Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaan hoca testojel birde yarım tablet klomen verdi .bizde bunlara ilaveten demirdikeni kapsülü kore gsengi i kapsülü e vitamini l arginine mens arginmax pycngerol diye bir antioxidan birde zeytinyağında incir .bunları kullanıyoruz.bizim hormonlar normale yakındı testosteron düşüktü hepsi dengelendi.ve sperm kons.<2 çıktı .sanırım azda olsa çıktı.İNŞALLAH CANIM bizde de hiç yokkan nadir canlı ve cansız hücre görüldü hangi ilaçları kullanıyorsunuz
İyi sayılırım adak. sen? kararlıyım bir problem olmazsa ama ilaçsız naturel siklus veya ivm yi de düşünmüyor değilim. gerçi herkesin birleştiği nokta şans az ilaçla deneyin. şimdi 4 tüp sperm var ya belki 2 ilaçsız 2 ilaçlı deneriz bilemiyorum. Yine süleyman beyle devam ederim. konuştuk, ilaçsızı önermedi. tabiki çok yumurta çok şans ama o "çok" olanda gelip bizi bulmadıki çokun azın anlamını yitirdim transfere kadar herşey çok iyiyken şansımız "çok"ken yakalanamadı o "çok" şans. offf.koordinatöre dedim ki bizim durumda başarı oranı %60 verilirdi yani 5. gün iyi kalite embriyo transferinde 33 yaşında. ilaçsızda ise %10. biz nasılki geri kalan %40 dan biri olduk şimdi de ialaçsızla %10 içerisinde oluruz ne belli. o da dedi ki iyi %90 içinde olmayı göze alıyorsan niye olmasın. Hepsi palavra dilediğini çocuğa ulaştırıyor rabbim bilimin ulaştığı noktanın yetersizliği saymakla bitmez.nasılsın demmi....aralıkta kararlısın değilmi?? Bide yine süleyman beylemi düşünüyosun ??ayrıca daha fazla şans için daha fazla yumurta olması daha iyi olmazmı hiç konuştunuz mu bunu ben allah korusun olmazsa öyle düşünüyorum çünkü....
kaan hoca ya mı mail atmıştınız canım. ilk ikisini hiç duymamıştım daha önce bitkisel mi onlar ilaç mı? nerelerden bulunabilir?Biz sepenaturelden demirdikenini kullanıyorduk ya, mail attım başka ne kullanalım diye.
Spriluna
Epimedium
Kore Ginseng
Ginko Bloba
İlk üçünü tavsiye etti. Ben dördünü alıcam evde zaten demir dikeni var. Keçiboynuzu özü+tahin,Zeytinyağında incir, bal+arısüt+polen de kullanıyor zaten. Aslında Azospermi için kür kullanabilirsiniz dedi, ve kürün fiyatı aylık 450TL., tabii ki almıcamı söyledim. daha 4-5 ay olsa tese parasının 1,5 katı ediyor. Allah şifasını inşallah bu kullandıklarımızdan verir.
Kadercim msj kutun doluymus msj attim sana gitmedi
esinin fsh sı yüksek mi? benim eşimin yüksek .ilkinde 27,46 ama yedi ay sonra 22,86 ya düştü biraz.bugünlerde tekrar gidip baktıracak.inşllh bi umut normal çıkar.bizim çift taraflı. şu anda sağ var sol yok.
bir kez orşiyopeksi ameliyatı 5 yaşında sol taraf 7 yaşlarında iyice küçülerek kaybolmuş ultrasonda kasıkla torba arasında bir yerlerde mercimek büyüklüğünde görünüyor. herhalde ameliyatta dr beslenme damarlarını kesmiş. zaten emre beyde olunan mikrotesede dokularda sperm üretimi normal göründüğü için taşıyıcı kanallarda var bir hasar dedi sağ tarafı indirip geliştirebilmiş ama onunda penis ucuyla bağlantısında bir hasar yapmış. kısaca testis indirme ameliyatlarını da herkes iyi yapamıyor.
canım bizde 7 yıllık evliyiz .evlendik bir yıl kadar çoçuk istemedik da doğrusu altı ay istemedik , altı ay denedik olmadı dr. a gittik.sadece ben gittim bende myom çıktı rahim kenarında ameliyat oldum .yine altı ay korunduk.sorun bende sandık myomdan ötürü ,altı aydan sonra yine istedik olmadı.bu seferde eşim test yaptırmaya karar verdi.sperm testi oldu sonuç 400.000 çıktı .sonuçu banim kadın doğum doktoruna gösterdik.normal yolla olmaz ama tüp bebek olur dedi.maddi durumumuz iyi olmadığı için bir yıl daha bekledik çünkü tüp bebek masraflarını karşılıyamazdık.bir yıl sonra hastaneye gittik eşim yine test oldu bu defa sonuç sıfırdı.daha sonra birdaha yaptırdık hep sıfır.bu yıl mayısta ege üni.has.de. tese ameliyatı oldu yine bulunamadı.patoloji sonuçunda olgunlaşmamış sperm bulundu az sayıda.şimdi ise ankarada üni.has. kaan aydos hocada tedavi görüyoruz.ilaçlar verdi onları kullanıyoruz.kendimiz iyi geldiğini duyduğumuz vitaminleri ,bitki kapsüllerini üç aydır kullanıyoruz.bi ay önce testleri kaan hocaya yolladık iyi gittiğini ilaçlara devam etmemizi söyledi.bir ay öncede evliliğimizde altı yılı doldurduk.daha kaç yılı daha bebek özlemiyle geçireceğiz bilmiyorum.Allah hepimizi bu derten tez zamanda kurtarsın.cuma mubarek günlerin hürmetine.AMİN.
