Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GAMZECİM çok sevindim tez zamanda spermleride görürsünüz inşAllah.ve diğer arkadaşlar tedavi görenler görecek olanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.

teşekkür ediyorum fıstık ablam benim :16: sen nasılsın? bebişimiz nasıllar ??:21:

inş canımcım..Ama önce senin hamiş haberinle bayram yapacaz, sonra benimkiyle inşAllah:7:

Herkesin güzel hafta geçirmesi dileğiyle..Yaşasın tatil geliyor ve bugün iznimi yazdırdım, hayırlısıyla birde imzadan çıksa tam rahatlayacam..Çok mutluyum valla :9: Allah'ım devamını da getirir inş..Çok öpüldünüz bebitolar :)))

:71:
ayyy canımsın çok teşekkür ederim inşl görürüz o günleri
iznide hallettin gözün aydın çıkar imzadan sen kabini ferah tut rabbim mutluluğunu arttırsın
gunaydin kizlar nasilsiniz esim kan testi yaptirmisdi bugun sonuclarini alicak insallah bi dusus omusdur fsh da ....yarinda turkiyeye gidiyoruz esim 3 aylik ignesini vurunacak hakkimizda hayirlisi insallah her sey yolunda gider.. kizlar ruyamda dogum yapmisim kizim olmus onu emziriyordum cok guzel bir duyguydu allahim insallah o gunleride gosterir hepimize

canım güle güle git güzel haberlerle geri dön inşl evine rüyan inşl gerçek olur en kısa zamanda doya doya emzirirsin bebişini

günaydın arkadaşlar güzel bir hafta diliyorum tatilden önce umarım tatil de süper geçer herkes için :16:

canımctesi randevum var bakalım ona göre dr verdiği talimata göre başlıyacağız bakalım ne olacak bu sefer 4yıl oldu ilk tedaviye inşallah bu sefer olgun sperm bulunur ve bu acılar biter hepimiz için..

bu acılar bir gün hepimiz için bitecek inşallah. 4 yıldan beri ilk kez mi gideceksiniz kontrole hadi hayırlısı arkadaşım inşallah seninde güzel haberlerini alırız :46:

selam kızlar nasılsınız? GAMZECİM inş devamıda gelir çok sevindim canım..bu arada benim eşimin kullandığı tozdada ısırgan otu varmış..biz de çok şükür faydasını gördük..Adını falan yazmıştım, alan arkadaşlar oldumu bilmiyorum..Alanlar da inş bizim gibi en kısa zamanda sonuç alırlar..kızlar bende heyecanlanmaya başlıyorum artık..bizde 22 kasımda Kaan hocanın yanındayız, bakalım ne diyecek..İnş güzel haberlerle döneriz..

az kalmış melisela bayramın ertesi hemen hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah :nazar:

MERHABA CANIM BEN CE KENDİNİ ÜZME EMİNİM Kİ onlar çocuklarının gelişimleri hakkında yprım yapıyorlardır ben ce sen de kendini çocuk eğitimi ve gelişimi konusunda kendini geliştir ve onların sohbetlerine katıl onların eğitim ve gelişimle ilgili bilmedikleri çok şey olduğu kesindir teori olarak sana sen nerden biliyorsun derlerse kendimi önce çocuk gelişimi ve eğitimi konusun da bilgilendirmek istiyorum bu konuda bilinçsiz olarka anne olmak istemiyorum diye cevabını da ver o cevap ta onlara kapak olur canım
ben aynısını yapıyorum bir dahaki sefere senin yanında o muhabbeti açmaktan çekinirler ve şu düşünceye kapılırlar anlatıyorum ama acaba çocuğuma davranışım yada onun davranışı doğrumu yani sen öyle dersen onlara onlar da her zaman anlattıkların d BİR Ht OLDUĞUNU DÜŞÜRLER

canim ya cok zor oluyor
ya o kadar bilmis biri ki aklin sasar
zaten hep kocasindan ve cocuklarinda bahsediyor
sanki en iyi koca onunki bizimkilerde ise yaramaz
halbu ki kocasi oyle ovulecek bir sey degil ama sen bir gorki mukemmel bir aileler

DEMMİcim hemen başlıyoruz zaten tedaviye.bgn ısırgan çayını buldum.diğerlerini almaya vaktim olmadı.nohut haşlıyıp her yemeğe koycam.ellerimle beslicem canımı:)) yeterki sonu iyi olsun.geçmişte sevgidolunun yazısını okudum.nunda sanırım elengo hücre çıkmış ve 4 ay sonra sperm çıkışı olmuş.inşallah yaa...heycanla bekliyorum..

canim isirganin cayini nasil veriyorsun nasil yapiyorsun banada tarifini tam ver
canim nohutu nasil yapacaksin

slm arkdaşım bende iş ortamında aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum.ben aldırış etmiyorum diye iyice üzerime geliyorlar.bende icimden asır süresini okuyorum hiç konuyla ilgilenmiyorum duymamazdan geliyorum.çoğu emekliliği gelmiş moruklar destek olacakları yerde üzerime geliyorlar onları Allaha havale ediyorum kısa bir süre sonra birbirlerine giriyorlar Allah yanımızda canım üzme kendini onları duymamazdan gel.tek ortak konuları bebek o nun dışındaki konularda konuşaçak potansiyelleri yokki

canim aynen ya
sanki dunyada ki butun konular kapandi ve tek bir konu kaldi o da cocuk
ya canim bir gorsen varya oyle bir anlatiyor ki icim eriyor
ben ki insanlarla sohbet etmeyi seven giriskin olan ben yeterince sessizlestim icime kapandim

inşallah canım evet çok heyecanlıyım çünkü ilkinde neyin ne olduğunu bilmiyordum şimdi biliyorum ve bildikçe daha çok korkuyorum..

