Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlar
espoyu merak ettim ama daha hamile haberini vermemiş
recduy tedavin hayırlı olsun inşallah sperm çıkarda kurtulurusun ve birdaha bu sayfalara gelmezsin
kızlar malum kursa başladım bebek konusundan uzaklaştım mı hayır ama kendimi daha iyi rahatlamış hissediyorum şimdiye kadar anca ahşap boyama ögrendim ama cam vazo yapıcakmışız işte evde fırsat buldukca bunlarla ugraşıyorum artık eskisi kadar duada etmiyorum bugün herif bir arkadaşı davet etmiş evine olur dedim gideriz ama daha yeni 3 aylık bebeği var diyince daha be bişey demeden o dedi zaten gidemeyiz diye kendimi tecrit edilmiş hissediyorum ama işim garibi böyle mutluyum gidip elin bebeğine imreneceğime oturur evimde tepsi boyarım nereye kadar gider bilmem şimdilik iyi gidiyor bebek konusu yok dua etmek yok gerçi şuan gene bir kriz gibi vurdu bebek hasreti zaten topiğede bu yüzden girdim kızlar ben bebeğimi çok özledim ben hayeliyle millet koynunda büyütüyor

kızlar slm.gonal f ye de başladım 1 hafta 10 gün içinde mikro tese olcak.heycandan bayılmak üzereyim:(((((((((((

canım hayırlısıyla bebişinizle dönmek nasip olsun :Saruboceq: allah yardımcınız olsun hepimize dermanımızı versin de anne baba olmayı nasip etsin

kızlar naber ben cok sıkılıyorum kaynana ile beraber oturmak istemiyorum canım cok sıkkın bu aralar sizlerde ne var

herkese hayırlı akşamlar.uzun zamandır siteye giremiyordum.şimdi bir hevesle açtım.canım çok sıkkın arkadaşlar tedvimiz hiç ilerlemiyor.geçen gün tıp fakültesinden aramıışlar son teslerinizi getirin diye ama bzim test sonuçlarımız hala çıkmadı ki.sabrım tükeniyor arkadaşlar geçen gün gece uyandım bağıra çagıra ağladım ağladım ağladım ançak rahatladım.sabah işe gttiğimde herkes gözlerin şişmiş sana ne oldu diyorlar.ayrıca iş yerindede bir sürü problemler yaşadım.ne olur kızlar bana dua edin .bazen artık tükendim diyorum.sabır ah sabır ne kadar zor birşeymiş.

nasılsınız kızlar
espoyu merak ettim ama daha hamile haberini vermemiş
recduy tedavin hayırlı olsun inşallah sperm çıkarda kurtulurusun ve birdaha bu sayfalara gelmezsin
kızlar malum kursa başladım bebek konusundan uzaklaştım mı hayır ama kendimi daha iyi rahatlamış hissediyorum şimdiye kadar anca ahşap boyama ögrendim ama cam vazo yapıcakmışız işte evde fırsat buldukca bunlarla ugraşıyorum artık eskisi kadar duada etmiyorum bugün herif bir arkadaşı davet etmiş evine olur dedim gideriz ama daha yeni 3 aylık bebeği var diyince daha be bişey demeden o dedi zaten gidemeyiz diye kendimi tecrit edilmiş hissediyorum ama işim garibi böyle mutluyum gidip elin bebeğine imreneceğime oturur evimde tepsi boyarım nereye kadar gider bilmem şimdilik iyi gidiyor bebek konusu yok dua etmek yok gerçi şuan gene bir kriz gibi vurdu bebek hasreti zaten topiğede bu yüzden girdim kızlar ben bebeğimi çok özledim ben hayeliyle millet koynunda büyütüyor

bende bebek görmelere yeni gelin evine gitmiyorum.ben bir defa bir tanıdık oğlunu evlendiriyordu yeni gelin evine gittim gelinin kaynanası neredeyse beni kovacaktı hani benim bebeğim yokya evine uğursuzluk getiririm diye korktu.herkesi ağırladı bana neredeyse kalk git diyecekti benim jeton sonradan düştü.bizi uğursuz görüyorlar.allah gönüllerine göre versin inşanlah

iyi pazarlar diyeceğim ama pazarda bitti iki gündür giremedim kızlar misafir vardı dün bugünde biraz temizlik yaptım sizde ne var ne yok

arkadaşlar merhaba.eşim perşembe kaan hocada 2.microtese oldu ancak sonuç pazartesi belli olu dedi kaan hoca.sabırım dokuları bekletceklermiş daha ii sonuc almak için.bu ne demek sizce?sperm cıksaydı belli olmazmıydı aynı gün?lütfen acil cevap yazın cok heycanlıyım arkadaslar

KIZLARRRRR nerdesiniz kış geldi diye sizlerde uykuya mı yattınız offf bir ben mi çalışıyorum yaaa haftasonu artık hamile kalmak istiyorum evimde bebek bakmak istiyorum çalışmak istemiyorum ama şıan işi bıraksam evde kafayı yerim herhalde uğraşıcak bişey yok offfffff
evet canım böyle yanlız kalınca daha çok özlemini çekiyoruz bebeklerimzizn inşallah allahım bizim evlerimizide bebek sesleriyle doldurur amin
slm kizlarrr nasilsinizz
sen nasılsın canım
kızlar slm.gonal f ye de başladım 1 hafta 10 gün içinde mikro tese olcak.heycandan bayılmak üzereyim:(((((((((((
allah yardımcın olsun arkadaşım
kızlar kaan hocaya meil atmıştım cevap yazmış Endol sabah,Trental 400mg akşam 1 aykullanın test yaptırın ve gelin diyo..Kızlar bu ilaçları kullanan varmı aranızda..işallah hayırlısı olur bizim için...
hayırlısı olsun arkadaşım
herkese hayırlı akşamlar.uzun zamandır siteye giremiyordum.şimdi bir hevesle açtım.canım çok sıkkın arkadaşlar tedvimiz hiç ilerlemiyor.geçen gün tıp fakültesinden aramıışlar son teslerinizi getirin diye ama bzim test sonuçlarımız hala çıkmadı ki.sabrım tükeniyor arkadaşlar geçen gün gece uyandım bağıra çagıra ağladım ağladım ağladım ançak rahatladım.sabah işe gttiğimde herkes gözlerin şişmiş sana ne oldu diyorlar.ayrıca iş yerindede bir sürü problemler yaşadım.ne olur kızlar bana dua edin .bazen artık tükendim diyorum.sabır ah sabır ne kadar zor birşeymiş.

hepaynıyız canım allah kurtarsın bu dertten bizleri..

arkadaşlar merhaba.eşim perşembe kaan hocada 2.microtese oldu ancak sonuç pazartesi belli olu dedi kaan hoca.sabırım dokuları bekletceklermiş daha ii sonuc almak için.bu ne demek sizce?sperm cıksaydı belli olmazmıydı aynı gün?lütfen acil cevap yazın cok heycanlıyım arkadaslar

canım belli olması gerekirdi anlamadım bende ne olduğunu bunun..ilkinde çıkmışmıydı

canım belli olması gerekirdi anlamadım bende ne olduğunu bunun..ilkinde çıkmışmıydı

ilkinde çıkmamıştı canım.1 yıl sonra bu ikinciydi.cuma günü hoca dediki tüpler gayet iyiydi.2 gün bekletelim,pazartesi belli olur dedi tüpler ne demek sence

Back
X