Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bu başarısız sonuçtan sonra insan kurguladıkça kurguluyor. herşey o kadar güzel gelişmiştiki 33 yaşında iyi kalitede 5. gün transferinde kime sorsanız gebelik oranı %60-70 der. biz ne yazıkki negatif %30 a girdik. neden gösterilebilecek hiç bir açıklama yok. kesin bir bilinmeslik. Allah'ım dilememiş hepsi bu. Çok ağır ithamlarda gelmiyor değil aklıma. acaba 3-4 denemeye daha yetecek spermimiz var nasılsa diye kasten gebelik oluşmayacak bir şeyler mi yaptılar. bu kadar sağlıklı görünen bir embriyonun en geç 7. günde tutunmayı bitirmiş olması gerekirdi. o iki günde ne olduysa oldu. bebişim ya öldü ya da dışarı gitti ki embriyoloğun görüşüne göre bu görünümde ölme çok nadir görülür. ne hatalar ettikte dışarı gitti bilemiyorum. hatalarımızı doktorumuza söylediğimizde hiçbirine ihtimal vermiyor ama açıklaması da yok tabiki. bir dahaki denemede rahim kasılmalarını azaltan endol fitil kullanacağım. Bu bilgiyi de ne yazıkki transferden yarım saat falan sonra öğrenebildik. Neden bu yönde bir tedbir önceden alınmaz ki Anlayamıyorum. nasibimiz böyleymiş.
10 ayda tam 15 bin lira harcadık kızlar. bir seferde sonuca ulaşmak için tüm olanaklarımızı seferber edip hiç bir fedakarlıktan kaçınmadık. günde 7 saatimzi icabında bu işle ilgili bilgilenmeye harcadık ama bu endol bilgisini kaçırmışız işte maalesef. Kimse birşey söylemedi herşey olup bittikten sonra rahim transfer kataterlerine tepki gösterip dalgalanma şeklinde kasılma yapıp embriyo ve sıvısını dışarı atabiliyor deniyor. E madem böyle bir ihtimal var çaresine baksanıza be kardeşim. biz koyduk olmadı ile olurmu bu işler.

demmi geçmiş olsun canım sana bişey soracam şimdi bu transferden sonra senin tutunmamış ya burda kadının rahatsızlığından dolayımı tutunmuyo yani kadının herhangi bir rahatsızlığı olmazsa tutunmama gibi şansı varmı

kızlar bu başarısız sonuçtan sonra insan kurguladıkça kurguluyor. herşey o kadar güzel gelişmiştiki 33 yaşında iyi kalitede 5. gün transferinde kime sorsanız gebelik oranı %60-70 der. biz ne yazıkki negatif %30 a girdik. neden gösterilebilecek hiç bir açıklama yok. kesin bir bilinmeslik. Allah'ım dilememiş hepsi bu. Çok ağır ithamlarda gelmiyor değil aklıma. acaba 3-4 denemeye daha yetecek spermimiz var nasılsa diye kasten gebelik oluşmayacak bir şeyler mi yaptılar. bu kadar sağlıklı görünen bir embriyonun en geç 7. günde tutunmayı bitirmiş olması gerekirdi. o iki günde ne olduysa oldu. bebişim ya öldü ya da dışarı gitti ki embriyoloğun görüşüne göre bu görünümde ölme çok nadir görülür. ne hatalar ettikte dışarı gitti bilemiyorum. hatalarımızı doktorumuza söylediğimizde hiçbirine ihtimal vermiyor ama açıklaması da yok tabiki. bir dahaki denemede rahim kasılmalarını azaltan endol fitil kullanacağım. Bu bilgiyi de ne yazıkki transferden yarım saat falan sonra öğrenebildik. Neden bu yönde bir tedbir önceden alınmaz ki Anlayamıyorum. nasibimiz böyleymiş.
10 ayda tam 15 bin lira harcadık kızlar. bir seferde sonuca ulaşmak için tüm olanaklarımızı seferber edip hiç bir fedakarlıktan kaçınmadık. günde 7 saatimzi icabında bu işle ilgili bilgilenmeye harcadık ama bu endol bilgisini kaçırmışız işte maalesef. Kimse birşey söylemedi herşey olup bittikten sonra rahim transfer kataterlerine tepki gösterip dalgalanma şeklinde kasılma yapıp embriyo ve sıvısını dışarı atabiliyor deniyor. E madem böyle bir ihtimal var çaresine baksanıza be kardeşim. biz koyduk olmadı ile olurmu bu işler.
malesef canım bu işle uğraşan kişiler bile bizim kadar duyarlı değil.birde maddi harcama az değil.hadi onu koyalım bir tarafa o duygusal çöküm çok zor bir durum işte bunu anlıyamıyorlar.bizim içimizdeki isteği ancak bizim gibiler anlar gerisi boş laf.ama kendini koyup bırakma her olumsuzluğa rağmen ben güçlüyüm anne olacağım de.ben bunun olacağına inanıyorum.ALLAH yanımızda olsun.:Saruboceq:

