Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maşallah benim bacıma inşallah 12 gün sonra hamile haberini alırız ne güzel kendiliğinden çıkması Rabbim bizede nasip etsin kendiliğinden çıksa mteselerde çıkmayan sperm kendiliğinden çıksa inşallah tutucak canım dikkat et kendine bol bol dinlen ağır kaldırma
sonumudum canım bizdede patoloji raporlarunda sperm hücresi yoktu az sayıda ilk ve ikinci aşamada vardı

kız adak o nasıl söz yok tutmucak alan olmazları olduran Allah değilmi bu işler kısmet işi sanki 1. kalite olan embriyolar tutuyorlarmı yok öyle bişey hayırlısıyla tutucak diye düşün bebeginle konuş emin ol o seni hissedicektir

kizlar hepinize iyi aksamlar..

Adakcigim transferin hayirli olsun 12 gün sonra allahim güzel haber vermeyi nasip etsin

ADAK CIM 8 hucrelı cok guzel nıye olumsuzu dusundun anlayamadım bunu gayet guzel herseyın...ınsalalah sonu da guzel olur

yeni arkadaşlar var soranlar olmuş kısaca hikayemi yazayım arkadaşlar....biz azoyu ocakta öğrendik...sonra eşim 3 spermiyogram yaptırdı hepsi koca 0.....sonra istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar ve osman ceylan denen adamlarla mart ayında acele bi şekilde tüp bebeğe hazırlandık....anlatıyorumki yanlış şeyler yapmayın....kesin sperm çıkar falan diye beni tedaviye aldılar 15 yumurta topladılar eşimi sonra teseye aldılar ve sperm bulamadık dediler ama yumurtalar gitti tabi olan bana oldu eşiminde dünyası yıkıldı.....ayrıca osman denen ürolog müsbettesi ben bu dalda çok iyiyim bidaha tese olmayın testisi kaybedersiniz sizin çocuğunuz olmaz diyerekte başarısızlığının üstüne birde tüm ümitlerimizi yoketti....neyse biz emre beyi hemen nisanda bulduk başımızdan geçenleri anlattık bize ilaç tedavisi verdi aslında vermek durumunda kaldı çünkü yeni ameliyat olmuşsunuz ve 6 ay beklicez dedi bu sürede bu ilaçları kullanın ekimde görüşür ameliyat ederim dedi...tamam dedik ve ilaçlara hemen başladık 3 ay sonra ağustos başı ilk defa spermiyogramda 2 adet sperm görüldü aman allahım bu bir mucizeydi...sonrada hep 1-2 çıktı ve emre beyin dediği gibi ekimde tekrar hazırlandık işte bugünde transferim oldu....dişimizden tırnağımızdan artırdığımız paralarla yaptık...şimdi rabbim ol derse olacak istemezse olmayacak ve bir gün yine deneyeceğiz....

kız adak o nasıl söz yok tutmucak alan olmazları olduran Allah değilmi bu işler kısmet işi sanki 1. kalite olan embriyolar tutuyorlarmı yok öyle bişey hayırlısıyla tutucak diye düşün bebeginle konuş emin ol o seni hissedicektir

sağol arkadaşım işte ne bilim kimsenin ilkinde tutmuyo ya hatta defalarca kez oyüzden benimde tutmaz diye işte düşünüyorum....

kızlar martta ki tedaviyi kafadan olduk hiç bir ilaç vs kullanmadan öğrenir öğrenmez...benim eşimde hormonlar normal hatta fsh 2.5 tu ... testis boyutları ve hacmi normal....varikosel yok denecek kadar az yani etkisi yokmuş....ateşli hastalık falanda yok....inmemiş testis öyküsüde yok....yani anlayacağınız hiçbir sorun yok fakat spermde yok belki 9 örnek hepside sıfır.....ama anne ve babası amca çocukları yani çok yakın akraba evliliği emre bey sadece bunu sebep gösterebildi yani sebebi bilinmeyen azo sınıfında yerimizi aldık....mayıs başından beri yarım klomen mens argınmax ve antioksidan formula diye 2 çeşit gnc ürünü kullandık ama aralıksız...bunun yanında her sabah aç karnına havuç suyu anında sıkılmış...allahıma şükür 3 ay sonra 2 adet sperm görüldü...bu rabbimin mucizesiydi....şükürler olsun....

