slm kızlar..eve yeni geldikk ..transferim oldu saat 3 te...rabbimden hqyırlısını istiyorum sadece....
Hayirli olsun transferin oldu.
Test günün ne zaman ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar..eve yeni geldikk ..transferim oldu saat 3 te...rabbimden hqyırlısını istiyorum sadece....
kız adak o nasıl söz yok tutmucak alan olmazları olduran Allah değilmi bu işler kısmet işi sanki 1. kalite olan embriyolar tutuyorlarmı yok öyle bişey hayırlısıyla tutucak diye düşün bebeginle konuş emin ol o seni hissedicektir
ADAK CIM 8 hucrelı cok guzel nıye olumsuzu dusundun anlayamadım bunu gayet guzel herseyın...ınsalalah sonu da guzel olur
kizlar hepinize iyi aksamlar..
Adakcigim transferin hayirli olsun 12 gün sonra allahim güzel haber vermeyi nasip etsin
adak sen ne yaptın bacım transferin oldumu?
Hayirli olsun transferin oldu.
Test günün ne zaman ,
sağol arkadaşım benimki 1 kasımda seninki ne zaman
canım melısela cım canım ne desem bos .etrafımızda o kadaer cok densız ınsanlar var kı.anlatsan anlatılmaz bır durum.hoca nın soyle ıyı bır halını bekleyıp de tekrar soylesen saglıgımla ılgılı gıbısınden.zaten esek degıl ya tovbe tovbe anlar...kı cocuksuz da olunca az cok aslında tahmın edyrlr.yanı bende oyle olyrda...canım rabbım bır kapıyı kapar bırını acar COK DUA ET esınden de uzaktasın senı cok ıyı anlıyorum.zaten cok zor hayatımız bır de boyle tas koyarlar onumuze.sakın bırakma kendını...