kızlar birşey sorucam kaan hoca ilaçları aç veya tok karna alın diye herhangi birşey belirtmemiş sizler ne yaptınız nasıl kullandınız acaba?

DEMMİciğim canım arkadaşım üzme kendini ne olur inşallah birsonraki sefere kavuşursun bebeğine allah büyük en azından eşinde sperm vardemekki zamanı gelmemmiş arkadaşım..

kızlarrrrrr içim cok sıkılıyor yahu ..sanıyorum ben bu savası kazanamıyacagım..cunku birilerı bu savası kaybedecek degılmı..çünkü herkes basarıya ulaşsa kımsenın sorunu kalmaz..belki de o ulasılmaz kımseler bız olacagız kımbılır :((((((

Mehtapcigim öyle düsünme lütfen, insallah hepimiz kazanacagiz bir gün canim

kızlarrrrrr içim cok sıkılıyor yahu ..sanıyorum ben bu savası kazanamıyacagım..cunku birilerı bu savası kaybedecek degılmı..çünkü herkes basarıya ulaşsa kımsenın sorunu kalmaz..belki de o ulasılmaz kımseler bız olacagız kımbılır :((((((

tatlım biz hala yaşıyorsak çok şeyi başardık demek.biz hala yaşıyorsak diğer insanlardan daha güçlüyüz.

canım Rabbim nasip etse olurdu müklaka ancak tedbir anlamında böyle bişey varsa neden tedbir alınmaz ki dediğin gibi maddiyat bir taraftan manen daha büyük bir yıkım yaşıyoruz ben ikinci tedaviyi düşündükçe çok kötü oluyorum korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan .transferden sonraki gün benimde öyle bir sancım olduku ağladım dedimki bu bebek nasıl tutunacak bu ağrıyla .endolu öğrendikten sonra süleyman beye sordunuz mu nasıl bir açıklama yaptı

çiçekcim okadar daraldıkı içim..öyle bır dertkı bu senın olmamasına ragmen yükünü senınde kaldırman gereken bır agırlık ve en acısıda bunu bır ömür boyu tasıman gerekıyor..üstelikde gözünün önünde herkes yeserırken sen kurayacaksın bıle bıle ..bılmıyorum eşimi okadar cok sevıyorum kı ama bu amansız bekleyiş ve gıderek agırlasan bu yuku kaldıramayıp aramızınbozulmasından korkuyorum..çünkü sürekli bir bekleyış var..ve acıkcası yıllar gıderek dahada agırlasacak ve bunun altından nasıl kalkacam bılemıyorum..cok fena sıkkın içim gercekten cok

tatlım biz hala yaşıyorsak çok şeyi başardık demek.biz hala yaşıyorsak diğer insanlardan daha güçlüyüz.

canım suan gucum okadar azkı bırak eşimi ayakta tutmayı kendımı bıle ayakta tutamıyorum..ve nasıl basacıkacam hiç bilemıyorum ınan..bu durumun bır suclusunu aramak yada bu bır cezasaysa sebeb dusunmekten kafayı sıyırıcam..bu öyle bir sey ki...NE KALABILIYOR İNSAN NEDE CEKETINI ALIIP GİDEBILIYORSUN.. :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaaa yokmu bunun helal çözülebilir bir yanı ölücem yahu..evlatlık haram donasyon haram...bızdede derman yok..rabbım nasıl bır derttır bu neolur yardım et

selam kilzar

demmicigim uzulme rabbim buyuk insallah bebeklerimiz gelecek yakinda

melisela canim senin aldigin bu tozun adi neydi ve sen nasil aldin bana soylermisin

canım ben eski mslarımda yazmıştım ama tekrar yazayım..İlacın ismi T-22 diye bir şey. Eşim elazığdan almış..int sitesi http://www.altinterim.net/ buradan ürünlere gir, görürsün canım..banka hesabı veriyorlar, oraya 25 tl yatırıyorsun, ertesi gün kargoyla gönderiyorlar sana.