evet canımm dr mail attım o hormonu düşürmemiz gerekebilir ama sizi görmeden bişey diyemem demiş bakalım ctesi gideeceğiz ne diyecek..

tamam canım geçmiş olsun inşallah kendiliğinden düşer eğer guatr derse sorun etme ama ihmal de etme anne olabilmek ve bebeişlerinin sağloklo olabilmesi için hormonun normal seviyede olması şartmış canım tekrar geçmiş olsun

canim ya cok zor oluyor
ya o kadar bilmis biri ki aklin sasar
zaten hep kocasindan ve cocuklarinda bahsediyor
sanki en iyi koca onunki bizimkilerde ise yaramaz
halbu ki kocasi oyle ovulecek bir sey degil ama sen bir gorki mukemmel bir aileler

canım zate ev içinde huzursuz olan dışarıda sürekli anlatır eşini anlatır çocuğunu anlatır hep anlatır ayy varya sen anlatıyosun ya o bayanı ben buradan sinir yapıyorum kızz hiç tahammülüm yoktur öyle insana aman allah ıslah etsin bpşverrr

slm ADAK CEYLINSU SIMSEK DIGER bacılar kızlar ben de burdayım ne var ne yok?benım sınıf deneme sınavında ay bır nefes alıp yazabılym yanı oylelıkle yoksa gıremem....aman kızlar ogrt odası da tek muhabbet bebeklerı cocukları ınanın kı heryerde aynın sey ...artık takmıyorum ya....ama bana koyan ne bılıyrmusunuz?benım cocugum yok musaıtım dıye bırtakım gorevlerı ıdarenın ve dıger ogrt ın bana yuklemesi.en basıtınden dıgerlerı sureklı ızınlı cocukları falan hastalanır amam ben her daım hazır oldugum ıcın.. hersey bana.....cok takısırım bu nendenle...zor ya ınsanların psıkolojımı anlamaları cok zor.....BELGIN IM gecmıs olsun canım ınsaalalah guzel sonuclanır

Ah kızlar...hemşire odasında da muhabbet bu...hadi 1 yıl oldu tanıdın artık çocuk yap falan diyolar....yok diyorum ben gezip tozcam önce hayatımı yaşıcam zaten erkenden evlendim falan diyorum ama üstüme geliyolar...yani şöyle 3-4 yıl olsa kimbilir neler söylicekler şimdiden bunalttılar.....

slm adak ceylınsu sımsek dıger bacılar kızlar ben de burdayım ne var ne yok?benım sınıf deneme sınavında ay bır nefes alıp yazabılym yanı oylelıkle yoksa gıremem....aman kızlar ogrt odası da tek muhabbet bebeklerı cocukları ınanın kı heryerde aynın sey ...artık takmıyorum ya....ama bana koyan ne bılıyrmusunuz?benım cocugum yok musaıtım dıye bırtakım gorevlerı ıdarenın ve dıger ogrt ın bana yuklemesi.en basıtınden dıgerlerı sureklı ızınlı cocukları falan hastalanır amam ben her daım hazır oldugum ıcın.. Hersey bana.....cok takısırım bu nendenle...zor ya ınsanların psıkolojımı anlamaları cok zor.....belgın ım gecmıs olsun canım ınsaalalah guzel sonuclanır

ah canım ya..ne zordur anlayabiliyorum ama iş falan üsttlenme sakın diren insanı enayi yerine koyuyolar nefret ediyorum...bütün işlerde aynı şey aman allah sorsun....

ADAKCIM sorma yaaaa. bır de amırın oldugu ıcın ses cıkarmayayım dym ama ne mumkun.. yıne bugun bır gorev daha ekledı... artık yıllar gecınce canım sorulmuyr merak etmem aman surekılı cocuklarından bahsedlıyr.benım 6 yılım douyr artık cocuk yok mu dıye hıccccc sormuyrlr unku anlaslıyr yanı bır problem var:)

adakcım sorma yaaaa. Bır de amırın oldugu ıcın ses cıkarmayayım dym ama ne mumkun.. Yıne bugun bır gorev daha ekledı... Artık yıllar gecınce canım sorulmuyr merak etmem aman surekılı cocuklarından bahsedlıyr.benım 6 yılım douyr artık cocuk yok mu dıye hıccccc sormuyrlr unku anlaslıyr yanı bır problem var:)

bana şimdi müthiş soruyolar...bi tanesine dedimki ben çocuğa çok karşıyım benim hayat felsefem bu....şok oldu bidaha da sormadı....şimdi iizin falan alıcam yine o da bi olay zaten neden diye soruyolar illa geçerli bahane istiyolar bende durumu anlatmadığım için yalan üstüne yalan amaaan ne beter insanlar ya allaha havale ediyorum...

bu acılar bir gün hepimiz için bitecek inşallah. 4 yıldan beri ilk kez mi gideceksiniz kontrole hadi hayırlısı arkadaşım inşallah seninde güzel haberlerini alırız :46:
yok canım geçen yıl kaan beyle bir çok denememiz olmuştu belki çıkış olur diye fakat olmadı tese olmalısınız dedi ve bizde ikinci teseyi olacağız inşallah bulunur bu sefer ilk tesenin üzerinden 4yıl geçti..
tamam canım geçmiş olsun inşallah kendiliğinden düşer eğer guatr derse sorun etme ama ihmal de etme anne olabilmek ve bebeişlerinin sağloklo olabilmesi için hormonun normal seviyede olması şartmış canım tekrar geçmiş olsun

sağol canım inşallah düşer

Back
X