç çok güzel maşallah. mutlaka sigarada etki etmiştir. eeeeee böyle giderse yakında hamişim diye yazarsın inşallah

bugüne kadar bikaçkez muayene olmama rağmen perşembe günü anormal rahimli olduğumu öğrendim 2 yıllık evliyim ve bebeğim yok isyan etmiyorum ama ümidimide yitiriyorum artık.
önce tsh ım yüksek çıktı düşürdük ilaç kullanıyorum hala sonra eşimin spermleri sorunlu çıktı şuan için oda iyi gibi ama tekrar ettirmemiz gerekiyomuş şimdide rahmimde sorun çıktı delirmek üzreyim.doktor septum rezeksiyonu ameliyatı dedi şaşırdım napıcağımı

sağol arkadaşım
rahmim kalp şeklindeymiş yani rahmi ortadan bölen bi çıkıntı varmış doktor bunu histereskopiyle kesip rahmi tek parça haline getiricekmiş son gittiğim doktor bunu kesinlikle yapılması gerektiğini söyledi bugün teyid amaçlı başka bi doktora gittim oda hamileliği bu durum engellemiyo başka bi sorun var önce sorunu bulamamız gerek dedi napıcağımı bilemiyorum

kızlar herkese slm yeni geldim izine ayrılmıştım ablam doğum yaptı onun yanındaydım çok tatlı bir yeğenim oldu teyze oldum allahım herkese nasip etsin hayırlı evlatlar ben şimdi geçmişe bakayım ne var ne yok

kızlar herkese slm yeni geldim izine ayrılmıştım ablam doğum yaptı onun yanındaydım çok tatlı bir yeğenim oldu teyze oldum allahım herkese nasip etsin hayırlı evlatlar ben şimdi geçmişe bakayım ne var ne yok

hos geldin canim.. gule gule buyutun yigenini canim allah anali babali buyutsun rabbim hepimize nasip etsin

Back
X