Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demekki kasım sonu tedavide yanlız değilmişim, sayes belgin bakalım bizler neler yaşıcaz, inşallah ALLAHIM hepimizi hayırlısıyla pozitif görenlerden eylesin...
slm kızlar, sayes belgin aşağıda sizleri görüyorum nasılsınız
ayyyyyy bende yaşadım ama biz başarısız teseden öte gidemedik yaaa, o zaman hazırlanmamıştım ama şimdi bende hazırlancam yaa çok merak ediyorum heyecanlıyım bakalım neler olucak, eşimde sperm çıkçakmı, offfffffffff ölcem yaaa ne zor bi imtihan bu....
iyiyim bende BELGİNCİM nolsun, bi taraftan ev işi yapıyorum bi taraftan sizlere takılıyorum, kaynananı postalamışsın kaydirigubbakcemile3 gözünaydın, bende 4 sene beraber oturdum çok zor oluyodu bi yere gitsede yanlız kalsam diye gözünün içine bakıyodum valla :jeyyar: şimdi kendi evime geçtim çok uzak değiliz altlı üstlü oturuyoruz ama kaydirigubbakcemile3 olsun kapımı kapattımmı dışarda kalıyo sürekli burnumun ucunda değil ya oda yeter banaaklinialirimsmile
çünkü belki emre bey müsait olmaz en zaında ulun bey gerekeni söyler emre beyde ona göre kendini ayarlar dimi canım seninde ulun bey dimi...[/QUOT
canım ben jinekologla hiç görüşmedim umutta bir kere eşim emre beye muayene oldu mayıs ayında o kadar. Bana da normal gelmiyor dediğin gibi belki bi enfeksiyon vardır bişey vardır, ben de adet falan olayım ondan sonra gideyim diyorum. Geçen ay 26'sında oldum bakalım bu ay kaçında ve sonra kasım da tedavi. Ama bir yanım hemen tedavi olsundiyor bir yanım da o sıkıntılara nasıl katlanıcam diyorum. Allahım sen yardım et hepimize.....
çünkü belki emre bey müsait olmaz en zaında ulun bey gerekeni söyler emre beyde ona göre kendini ayarlar dimi canım seninde ulun bey dimi...[/QUOT
canım ben jinekologla hiç görüşmedim umutta bir kere eşim emre beye muayene oldu mayıs ayında o kadar. Bana da normal gelmiyor dediğin gibi belki bi enfeksiyon vardır bişey vardır, ben de adet falan olayım ondan sonra gideyim diyorum. Geçen ay 26'sında oldum bakalım bu ay kaçında ve sonra kasım da tedavi. Ama bir yanım hemen tedavi olsundiyor bir yanım da o sıkıntılara nasıl katlanıcam diyorum. Allahım sen yardım et hepimize.....
hep aynıyız seninle benim eşimde nisanda muayene olmuştu emre beye başkada kimseyle görüşmedik umutta o yüzden konuşmamız gerek canım bende geçen ay 27de olmuştum bakalım bu ay ne zaman olcam ulun beyi geçen ay aramıştım böyle böyle tedaviye başlıyacam yaptırmam gereken hormon testleri varmı demiştim oda bana bazı hormon isimleri verdi bu ay adetim başlasın 3.günü yaptıracağım istersen sanada yazıyım o hormonları sende yaptır elinde bulunsun..
Olmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.
Olmadı kızlar. topiğin şenliğine şenlik katmayı ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. ancak değerim sıfır. Adak sizin için dilediklerimin ve dualarımın gerçekleşmesine ne kadar çok sevindim anlatamam. çocuklarımızın aynı burçtan olamayacağına burukluğum var ama olsun inşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın sonucu iyi olur ben kendimi toparladıkça sizlerle olmayı sürdüreceğim. moralimiz değerimizdende düşük kötüyüz şimdilik ama mücadeleye devam gücü verecek nşallah rabbim.