Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belginim bence önce tedavini ol sonra tedaviyi düşün, hem sağlığına kavuşmuş olursun hemde kafan rahat etmiş olur. 1 ay çabuk geçer canım mrk etme geç olsun güç olmasın yeterki..
belgincigim hayirlisi olsun canim önce saglik
melissss kız sigara olayını tamamen bıraktınmı nasıl gidiyoo
yok canım benim ikinci denemem de de tutmadı malesef çok iyi kalitesi çok şansın var diyolar ama hiç tutunma olmadı. genetik test yaptırdım bu arada kan pıhtılaşması çıktı bende, doktorun biri etki eder embriyo tutunmasına dedi 2 doktora daha gösterdim onlar çok fazla etki etmez dedi.ileri safhası değilmiş ama yine de bu tedavimde kan sulandırıcı kullanacağım. dondurulmuşlarının olması çok iyi canım kaçıncı gün transferi yapıldı sana.
ya kızlar lütfen yardım edin size bir şey soracağım..Şimdi biz kaan hocayla görüştük ve hoca eşimin ilaçları kesmesini ve ekimde yüz yüze görüşelim dedi..ancak biz işimizden dolayı belki ekimde gidemeyeceğiz ve kurban bayramında ankda olacağımız için, ondan sonraki hafta gidelim diyoruz. Acaba o zamana kadar bi vitamin falan kullansak mı? siz ne dersiniz? hangi vitamini önerirsiniz kızlar? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar, açıkcası endişeleniyorum yine sıfırlanırız diye..
kızlar herkese slm yeni geldim izine ayrılmıştım ablam doğum yaptı onun yanındaydım çok tatlı bir yeğenim oldu teyze oldum allahım herkese nasip etsin hayırlı evlatlar ben şimdi geçmişe bakayım ne var ne yok