Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tedavideki arkadaslarim insallah olumlu sonuc alirsiniz ....

demmi ve adakcigim insallah yarin güzel haberler verirsiniz bizlere

DEMMİ ,ADAK canım yarın burada halaylar çekmek istiyorum allah yardımcınız olsun...

ESPOİR canım transverin olmuş gözün aydın allah yardımcın olsun canım inşallah halaylar çekeriz en kısa zamanda dualarım seninle

kızlar inşallah ESPOİRLE başlar hamie haberleri sırayla hepimiz veririz çünkü bu ara peş peşe tedavilerimiz var inşallah allahım duy sesimizi...

neyse canlarım bu gün yoğundum giremedim inşallah yarın girerim ve bakarım yazdıklarınıza iyi akşamlar hepinize yarın hepimiz için mutlu bir gün olsun...

feryadcım hormonlarda biraz sorun çıktı demişsinya yüksekmi çıktı düşükmü çünkü düşük çıktıysa ilaç tedavisiyle düzeltiliyor ve kendiliğinden çıkış oluyor normal yoldan hamile kalma olasılığı bile var arkadaşım

testesteron düşük çıktı onu hatırlıyorum başka hormonlarda da sorun vardı ama eşim tahlilleri nereye koydu bilmiyorum aradım bulmadım :gitme:

iyi akşamlar kızlar bugünde geçti sizleri tanımıyorum ama bi okadarda yakın hissediyorum.hadi güzel habarler verin bizede umut olsun kök hücre nerdesin gel artıkkk mafoldumben

kızlar espoirin transferimi oldu o kadar yogunumki hiç takip edemiyorum

yook canim bizdde sigarada var icki de ( daha dogrusu ickiye yeni basladi)
rabbime siginiyorum ama dikkat ettiysen kisirlikta tek azosperm hakkinda iyi seyler soylenmiyor yani caresisiz
kimse iyi olur yada kesin cozumu var demiyor
diger durumlarda tedaviler olunabliyor yada cok fazla tup bebek denenerek care bulunabiliyor ama bizde yok yani tup bebek yapmma sansimiz bile o kadar cok degilmafoldumben

canım benim bence eşine söyle bıraksın ve akıl vermek gibi olmasın ama namaza başlasın, duanın gerçekten çok etkisi var..Lütfen yanlış anlama tatlım beni..

Hayirli cumalar arkadaslar sabah transferim oldu allaha sükür bu anida yasayabildim.
Allahim hep yüzümü güldürdük insallah iki hafta sonrada güldürür.

15 yumurtadan 14 tanesi döllendi ikisi transfer edildi.

canım hayırlı olsun, en kısa zamanda inş hamile haberinide verirsin bize..

sebepsiz azo lu arkadaşlar var mı???

canım bizde siz gibiyiz, hiç bişey çıkmadı ama bizim sadece ilk testimizde sıfır çıkmıştı, çok şükür ondan sonraki testlerde sayı gördük..

kızlar espoirin transferimi oldu o kadar yogunumki hiç takip edemiyorum

evet canım bugün olmuş..

kızlar uçmuş sayfalar, 2 gün giremedim ama aklım burdaydı valla..yarını iple çekiyorum..inş ADAK ve DEMMİ den güzel haber alıp, halay çekeceğiz..

hayırlı geceler kızlar
demmi ve adak inşallah hayırlı haberler getirirsniz espocugum transferin olmuş hayırlı olsun
bugünde bitti sayılır inşallah en kısa sürede Rabbim banada nasip eder böyle müjdeli haberler vermeyi

