Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol belgincim iyiyim sen nasılsın, neler yapıyorsun?? ne zaman başlıyorsun tedaviye ben biraz biraz başladım sayılır şimdilik doğum kontrol hapı kullanıyorum...

canımctesi randevum var bakalım ona göre dr verdiği talimata göre başlıyacağız bakalım ne olacak bu sefer 4yıl oldu ilk tedaviye inşallah bu sefer olgun sperm bulunur ve bu acılar biter hepimiz için..

canımctesi randevum var bakalım ona göre dr verdiği talimata göre başlıyacağız bakalım ne olacak bu sefer 4yıl oldu ilk tedaviye inşallah bu sefer olgun sperm bulunur ve bu acılar biter hepimiz için..

inşallah seninde hamile haberini alırız burada belgincim

inşallah canım inşallah insan yeni bir tedaviye başlayınca ne kadar da heyecanlı oluyor değilmi... inşallah geçen bu 4 yıldan sonra herşey daha iyi olur sizin için canım...

selam kızlar nasılsınız? GAMZECİM inş devamıda gelir çok sevindim canım..bu arada benim eşimin kullandığı tozdada ısırgan otu varmış..biz de çok şükür faydasını gördük..Adını falan yazmıştım, alan arkadaşlar oldumu bilmiyorum..Alanlar da inş bizim gibi en kısa zamanda sonuç alırlar..kızlar bende heyecanlanmaya başlıyorum artık..bizde 22 kasımda Kaan hocanın yanındayız, bakalım ne diyecek..İnş güzel haberlerle döneriz..

selam kızlar nasılsınız? GAMZECİM inş devamıda gelir çok sevindim canım..bu arada benim eşimin kullandığı tozdada ısırgan otu varmış..biz de çok şükür faydasını gördük..Adını falan yazmıştım, alan arkadaşlar oldumu bilmiyorum..Alanlar da inş bizim gibi en kısa zamanda sonuç alırlar..kızlar bende heyecanlanmaya başlıyorum artık..bizde 22 kasımda Kaan hocanın yanındayız, bakalım ne diyecek..İnş güzel haberlerle döneriz..

Guzel haberlerle doneceksiniz arkadasim hemde cok guzel haberlerle:))

BELGİNCİM GÜNAYDIN İNŞALLAH HAYIRLI OLURTEDAVİN bu arada senin hormonl tahlillerinde yükseklik vardı ne oldu doktor ile görüştün mü

İyi haftalar herkese!! Arkadaşlar bitkiselleri Sepenaturel firması var ya, demir dikenini aldığımız yer oradan önerdiler. Teseye kadar 4-5 ay sürekli kullanmayı düşünüyoruz. Hepsini bir arada kullanabilir miyiz diye mesaj atmıştım, bir sakıncası olmaz kullanabilirsiniz diye döndüler.

iyi geceler kızlar nasılsınız? bende annemlerdeydim kısa bi süre önce yeğenim olmuş tu ya onu doya doya seveyim diye hafta sonumu orda geçirdim...öyle tatlıki hiç kucağımdan indiresim gelmedi... bebek bambaşka bişey gerçekten Rabbim tez zamanda bizlerede nasip etsinn....

gamzecim gözün aydın çok güzel bi haber bu... Rabbim umutlarımız tam bitti diyoruz yeniden bi kapı açıyor...inşallah en kısa zamanda olgun spermler olur ve sende yavruna kavuşursun canım...

nzmye sen nasılsın benim gibi çok fazla uğramıyamıyosun...

blueavci iyi geceler nasılsın arkadaşım senle benden başka kimse yok...

canım kusura bakma akşam görmemişim:17: iyyim çok şükür sen nasılsın arkadaşım gerçi gelen bebek sayesinde baya bi mutlusun allah bozmasın sanada versin inşl arkadaşım

canım az kaldı inşl güzel haberlerle dönersin bayramdan sonra bide senin bayramını yaparız

mrb kızlar nasılsınızGAMZECIGIM rabbım devamını da gtrsn ınsaaalah. ne guzel bır haber bu

gamzecim hayırlı mübarek olsun..........kız bebişin olmuş gibi hissettim aynı..........inşaallah Rabbim nasip etsin......

evet canım laremi biliyorum inşallah onun mucizesini bizlerde yaşarız

gamzecim çok sevindim canım rabbim sonunuda getirsin daha çok güldürsün yüzünüzü gözünüz aydın hayatım

iyi dilekleriniz için çoook sağolun kızlar.:71: inşallah heycanım yarıda kalmaz.inşallah hepimiz tedavisi güzel gider de burda uzuuunnn bi halay yaparız:)))):64:

Günaydın kızlar....gamzecim güzel haber gelmiş senden...çooook sevindim inşallah devamı gelir arkadaşım..içini ferah tut iyi düşün iyi olsun...

