Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben halaya geç kalmışım espoir tebrikler canım çok ama çok sevindim.... yazıyorum yazdıklarım çıkmıyor inşallah bu sefer başarabilirim..

bu arada kızlar ben hala oldum perşembe günü yeğenim doğdu ailemizin ilk bebeği hepimizde çok mutluyuz ama bizimki biraz buruk bir mutluluk benim içinde eşim içinde çok zor doğduğunda ben kendimi tutamadım ağladım.... ama yeğenim çok tatlı bi görseniz çok yakışıklı... Rabbim bizlere de nasip eder inşallahhh... annemlerdeydim grip olduğum için eve geldim o koşuşturmacada hastlandım ufaklığa geçmesin diye eve geldim bende... inşallah bu günleri atlatacaz bizlerde kendi yavrularımızı kucağımıza alacaz...
hayırlı olsun canım allah sana da anne olmayı nasip etsin inşallah

Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :emir_bebek: zemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir

çokçokçokçokçok güzel bir haber kalbim küt küt attı rabbim tamamına erdirsin.canım böyle haberler altıkça bizde çok umutlanıyoruz.bzimde derdimiz devasız değildir inşanlah.tatlım sizin azo muydu.yani azoysa bizim içinde umut vaqr demektir.hayırlısıyla kuçağına al ve güle güle büyüt.:54::54::54::54::65:

kızlar bugün sonucum belli oldu...bebeğim tutunmadı hamile değilim.çok üzgünüm.

adak1985 canım çok büyük geçmiş olsun rabbim sabırını versin.bu işe herşeyi göze alarak başladık bir gün tutunaçaklar inşanlah hepimiz seninle aynı durumdayız sakın bırakma bi daha deneyin bi daha rabbimden umudunu kesme tatlım sen birde sağlıkçısın bizden daha iyi bilirsin inşanlah hepimiz anne olacagız sakın üzülme .canınız sağ olsun

çokçokçokçokçok güzel bir haber kalbim küt küt attı rabbim tamamına erdirsin.canım böyle haberler altıkça bizde çok umutlanıyoruz.bzimde derdimiz devasız değildir inşanlah.tatlım sizin azo muydu.yani azoysa bizim içinde umut vaqr demektir.hayırlısıyla kuçağına al ve güle güle büyüt.:54::54::54::54::65:

Tesekkür ederim durudenizderya darisi sizlere.
Evet esim azoluydu. Sizde umudunuzu kaybetmeyin.

inşallah sonunda bizimde yüzümüz güler canım sande sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallahhhhhhhhhhhh

kızlar iyi geceler bayadır giremiyordum espoir in hamile oldugunu ögrendim cok mutlu oldum canım allah devamını getirsin degerin cok güzel darısı bizlere olsun yokmu başka güzel haber be kendimi kaybetmişim bişeyden haberim yok

adakcım allah sanada tekrar olumlu tedavi nasip etsin inşallah kızlar ben görmeyeli begendim begenmedim butonları cıkmış o ne oldu

ESPOİR gözün aydın canım çooook sevindim:21::32:.darısı bizlerin başına inşallah.ADAKcım yine denersin canım.sakın kendini çok yıpratma.biran önce toprlanmaya çalış.

gelincik canim allah anali babali buyutsun dunyadaki en guzel seylerden biri bence hala olmak
bende halayim ve yegenlerimi gorunce o kadar mutluoluyorum ki anlatamam

gelincik gözünüz aydin güle güle büyütün yegenini allah uzun ömurler versin
allahim en kisa zamanda sana ve bizlerede nasip etsin

canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı anne oacağın günlere inşallahhh

hayırlı olsun canım allah sana da anne olmayı nasip etsin inşallah

sağolun arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden de... yeğenim olduktan sonra anne olmayı daha çok ister hale geldim... Rabbim bizlerede nasip etsin bu mutluluğu, duyguyu inşallahhhh....Anne olmak bambaşka bi duygu olsa gerek.... ahh ahh bizlerde görebilecekmiyiz içim öyle yanıkki en iyi sizler anlarsanız beni... gelen misafirler darısı başına dedikçe amin demekten başka bişey gelmiyor dilimden...bayram geliyor yine eşimin ailesinin yanına gidecez hepside sormaya başlayacak yokmu bişey diye artık insanlara istemiyoruz yalanına da inandıramam ne yapacam bilmiyom çok ta takmıyorum aslında ama yine de cevap vermekte zorlanıyorum ağır geliyor işte... aman ya gece gece kafanızı şişiriyom neyse iyi geceler size herkesler yatmış bende yatıyorum malum sabah iş var...

Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :emir_bebek: zemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir

Çoook tebrik ederim espoircim. Allah analı babalı büyütmek tamamnıa erdirmek kucağında kokusunu doya doya içine çekmek nasip etsin darısı en yakında adak a olmak üzere tüp topik arkadaşlarımıza olsun inşallah:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkis:ecrin_bebek::emir_bebek:hihoyyythihoyyyt:dance::dance:

kızlar iyi geceler bayadır giremiyordum espoir in hamile oldugunu ögrendim cok mutlu oldum canım allah devamını getirsin degerin cok güzel darısı bizlere olsun yokmu başka güzel haber be kendimi kaybetmişim bişeyden haberim yok

ESPOİR gözün aydın canım çooook sevindim:21::32:.darısı bizlerin başına inşallah.ADAKcım yine denersin canım.sakın kendini çok yıpratma.biran önce toprlanmaya çalış.

Çoook tebrik ederim espoircim. Allah analı babalı büyütmek tamamnıa erdirmek kucağında kokusunu doya doya içine çekmek nasip etsin darısı en yakında adak a olmak üzere tüp topik arkadaşlarımıza olsun inşallah:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkis:ecrin_bebek::emir_bebek:hihoyyythihoyyyt:dance::dance:

Sagolun kizlar. Darisi hepinize.
Allahim kucagima saglikli almayi nasip eder insallah.

kızlar bugün sonucum belli oldu...bebeğim tutunmadı hamile değilim.çok üzgünüm.
Adakçım çok kısa bir süre önce aynı sonuçla yüz yüze gelen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Çok üzüldüm kendi üzüntümü senin sevinçli haberinle biraz daha unutacaktım ama kısmet böyleymiş. kaderde acımın azalmayıp tekrar hatırlatılması da varmış. Sizin bize göre dondurulmuş embriyo şansınız var. belkide onlar hayırlısıdır. tekrar aynı tedavi olmayacak en azından. Biz aralık ortasında donmuş spermlerimizle yeniden başlamaya kararlı gibiyiz. Belki peşpeşe veririz bu kez hamilelik haberlerimizi ne dersin.:13:

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum yeni bir hafta yeni umutlar umut etmelerimiz hiç bitmesin inşl

ADAKCIM....geçmiş olsun canım Allah güç kuvvet sabır versin .kendini koyverme canım sen bize görö henüz çok gençsin .eşindede sperm azda olsa çıkıyor.hem donmuş embriyolarınızda var.ben sizde umudumu kaybetmedim bellimi olur belkide doğal yoldan hamile bile kalırsın.bak demmi aralıkta tekrar deneyecekmiş.umudunu kaybetme canım arkadaşım.:29:

Selam kızlar...geçimişi okuyamadım ama hepinizden destek geldiğini biliyorum çok teşekkür ederim beni düşünüp merak ettiğiniz için..ama malesef heyecanınızı umuda dönüştüremedim bir başarısızlık bir gözyaşı daha...henüz toparlanamadım işe başladım herkese sahte gülücükler atıyorum...nasıl atlatıcam bilmiyorum ama çok yorgunum...

Back
X