ESPOİR transfern hayırlı olsun canım.inşallah hamilelik haberlerini kutlarız burda.DEMMİ, ADAK kızlar sizden de iyi haberler bekliyoruz.çok bekletmeyin bizi:)) bu arada bugün ankarayı aradım pataloji raporumuz çıkmş ama sonuç sylemiyolrmış.gidip almamız gerekiyomuş.hafta sonuda girdi napcaz bilmiyorum.eşimin pek umudu yk o yüzden fazla acele etmiyo gitmek için.ama ben biran önce öğrenip rahatlamak istiyorum.inşallah allahım bi mucize yaşatır bize:Saruboceq:

canım evet ultrasonu olan heryerde yapılıyor aslında elle muayenede de bılınebılıyr damar yoklaması. aama net gorulmez tabııkı....bız ılk muayemızde ultrason ve genetık testlerı ıstemıstı elle muayene etmıstı.cunku sızde hormonar normal yanı uretım var.ama cıkıs yok tıkanıklık olabılır.yanı bılmıslık gıbı algılamada canım. bu hastalık bızlerı prof.yaptı neredeyse:)

olur mu canım ya siz pof. oldunuz bizdaha öğrenciyiz.. senin tavsiyenle yarın inşallah ulturasyon çekilmeye gideceğiz...

melisela keşke bizde görebilseydik ama malesef 3 tane test yaptırdık.. maşallah 3 de fotokobi çekmişiz gibi aynı.. sıfır yani...

ya bide kızlar kocaeli ünv. tüp bebek merkezine gidiyoruz eşim fiyatları sormuş.. raporsuz çok uygun geldi teseyi de devlet karsılıyo raporuz olmasada demişler... şaşırdım valla ilk denememiz olacak başlarsak eğer.. bi fikriniz var mı kocaeli konusunda????

iyi geceler kızlar
demmicim inşl yarın bizlere duymayı çok istediğimiz güzel haberi verirsin topiğimiz şenlenir uzun zaman oldu özledik valla hamile haberi alıp kutlamayı
adak canım inşl yarın herşey yolunda gider su gibi akar geçer eşinden bolca sperm bulunur ve güzel güzel yumoşların olur arkadaşım sonra bi 12günde seni bekleriz heyecanla

NESIME canım en azından aklınızda kalmaz ınsaalah guzel sonuclarınız olsun canım.ay kızlar yarın BUYUK GUN sankı benım sonuclarımmıs gıbı heyecanla beklıcem acacaacm pc yı

evet canım şu erkekler aynı bi çocuk ilaç derken bitki çok kullandık zaten 2 aydır saraçoğlunun yolladıkları kullanıyorduk 1 defa mikrotese olduk sperm bulunamadı azonun da neye bağlı olduğunu bilmiyorum çünkü o adi hastanenin yaptığı kağıtların hiç birini görmedik bile ki test yapıyoruz yok y kromozom yok bilmem ne dünya para aldılar bişey de söylemediler

canım günaydın ben ce siz bir emre beyle görüşün geçenlerde emre beyin kendi sitesine bir göz attım bir bayanın temmuz ayında yazdığı yazıyı okudum eskişehirlimişler ve orada tedavi oluyormuşlar 7 yılllık evliller ve hep tedavi görmüş eşi ama sonuç yok bugün git 3 ay sonra yine gel hep bu şekilde demişler sonra bayan emre beye mail atıyor ve emre bey görüşmeye çağırıyor muayneden sonra emre beyin ver diği ilaçları 1 ay kullandıktan sonra bayan aşırı karın ağrısı ve kasık ağrısı için doktora gidiyor doktor diyor ki hamilesiniz ben ce bir emre beyle görüşün eşin ona muayne olsun en azından sebebini bilin mutlaka tedavisi vardır sıkma canını olur

kızlar bugün hepimiz demmi ve adak için dua edelim rabbim onların mutlu haberlerin bizlere versin inşallah demmi hamiledir adakta tese leri iyi geçer de oda mutlu haberler veriri rabbim yardımcıları olsun

Günaydın herkese işallah bugün ADAK ve DEMMi den güzel haberler alıcaz içime öyle doğdu Rabim yardımcıları olsun.......hadi kızlar verin müjdeli haberleri ardarda

Back
X