Demmicim...onu bende konuyştum ilaçsız istedim çünkü benim 2. Tedavimdi...sana konuştukları gibi konuştular şans çok azdı ya sperm 1-2 çıkarsa riske atmaya değmeyecekti kabul edemedim böyle sperm çıkarsa %70 e kadar şans verildi ama olmadı yani rabbim ol diyecek...ama %90 ın içine girmek çok zor elinizdeki spermler çok değerli biliyorum ilaçlı çok ağır çok zor ama sabretmeli ve önce spermleri düşünmelisin arkadaşım...

inşallah canım inşallah insan yeni bir tedaviye başlayınca ne kadar da heyecanlı oluyor değilmi... inşallah geçen bu 4 yıldan sonra herşey daha iyi olur sizin için canım...
inşallah canım evet çok heyecanlıyım çünkü ilkinde neyin ne olduğunu bilmiyordum şimdi biliyorum ve bildikçe daha çok korkuyorum..
BELGİNCİM GÜNAYDIN İNŞALLAH HAYIRLI OLURTEDAVİN bu arada senin hormonl tahlillerinde yükseklik vardı ne oldu doktor ile görüştün mü

evet canımm dr mail attım o hormonu düşürmemiz gerekebilir ama sizi görmeden bişey diyemem demiş bakalım ctesi gideeceğiz ne diyecek..

Guzel haberlerle doneceksiniz arkadasim hemde cok guzel haberlerle:))

teşekkür ediyorum fıstık ablam benim :16: sen nasılsın? bebişimiz nasıllar ??:21:

canım az kaldı inşl güzel haberlerle dönersin bayramdan sonra bide senin bayramını yaparız

inş canımcım..Ama önce senin hamiş haberinle bayram yapacaz, sonra benimkiyle inşAllah:7:

Herkesin güzel hafta geçirmesi dileğiyle..Yaşasın tatil geliyor ve bugün iznimi yazdırdım, hayırlısıyla birde imzadan çıksa tam rahatlayacam..Çok mutluyum valla :9: Allah'ım devamını da getirir inş..Çok öpüldünüz bebitolar :)))

:71:

teşekkür ediyorum fıstık ablam benim :16: sen nasılsın? bebişimiz nasıllar ??:21:

inş canımcım..Ama önce senin hamiş haberinle bayram yapacaz, sonra benimkiyle inşAllah:7:

Herkesin güzel hafta geçirmesi dileğiyle..Yaşasın tatil geliyor ve bugün iznimi yazdırdım, hayırlısıyla birde imzadan çıksa tam rahatlayacam..Çok mutluyum valla :9: Allah'ım devamını da getirir inş..Çok öpüldünüz bebitolar :)))

:71:

inşallah canım güle gülegeçir tatilinii bende seviniyorum bayram tatilide geliyoo

gunaydin kizlar nasilsiniz esim kan testi yaptirmisdi bugun sonuclarini alicak insallah bi dusus omusdur fsh da ....yarinda turkiyeye gidiyoruz esim 3 aylik ignesini vurunacak hakkimizda hayirlisi insallah her sey yolunda gider.. kizlar ruyamda dogum yapmisim kizim olmus onu emziriyordum cok guzel bir duyguydu allahim insallah o gunleride gosterir hepimize

gunaydin kizlar nasilsiniz esim kan testi yaptirmisdi bugun sonuclarini alicak insallah bi dusus omusdur fsh da ....yarinda turkiyeye gidiyoruz esim 3 aylik ignesini vurunacak hakkimizda hayirlisi insallah her sey yolunda gider.. kizlar ruyamda dogum yapmisim kizim olmus onu emziriyordum cok guzel bir duyguydu allahim insallah o gunleride gosterir hepimize

canım benim herşey gönlünce olsun inşallah birgün gerçekten alırsın kızını kucagını inşallah eşinin testleri güzel çıkarr

Back
X