demmi geçmiş olsun canım sana bişey soracam şimdi bu transferden sonra senin tutunmamış ya burda kadının rahatsızlığından dolayımı tutunmuyo yani kadının herhangi bir rahatsızlığı olmazsa tutunmama gibi şansı varmı
benim hiç bir rahatsızlığım yok ki meldacım. üreme sağlığım kusursuz. her şey mükemmel çalışıyor sadece fazla yumurta üreten ama polikistik tanısı tam konulamamış bir bünyem var onuda glucophage isimli şeker hastalığı ilacıyla düzelttik herhalde tedavide aşırı yumurta geliştireceğimi düşünüyordum ama 10 folikülde 8 i gayet olgun 9 yumurta toplandı. Süleyman bey herşeyin gayet normal olması gerektiği gibi olduğunu söyledi bende. ne tüplerde bir tıkanıklık ne rahimde bir anomali var hepsi pürüzsüz ama tutunma olmadı işte.
kızlar birşey sorucam kaan hoca ilaçları aç veya tok karna alın diye herhangi birşey belirtmemiş sizler ne yaptınız nasıl kullandınız acaba?
Leylakçım ilaçlar midede tahribat yapabildiği için tok alınması tavsiye ediliyor.
Hayır mehtap. adetten kesilmeden kaybetme diye birşey yok. ne 15-20 seneler sonra çocukları olanları herkes biliyor sizin de çevrenizde duymuşluğunuz vardır. hatta yumurta dondurma ile günümüzde o kadarını onaylamıyorum ama 60 larında anne olmaya çalışanlar var. ne kaybetmesi asla düşünme böyle birşey.
canım Rabbim nasip etse olurdu müklaka ancak tedbir anlamında böyle bişey varsa neden tedbir alınmaz ki dediğin gibi maddiyat bir taraftan manen daha büyük bir yıkım yaşıyoruz ben ikinci tedaviyi düşündükçe çok kötü oluyorum korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan .transferden sonraki gün benimde öyle bir sancım olduku ağladım dedimki bu bebek nasıl tutunacak bu ağrıyla .endolu öğrendikten sonra süleyman beye sordunuz mu nasıl bir açıklama yaptı
Sorduk asicim verdiği cevap "birdahaki sefere kullanabiliriz" telefonlarada cevap vermemişti en sancılı zamanlarımda. Yaşayacağımız varmış kaderde ikinci denemenin ızdırabını da çekmek varmış ne yapalım elimizden geleni yaptık bukadarına gücümüz yetti. 1 ay tüp merkezinde ücretsiz staj veya asistanlık yapamazdık ki bunu ancak öyle öğrenebilirdik. doktorlar düşünmedikçe biz nasıl düşünelim. veballeri boyunlarına elden bukadarı geldi. Endolü kaan hocanın vermesiyle eşim için öğrendik böylede bir işe yaradığını transfer sonrasına kadar hiç kimseden duyup hiç bir yerde okuyamadık ne yazık ki. Öğrenir öğrenmez etraftaki hemşirelere sorduk siz bir ekip değilmisiniz neden ulun beyin hastaları kullanılıyorda bize verilmedi dedik. süleyman bey kullanmıyor herkesin hastası da farklı kendinizi kıyaslamayın dediler. ama şimdi süleyman beyde kasılmayı hafifletebileceğini kabul ediyor ve kullanma kararı veriyor ama başarısızlıktan sonra. Ne diye bilirim. herkeste kasılma olacak diye bir şey yok onu kabul edebilirim ama buna ilişkin bir test yapılmış mı bu risk bende bertaraf edilmiş mi? kasılmayacağı bilinmiyor. öylece işleme girilip bitiriliyor. ee negatif sonuçtan sonra belki de böyle oldu. off. iş mi bu!!

canım ben eski mslarımda yazmıştım ama tekrar yazayım..İlacın ismi T-22 diye bir şey. Eşim elazığdan almış..int sitesi http://www.altinterim.net/ buradan ürünlere gir, görürsün canım..banka hesabı veriyorlar, oraya 25 tl yatırıyorsun, ertesi gün kargoyla gönderiyorlar sana.

Back
X