Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bende çıkıyorum hayırlı geceler
melisela benimde evime hırsız girmişti 4 aylık falan evliydik ve herif yoktu evde yanlızdım ogünden sonra bişey ögrendim 7 defa ayetel kürsiyi okuyup etrafına kapı pencere tarafına dogru okuyunca inşallah Rabbim koruyor birde yatmadan 33 sübhanallah 33 elhamdülillah 34 kerede allahuekber çek Efendimiz bunu hzAliye öğretmiş dua et canım korkma

vay gecenin ve günün ilk mesajı benden
günaydın hanımlar gününüz hayırlı bereketli geçsin Rabbim bugün ediceğiniz tüm dualarınızı kabul buyursun

kızlar bende çıkıyorum hayırlı geceler
melisela benimde evime hırsız girmişti 4 aylık falan evliydik ve herif yoktu evde yanlızdım ogünden sonra bişey ögrendim 7 defa ayetel kürsiyi okuyup etrafına kapı pencere tarafına dogru okuyunca inşallah Rabbim koruyor birde yatmadan 33 sübhanallah 33 elhamdülillah 34 kerede allahuekber çek Efendimiz bunu hzAliye öğretmiş dua et canım korkma

canım saol, yer gök dua ile zaten..ama söylemen iyi oldu, artık bunu yaparım her akşam yatmadan..bu arada herkese günaydın herkese..

günaydın kızlar....bende işten cor şer azin aldım 15 ekim - 1 kasım arası izinliyim.....5 ekimde adet olsam 10 gün iğneler falan sürse ameliyat 15 ine falan denk geliyo....ince hesap yaptım inşallah şaşmaz adette erken gelmez inşallah valla asla izin vermezler aman ne zor herşey zor...bide bunlarla uğraşıyoz valla....

kızlar demmi zaten internete giremeyebilirim demişti...merak etmeyelim o yüzden benim içimede doğuyo eşinde sperm çıktı onun .....buraya çok mutlu ve azo illetinden kurtulmuş gelecek....

amin zamancım bu arada herkese günaydın gününüz aydın geçsin her nekadar kasvetli bir hava da olsa dışarda yağmur alsın götürsün tüm hüzünlerinizi

hay ağzın bal yesin nasılda yüreğim agzımda okudum sandım başladı Rabbim inşallah çok sağol nasıl mutlu ettin beni nasıl sevindirdin içim kıpır kıpır oldu bak şimdi hemende ümitlendim belki 2 seneyede kalmaz ha ne dersin Allahım inşallah

canım benim en yakın zamanda içini kıpır kıpır eden bir meleğin olur inşallah:Saruboceq:

kızlar günaydın uykucu güzel insanlar uyanın artık sabah oldu demmide hala gelmemeiş

hayırlı geceler gelincik ama öyle kus uyuma nekadar kızsakta heriflerden başka kimse yok ki yanımızda
benim herif eve yeni geldi ya ondan barışcıl bi havam var:asigim:

halısın canım onlardan başka da kimse yok yanımızda tabi sende özlemişin kocacını ondan böylesin:)) bende çok çabuk özlerim ne kadar kızsamda onsuz yapamam. sabah kalktığımızda hiç bişey olmamış gibiydik moralim yerinde şimdi şükür..

günaydın kızlar....bende işten cor şer azin aldım 15 ekim - 1 kasım arası izinliyim.....5 ekimde adet olsam 10 gün iğneler falan sürse ameliyat 15 ine falan denk geliyo....ince hesap yaptım inşallah şaşmaz adette erken gelmez inşallah valla asla izin vermezler aman ne zor herşey zor...bide bunlarla uğraşıyoz valla....

İnşallah adakcım şaşmaz hesapların, adetin düzenliyse korkma. sen den yaklaşık 1 hafta sonrada ben izne çıkacağım ama ben hala konuşmadım. çalışınca birde iş stresi ekleniyor ben izne çıksam ne olacak telefonla rahat bırakmayacaklardır eminim.

ceylinsu senin eşinin azosperm neye bağlı hormonlar falan nasıl biraz fazla sordum ama tese oldumu

günaydın canım bsxx nedemek çok sordum tabi soracaksın burada hepimiz aynı sorunla uğraşıyor ve acısını yaşıyoruz eşiöin azo sebebi hipogonodizm tese olmadı daha 1,5 ay oldu tedaviye başlayalı haftada bir pregnyl ve pazartesi çarşamba ve cuma günleri de göbekten fostimon 150 lik kullanıyoruz emre beyin ilk muaynesinde eşimin testesteronu çok yüksekti fsh ve lh düşüktü daha sonra 15 günlük bir süreçten sonra bir testesteron daha istedi o da düşmüştğü sonra pergnyl kullandık 1 ay testesteron normale geldi sonra fostimona başladı şuan tedaviye devam ediyoruz hatta blueavci arkadaşımla eşlerimizin tedavisi aynı onlar çıkışı sağladı bakalım hayırlısı allahtan bize ne zaman görmek nasip olucak allah herkese bu mutluluğu yaşatsın canım

günaydın kızlar nasılsınız.demmiden henüz haber yok.inşallah canım yüzü gülmüş olarak gelir.:Saruboceq:

İnşallah adakcım şaşmaz hesapların, adetin düzenliyse korkma. sen den yaklaşık 1 hafta sonrada ben izne çıkacağım ama ben hala konuşmadım. çalışınca birde iş stresi ekleniyor ben izne çıksam ne olacak telefonla rahat bırakmayacaklardır eminim.

genelde düzenlidir ama biliyosun heyecan stres tavan yaptı bende...sende hemen arkamdaymışsın arkadaşım...ama sizde sperm vardı demi arkadaşım yani eşin ameliyat falan olmıcak...ben pek senin hikayeni bilmiyorum nasıl sı arkadaşım ???

Back
X