Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincim....sayes de yazmış zaten emre beyle tedaviye başladıktan sonra tektük çıkınca emre bey tese yapmadı...ilkini ist.tüp bebekte olduk ondada zaten sperm çıkmamıştı...sayes bu arada tedaviye sende belginle başlayacaktın canım ortamı yapabildinmi??

günaydın kızlar hayırlı cumalar... bu haftayı bitirdik zaman ne çabuk geçiyor ben hiç bi şey anlamıyorum hızla tüketiyoruz günleri...

ya aranızda eşi tek taraflı inmemiş testisten dolayı azospermiolan var mı?gerçi okudum var dı ama hatırlıymdm şimdi.
bizim çift taraflı. şu anda sağ var sol yok.
teşekkrler amin.ya benim eşimde küçükken çift taraflı olmuş.sonuç tek taraflı kurtarmışlar.ikioperasyon geçirmiş.tek şansımız mikrotese.
bir kez orşiyopeksi ameliyatı 5 yaşında sol taraf 7 yaşlarında iyice küçülerek kaybolmuş ultrasonda kasıkla torba arasında bir yerlerde mercimek büyüklüğünde görünüyor. herhalde ameliyatta dr beslenme damarlarını kesmiş. zaten emre beyde olunan mikrotesede dokularda sperm üretimi normal göründüğü için taşıyıcı kanallarda var bir hasar dedi sağ tarafı indirip geliştirebilmiş ama onunda penis ucuyla bağlantısında bir hasar yapmış. kısaca testis indirme ameliyatlarını da herkes iyi yapamıyor.

belgincim....sayes de yazmış zaten emre beyle tedaviye başladıktan sonra tektük çıkınca emre bey tese yapmadı...ilkini ist.tüp bebekte olduk ondada zaten sperm çıkmamıştı...sayes bu arada tedaviye sende belginle başlayacaktın canım ortamı yapabildinmi??

yok güzelim nerdeee:(( Bizim ki bahara kaldı arkadaşın yasal doğum izni aralık başı bitiyor. Ne kadar ücretsiz alacağı da o zaman belli olacak. Ben de ona göre işyeriyle tekrar görüşücem. Herkes işinin bittiğine bakıyor sen de biliyorsun kimsenin seni düşündüğü yok işlerini yaptığın sürece iyisin maalesef iş hayatı böyle. Yani aralıktan sonra belki 3 ay alır mart nisan gibi başlarız bizde allahım hayırlısıyla önce sizden sonra bizden güzel vermeyi nasip etsin. Tek dileğim bu....

günaydın hayırlı cumalara allahım edilen dualarımızı karşılıksız koymasın AMİN

belgin teseyi emre bey de olmamıştı adak. Emre beye sonradan gitmişti, zaten sonra tek tük sperm çıkmaya başlamıştı. Yazayım dedim:)
anladım canım çıkış olduğunu felan biliyorumda teseyide biliyorum ilk teseyi unutmuşum:53:
inşallh hepimiz kurtuluruz
amin
Merhaba kizlar

Belgincigim gec oldu ama dogum günün kutlu olsun canim insallah seneye bebeginle kutlarsin
kan vermisiin sonuc iyi cikmis canim gözün aydin,insallah bir dahaki tahlildede temiz cikar sonuc

Adakcim insllah bu sefer yüzün güler kavusursun yavruna
allah yardimcin olsun
olsun canım sağol inşallahhh:54:
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız belgincim beni sormuşsun ben buralardayım canım her akşam topiği okuyup çıkıyorum yazacak bişe bulamıyorum henüz tedavi planımızda yok bide adetim bu ay sekiz gün geçen ay 5 gün geç geldi ona canım sıkıldı inşalllah kizst felan yoktur bişe söyleyimmmi kızlar bu ay adetim gecikinci sitelere girdim olmıcanı bile bile gebelik belirtilerini okudum onun hayali bile güzeldi hep kendi kendime dedimki neden olmasın bir yanım olumlu düşünürken bir yanım umutsuzdu yani bir kaç günde olsun ihayal kurdum çok güzeldi inşalllah bir gün bu hayalimiz gerçek olur
inşallah birgün buda olur canım allahım dualarını kabul etsin..

