adakçım çok kısa bir süre önce aynı sonuçla yüz yüze gelen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. çok üzüldüm kendi üzüntümü senin sevinçli haberinle biraz daha unutacaktım ama kısmet böyleymiş. Kaderde acımın azalmayıp tekrar hatırlatılması da varmış. Sizin bize göre dondurulmuş embriyo şansınız var. Belkide onlar hayırlısıdır. Tekrar aynı tedavi olmayacak en azından. Biz aralık ortasında donmuş spermlerimizle yeniden başlamaya kararlı gibiyiz. Belki peşpeşe veririz bu kez hamilelik haberlerimizi ne dersin.:13:
demmicim...sağol senin için üzülmüştüm ama hiç bu kadar iyi anlamamıştım... Kararına çok sevindim inşallah bu defa başarılı olacaksın tüm kalbmle inanıyorum.....benim donmuş 4 embriyom var 7-8-8-9 hücreli olduğu söylendi.fakat bunlar 3.güne ulaşanlar yani benim 5.güne kadar beklenmedi blastokist haline gelmedi...banada 3.gün transferi yapıldı zaten 5.gün beklenmedi belki beklenseydi embriyom zaten yaşamayacaktı doğal olarakta tutmadı zaten...şimdi kalan enbriyolar çözülüp bu defa beklenip blastokist aşamasına gelirse bana transfer yapılacak oda zaten düşük ihtimal...yani kafam çok karışık o zaman neden 3.gün transferi yaptınız dedim bu defada biz doğal rahim ortamı kadar iyi bir ortam sağlayamayız dediler sende genç olduğundan bölünmeye doğal ortamında devam etsin istedik dediler....