PEMBECİM bende Demmi arkadaşımıza katılıyorum .istanbulda emre bey ,ankarada kaan bey var ikiside işinin ehli doktorlar.istersen telefon no.larını verebiliriz.görüşmende fayda var.
GÜNAYDINNNNNNNNNN.....kızlar çook mutluyum.yine herşey bitti dediğim anda allahım bi kapı açtı bize.dün ankaradaydım pataloji raporu için.olgun sperm yok ama spermatid ve elengo çıkmış.bu bile bizim için çook önmli.üretim yoktu çünkü eşimde.ilk tesede tanı germ hücre aplazisiydi.kaan hoca çok olumlu konuştu.son 2 ay menagon kullanmıştı eşim.onun faydası bu, keşke birz daha kullansaydık dedi.sıkı bir şekilde tedaviye devam edicez şimdi.nohut, keçiboynuzu tozu,kuru meyve,yeşil yapraklı sebzeleri bol bol yicekmiş.bide ısırgan otunun çayını dedi kaan bey.şimdilk proxeed verdi.sonra tekrar menagona başlıcaz sanırım.belkide çıkış bile olur dedi.olmazsa da mayıs haziran gibi 3. teseyi yapcak.kızlar tedavimiz bitti,yapıcak bişey kalmadı derken yine tedaviye devam ediyoruz.inanın bu bile mucize bizim için...![]()
hayır pembe yüksek değildi 9-10 civarındaydı. zaten taşıyıcı kanallardaymış sorun. emre bey patolojiye göndermeye gerek görmedim çünkü gayet normaldi sperm üreten dokuları dedi her bir alınan doku örneklerinde 50 si hareketli 100 e yakın sperm bulundu. toplam 4 doku alınıp donduruldu. Ki tesede hareketli sperm biraz zor, nadir bulunur. spermler hareketini epididime gelince kazanmaya başlar. kanallardan geçerken meniye katılan seminal sıvılar hareketi iyice arttırır. hatta vajinal sıvılar dahi spermi iyice koşturan maddeler içerir yani tam dölleyebilme hareketini bir sperm taaa kadının vücuduna geçtikten sonra kazanabiliyor. çok ilginç değil mi. bizimkiler daha testisten epididime geçememişken hareketlenmişler. bunda herhalde proxeed plus isimli ilacın, keçiboynuzu kürlerinin bal polen arısütlerinin katkısı var. ve Rabbimin dileği... kim bilir nasıl roket olacaklardı kanallardan da geçebilip bana gelselerdi.esinin fsh sı yüksek mi? benim eşimin yüksek .ilkinde 27,46 ama yedi ay sonra 22,86 ya düştü biraz.bugünlerde tekrar gidip baktıracak.inşllh bi umut normal çıkar.
GÜNAYDINNNNNNNNNN.....kızlar çook mutluyum.yine herşey bitti dediğim anda allahım bi kapı açtı bize.dün ankaradaydım pataloji raporu için.olgun sperm yok ama spermatid ve elengo çıkmış.bu bile bizim için çook önmli.üretim yoktu çünkü eşimde.ilk tesede tanı germ hücre aplazisiydi.kaan hoca çok olumlu konuştu.son 2 ay menagon kullanmıştı eşim.onun faydası bu, keşke birz daha kullansaydık dedi.sıkı bir şekilde tedaviye devam edicez şimdi.nohut, keçiboynuzu tozu,kuru meyve,yeşil yapraklı sebzeleri bol bol yicekmiş.bide ısırgan otunun çayını dedi kaan bey.şimdilk proxeed verdi.sonra tekrar menagona başlıcaz sanırım.belkide çıkış bile olur dedi.olmazsa da mayıs haziran gibi 3. teseyi yapcak.kızlar tedavimiz bitti,yapıcak bişey kalmadı derken yine tedaviye devam ediyoruz.inanın bu bile mucize bizim için...![]()
canım sizin hormonlar ilaçlardan önce nasıldı ilaçlardan sonra nasıl oldu .
Biz sepenaturelden demirdikenini kullanıyorduk ya, mail attım başka ne kullanalım diye.
Spriluna
Epimedium
Kore Ginseng
Ginko Bloba
İlk üçünü tavsiye etti. Ben dördünü alıcam evde zaten demir dikeni var. Keçiboynuzu özü+tahin,Zeytinyağında incir, bal+arısüt+polen de kullanıyor zaten. Aslında Azospermi için kür kullanabilirsiniz dedi, ve kürün fiyatı aylık 450TL., tabii ki almıcamı söyledim. daha 4-5 ay olsa tese parasının 1,5 katı ediyor. Allah şifasını inşallah bu kullandıklarımızdan verir.