Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar günaydın iyi haftalar demmi den hala mı haber yok çok merak ediyorum ben ce sonuç pozitif ve o bugün işten izin alıp doktora gitti

demekki kasım sonu tedavide yanlız değilmişim, sayes belgin bakalım bizler neler yaşıcaz, inşallah ALLAHIM hepimizi hayırlısıyla pozitif görenlerden eylesin...

inşallahhhh canım bende merakla bekliyorum daaha önce bu heyecanı yaşamış biri olarak

ayyyyyy bende yaşadım ama biz başarısız teseden öte gidemedik yaaa, o zaman hazırlanmamıştım ama şimdi bende hazırlancam yaa çok merak ediyorum heyecanlıyım bakalım neler olucak, eşimde sperm çıkçakmı, offfffffffff ölcem yaaa ne zor bi imtihan bu....

ayyyyyy bende yaşadım ama biz başarısız teseden öte gidemedik yaaa, o zaman hazırlanmamıştım ama şimdi bende hazırlancam yaa çok merak ediyorum heyecanlıyım bakalım neler olucak, eşimde sperm çıkçakmı, offfffffffff ölcem yaaa ne zor bi imtihan bu....

canım bizdede gelişmemiş sperm hücreleri bulunmuştu bende hazırlanmıştım 2tane emriyom transver edilmişti ama olmadı canım sizde hiçbir şey bulunmamışmıydı hangi yıldı bizimki 2007..

iyiyim bende BELGİNCİM nolsun, bi taraftan ev işi yapıyorum bi taraftan sizlere takılıyorum, kaynananı postalamışsın kaydirigubbakcemile3 gözünaydın, bende 4 sene beraber oturdum çok zor oluyodu bi yere gitsede yanlız kalsam diye gözünün içine bakıyodum valla :jeyyar: şimdi kendi evime geçtim çok uzak değiliz altlı üstlü oturuyoruz ama kaydirigubbakcemile3 olsun kapımı kapattımmı dışarda kalıyo sürekli burnumun ucunda değil ya oda yeter bana:delphin:aklinialirimsmile

iyiyim bende BELGİNCİM nolsun, bi taraftan ev işi yapıyorum bi taraftan sizlere takılıyorum, kaynananı postalamışsın kaydirigubbakcemile3 gözünaydın, bende 4 sene beraber oturdum çok zor oluyodu bi yere gitsede yanlız kalsam diye gözünün içine bakıyodum valla :jeyyar: şimdi kendi evime geçtim çok uzak değiliz altlı üstlü oturuyoruz ama kaydirigubbakcemile3 olsun kapımı kapattımmı dışarda kalıyo sürekli burnumun ucunda değil ya oda yeter bana:delphin:aklinialirimsmile

doğru söylüyosun canım ne olursa olsun zor oluyo ben evlendiğimden beri beraberi 8.yıl:1no2:

olsun canım napçan ALLAHIM inşallah ilk önce hayırlı sağlıklı bi bebiş verir, sonrada bi ev bakarsın olurmu olur inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

çünkü belki emre bey müsait olmaz en zaında ulun bey gerekeni söyler emre beyde ona göre kendini ayarlar dimi canım seninde ulun bey dimi...[/QUOT

canım ben jinekologla hiç görüşmedim umutta bir kere eşim emre beye muayene oldu mayıs ayında o kadar. Bana da normal gelmiyor dediğin gibi belki bi enfeksiyon vardır bişey vardır, ben de adet falan olayım ondan sonra gideyim diyorum. Geçen ay 26'sında oldum bakalım bu ay kaçında ve sonra kasım da tedavi. Ama bir yanım hemen tedavi olsundiyor bir yanım da o sıkıntılara nasıl katlanıcam diyorum. Allahım sen yardım et hepimize.....

ERYASU canım demek sen de kasımda, allahım yardım et bana ve bütün arkadaşlarıma hepimiz bebişlerimize kavuşalım yarabbim lütfennnn!!!!

amin SAYES amin, evet bende kasım adetiyle başlıyorum, adetinizin 2,günü gelin dedi kaan hoca, oda hemen bayram sonrasına geliyo 22 sinde hastalanıyorum bakalım neler yaşıcaz...

ah canım benim yaaa, biz de belginle umutta başlıyoruz. İnşallah her neresi olursa olsun allah sevinçle dönmemizi nasip etsin evimize. O verdikten sonra herşey sebep oluyor yeter ki nasip etsin!!!

aynen öyle SAYES yaaa burda yazılanlardan biraz içime şüphe düştü, kaan hocanın doktorluna dicem yok ALLAH için adam işini güzel yapıyo ALLAH razı olsun ondan, ama giden arkadaşlar merkezinin iyi olmadığını söylüyolarya, açıkçası biraz canım sıkılıyo ama diyorumki verecek olan ALLAH, benim alnımda çocuk yazısı varsa vericekse öylede böylede vericek yoksada elimizden dua etmekten başka bişi gelmez..

çünkü belki emre bey müsait olmaz en zaında ulun bey gerekeni söyler emre beyde ona göre kendini ayarlar dimi canım seninde ulun bey dimi...[/QUOT

canım ben jinekologla hiç görüşmedim umutta bir kere eşim emre beye muayene oldu mayıs ayında o kadar. Bana da normal gelmiyor dediğin gibi belki bi enfeksiyon vardır bişey vardır, ben de adet falan olayım ondan sonra gideyim diyorum. Geçen ay 26'sında oldum bakalım bu ay kaçında ve sonra kasım da tedavi. Ama bir yanım hemen tedavi olsundiyor bir yanım da o sıkıntılara nasıl katlanıcam diyorum. Allahım sen yardım et hepimize.....

hep aynıyız seninle benim eşimde nisanda muayene olmuştu emre beye başkada kimseyle görüşmedik umutta o yüzden konuşmamız gerek canım bende geçen ay 27de olmuştum bakalım bu ay ne zaman olcam ulun beyi geçen ay aramıştım böyle böyle tedaviye başlıyacam yaptırmam gereken hormon testleri varmı demiştim oda bana bazı hormon isimleri verdi bu ay adetim başlasın 3.günü yaptıracağım istersen sanada yazıyım o hormonları sende yaptır elinde bulunsun..

kızlar bugün misafirliğe gideceğim gelince yine görüşürüz geziyorum ayollllzemuszemus

Olmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.

Olmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.

demmicim çok üzüldüm ma olsun ümidini yitirme umudunu kaybetme en azından sen bizlerden bir adım öndesin ve spermleriniz var bunu düşün üzülme canım

Canim ne söyleyecegimi; Bizim için umuttun sen çok inanmistik demekki vakti zamani gelmemis.
Hayirlisi olsun canim. bilemiyorum.

canım ben böyle bir sonucu düşünmüyorken sen şimdi ne haldesin tahmin edebiliyorum demekki daha zamanı değilmiş rabbim biliyor doğru zamanı allah sabır versin arkadaşım en kısa zamanda kendini toparlayıp aramıza dönmen dileğimle inşl bidahaki tedavinde bebeğine kavuşursun

Back
X