iyi akşamlar kızlar adakcığım inşalllah bebeğin sana sımsıkı tutunur canım allahım yardımcın olsun

selam kızlar nasılsınız? ya benim moralim çok bozuk..bugün o kadar çok ağladım ki anlatamam..biz bbayramda ankdayız ve bayram sonrası kaan hoca ile ileri tedaviyi konuşacaktık, ben bugün laf arasında hocaya söledim oda ne dese izin veremem, gidip tatil yapacaksın..ya nasıl ağlıyorum adamın yanında anlatamam..anlatamıyorumda durumumu..o kadar çaresiz kaldımki..lanet olsun dedim böle insanlara..hep kalacak benim tedavim, tüp bebek bile olmayacak belki, çıkan spermlerde boşa gidecek, hayatım zaten karmakarışık, sıkıldım,i bunaldım.........

Adakcığım transferin hayırlı olsun. İnşallah herşey yolunda gider bebeğine:emir_bebek: kavuşursun.Ben uzun zamandır yazamıyorumdum, fırsat bulabilirsem geçmişi okuyorum senin transferi duyunca çok sevindim paylaşmak istedim. Allaha emanet ol

canım melısela cım canım ne desem bos .etrafımızda o kadaer cok densız ınsanlar var kı.anlatsan anlatılmaz bır durum.hoca nın soyle ıyı bır halını bekleyıp de tekrar soylesen saglıgımla ılgılı gıbısınden.zaten esek degıl ya tovbe tovbe anlar...kı cocuksuz da olunca az cok aslında tahmın edyrlr.yanı bende oyle olyrda...canım rabbım bır kapıyı kapar bırını acar COK DUA ET esınden de uzaktasın senı cok ıyı anlıyorum.zaten cok zor hayatımız bır de boyle tas koyarlar onumuze.sakın bırakma kendını...

canım melısela cım canım ne desem bos .etrafımızda o kadaer cok densız ınsanlar var kı.anlatsan anlatılmaz bır durum.hoca nın soyle ıyı bır halını bekleyıp de tekrar soylesen saglıgımla ılgılı gıbısınden.zaten esek degıl ya tovbe tovbe anlar...kı cocuksuz da olunca az cok aslında tahmın edyrlr.yanı bende oyle olyrda...canım rabbım bır kapıyı kapar bırını acar COK DUA ET esınden de uzaktasın senı cok ıyı anlıyorum.zaten cok zor hayatımız bır de boyle tas koyarlar onumuze.sakın bırakma kendını...

ya bırakmak istemiyorum ama eşim gideli çok güçsüz oldum, birde ortamımda sinirime dokunmaya başladı, 1-2 arkadaşıma şöle bi durumu anlatmıştım, sigarayı bıraktım, ona bağlıyolar, moralim bozuk olsa bana o durumu hatırlatıyolar, zayıf tarafımı buldularya beni ezmeye çalışıyolar bununla..halbuki ben dost sanıp anlatmıştım, bide bunlar olunca iice nefret etmeye başladım herşeyden..ya bide uçak biletini falanda bayramdan sonraki haftasonuna aldık, onlarda yanacak boş yere..ama olmadı dediğin gibi tekrar söyleyeceğim ve baktım inat ediyor bende diyeceğim ki saygısızlık gibi anlamayın ama ben 5 gün rapor alacağım diyeceğim..bu arada raporu alabilir miyim acaba? ben hiç almadım da? mesela pazartesi iş yerinde olmalıyımya raporu pazar günündenmi almak lazım?

MELISELA cım senını rapor alman ıcın doktora gorunmen gereklı yanı gorundgn gun de raporun 1 .gun olarak kabul edlır.oysakı saglık ıznı mazaret ıznı gıbı bısey alsan 3 yada 5 gunluk .ozaman onceden alırsındıyelım bu hafta ıznın cıkar gereklı yerlree ımzalatrsn obur haftada rahatlıkla gdrsn anladınmı canım yanı bu mıllı egtde oyle oluyr.ama unıversıtede nasıl olur bılmem.

Back
X