evet canım kan pıhtılaşması hamilelikte düşüğe neden oluyor ama benim kafamı karıştıran embriyo tutunmasına da etki edermi artık orası tartışılır bi durumda doktorumuz yine de önlem amaçlı kan sulandırıcı kullandıracak.
kan sulandırıcı hap kullandım ama yeterli değilmiş iğnesi varmış onu kullanmak gerekiyormuş. canım benim ikisinde de 5. gün embriyosuydu çok şans verdiler ama tutmadı bu sefer 3. günde yapılacak transferim. bence onu takma kafana.yaptırdığım tahliller faktörV,mthfr,faktorII sonucum 1 ayda çıktı üniversite hastanesinde yaptırdım çok zor yaptılar bayağı uğraştım anlaıyacağın.
canım benimde aklıma geldi ama umut tüpe gitmiştik dr ulun uluğ istedi belki sende de genetik bi sorun olabilir dedi. sonra bulunduğum yerde bi doktora daha gittim oda
tüp bebek yapıyor histereskopimide o yaptı aynı testleri isteyince de benden yaptırdım. iyikide yaptırmışım bence 2 -3 kez başarısız olanlar mutlaka yaptırmalı bu testleri. açıkcası çok iyi dediğim memorial hastanesi böyle bir testi atlayarak beni hayal kırıklığına uğrattı. o yüzden başka doktorlara gittim. ve tedavimi de orda olmayacağım çok başaralı bi hastane memorial ama bizden çok şey götürdü olacak olduktan sonra başka bi hastane de olur diyoruz. bence sende farklı doktorlara git transfer edilen embriyoların fotoğrafı varsa göster. bizim mercimeklerin fotosunu gören doktorlar nasıl tutmamış dedi ve sorunu bende aradı. sonuçta sende 2 kez başarısız tedavi geçirdin belki histereskopi bile isterler senden.