anlatmış evet canım yeni okudum...

yok güzelim nerdeee:(( Bizim ki bahara kaldı arkadaşın yasal doğum izni aralık başı bitiyor. Ne kadar ücretsiz alacağı da o zaman belli olacak. Ben de ona göre işyeriyle tekrar görüşücem. Herkes işinin bittiğine bakıyor sen de biliyorsun kimsenin seni düşündüğü yok işlerini yaptığın sürece iyisin maalesef iş hayatı böyle. Yani aralıktan sonra belki 3 ay alır mart nisan gibi başlarız bizde allahım hayırlısıyla önce sizden sonra bizden güzel vermeyi nasip etsin. Tek dileğim bu....

olsun canım dert etme...iş olmadan para olmadan da olmuyor bu işler malesef....o yüzden işini ne zaman yoluna koyarsan o zaman...inşallah illk denemede kabusun biter....

inşallahhhh canım dua et banada zaman yaklaşıyo ve ben çok korkuyorum

korkma canım ya...zaman öyle hızlıki başladınmı bi kere zaten hemen geçiyo....benim iğnelerde canım yandıkça hep geçice hiç bi acı sonsuza dek sürmez kiminki sürmüşki falan diyorum...13 kasım senin adet gününmü?başlıyomusunuz o gün??doktor belirledinmi ayrıca??

korkma canım ya...zaman öyle hızlıki başladınmı bi kere zaten hemen geçiyo....benim iğnelerde canım yandıkça hep geçice hiç bi acı sonsuza dek sürmez kiminki sürmüşki falan diyorum...13 kasım senin adet gününmü?başlıyomusunuz o gün??doktor belirledinmi ayrıca??

yok bacım ön görüşme ve muayene için gidiyorum adet tarihim 27kasım bakalım dr ne diyecek ona göre dr ulun bey...

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar biliyomusunuz ulun beye mail atmıştım tiroit yüksek çıkmıştıya oda bana düşürmemmiz gerek demiş ertelenirmi dersiniz tedavim

dört yıllık evliyiz.eşimin azospermi olduğnu geçen yıl öğrendik.tahlillerde sperm sayısı sıfır malesef.ilimizde mikrotese yok.istanbulda yapçaz inşllh.amerikan hastanesi.doktorumuz Kayhan Yakın.bahara erteledik tabi araştırmaya devam ediyoruz
canım bizde 7 yıllık evliyiz .evlendik bir yıl kadar çoçuk istemedik da doğrusu altı ay istemedik , altı ay denedik olmadı dr. a gittik.sadece ben gittim bende myom çıktı rahim kenarında ameliyat oldum .yine altı ay korunduk.sorun bende sandık myomdan ötürü ,altı aydan sonra yine istedik olmadı.bu seferde eşim test yaptırmaya karar verdi.sperm testi oldu sonuç 400.000 çıktı .sonuçu banim kadın doğum doktoruna gösterdik.normal yolla olmaz ama tüp bebek olur dedi.maddi durumumuz iyi olmadığı için bir yıl daha bekledik çünkü tüp bebek masraflarını karşılıyamazdık.bir yıl sonra hastaneye gittik eşim yine test oldu bu defa sonuç sıfırdı.daha sonra birdaha yaptırdık hep sıfır.bu yıl mayısta ege üni.has.de. tese ameliyatı oldu yine bulunamadı.patoloji sonuçunda olgunlaşmamış sperm bulundu az sayıda.şimdi ise ankarada üni.has. kaan aydos hocada tedavi görüyoruz.ilaçlar verdi onları kullanıyoruz.kendimiz iyi geldiğini duyduğumuz vitaminleri ,bitki kapsüllerini üç aydır kullanıyoruz.bi ay önce testleri kaan hocaya yolladık iyi gittiğini ilaçlara devam etmemizi söyledi.bir ay öncede evliliğimizde altı yılı doldurduk.daha kaç yılı daha bebek özlemiyle geçireceğiz bilmiyorum.Allah hepimizi bu derten tez zamanda kurtarsın.cuma mubarek günlerin hürmetine.AMİN.

Back
X