Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GAMZE canım inan çok sevindim senin adına işallah sperm de görülür en kısa zamanda.Allah umadığı yerde insana kapı açıyo ümit etmek lazım her zaman .......Ümitsiz Yaşanmıyo

kızlar bizde ialçlara başladık işallah bana da nasip olur burdan müjdeli haber vermek .6 yıl oldu benimde evleneli 1 yıl ne ki insana her geçen gün ağır geliyo Allahım işallah şifa verir hepimize.....

kızlar bizde ialçlara başladık işallah bana da nasip olur burdan müjdeli haber vermek .6 yıl oldu benimde evleneli 1 yıl ne ki insana her geçen gün ağır geliyo Allahım işallah şifa verir hepimize.....
amin canım inşAllah ilaçların faydasını görürsünüz.hangi ilaçları kullanıyorsunuz birde vitamin falan kullanıyormusunuz.

amin canım inşAllah ilaçların faydasını görürsünüz.hangi ilaçları kullanıyorsunuz birde vitamin falan kullanıyormusunuz.

canım Kaan hoca sağolsun endol ve trental ilaçları önerdi ...burdaki kızlar ın bana söyledikleri bu ilaçları kullanan arkadaşlarda çıkış olmuş işallah bizde de olur....vitamin kullanmıyoruz sadece bu ilaçları kullanıyoruz.Daha önce nohut kürü ,pal polen,arı sütü karışımı kullanmıştık .Kızlar biz hepimiz azoyuz ama farklı kürler uygulamamız lazım bazılarımızın hormon değerleri yüksek bazılarımızın yüksek yani birimize iii gelen birşey diğerine iii gelmeyebilir.Çok iii araştırmak lazım....::3:

belgin canım rast gelmedik ne zamandır. İnşallah bu sefer olacak canım. Heyecanını tahmin edebiliyorum. Of kurtulalım şu dertten hayırlısıyla bütün topik bayram etsin inşallah.
Ewet bacım karşılaşamadık allahım hepimizi kurtarsın bu dertten sen nasılsın.

amin canım inşallah

canım Kaan hoca sağolsun endol ve trental ilaçları önerdi ...burdaki kızlar ın bana söyledikleri bu ilaçları kullanan arkadaşlarda çıkış olmuş işallah bizde de olur....vitamin kullanmıyoruz sadece bu ilaçları kullanıyoruz.Daha önce nohut kürü ,pal polen,arı sütü karışımı kullanmıştık .Kızlar biz hepimiz azoyuz ama farklı kürler uygulamamız lazım bazılarımızın hormon değerleri yüksek bazılarımızın yüksek yani birimize iii gelen birşey diğerine iii gelmeyebilir.Çok iii araştırmak lazım....::3:
doğru söylüyorsun canım inşAllah iyi sonuç alırsınız.

neyse canlar ben çıkıyorum gün var güne gideceğim yiyip içip geleceğim sonra görüşürüz...

canım zate ev içinde huzursuz olan dışarıda sürekli anlatır eşini anlatır çocuğunu anlatır hep anlatır ayy varya sen anlatıyosun ya o bayanı ben buradan sinir yapıyorum kızz hiç tahammülüm yoktur öyle insana aman allah ıslah etsin bpşverrr

ya canim bende oyle tahmin ediyorum resmen sinirlerimi bozuyor zaten yanisinda pek durmuyorum
bir havali ki
sanki cocugu ona allah vermemis de o cocugu kendisi yapmis

meraba benim de eşim azosperm çıktı çok korkuyorum sadece tüp bebek le mi hamile kalabiliriz bitkisel tedavi var mı bilen varsa cevap yazsın

hoşgeldin aramıza geçmiş olsun işallah tez zamanda kurtulursun bu iletten.SpermTest yaptırdınız 0 mı çıktı sonuç.Hormon testleri yaptırdınızmı?canım malesef tüp bebek yapma şansımız bile çok az bulunursa ancak yapılabiliyo ...yani tüp bebek yapabilecek sperm bulabilsek dünyalar bizim olucak.İyi araştırın..

ya kızlar kim yazmıştı bilmiyorum ama t-12 diye bir macun vardı aradım taradım bulamadım sitenin linkide vardı ama bulamıyorum kılar kim kullanıyor du cevap verirseniz sevinirim

adakcım canım sen gittin ama ben sorumu sorayım yarın cevaplarsın.siz umutta sperm testi veriyordunuz ya, hani bir iki çıkıyordu.rapor kağıdında sperm konsantrasyonu.....yani sperm sayısı olarak sizde ne yazıyordu. Bizde sperm konsantrasyonu<2------20-olması gerekiyor.hareketli sperm kons.<0.2 yazıyor.bizim bunlara göre azda olsa çıkmışmı.hastanede bizim dr. Değil başka bir üroloji dr. Sorduk.kendi doktorunuza sorun dedi.bizde ısrar ettik 2 sayısı yazıyor çok azda olsa çıkmış dedi.biz inanamıyoruz.bir iki sperm çıkan arkadaşlarda raporlarında ne yazıyor acaba.

canım biz örneği verip hemen merkezden ayrılıyoduk vakitsizlikten ...sonra telefonla arıyolardı ve 1-2 tane çıktı dondurduk diyolardı canım inan elimde hiç rapor yok ne yazdığını bilmiyorum...merkezede gidince hiç raporu alma gereği duymadık....

kızlar hatırlayanlar yokmu t 12 diye bişeydi yada öyle bişeydi ay çatlıcam bulamıyorum

ya kızlar kim yazmıştı bilmiyorum ama t-12 diye bir macun vardı aradım taradım bulamadım sitenin linkide vardı ama bulamıyorum kılar kim kullanıyor du cevap verirseniz sevinirim
zamancım bahsettigin macun t-22 olmasın hani melisela nın eşi kullanmıştı elazığdan almıştı toz karışım aynı şeydenmi bahsediyoruz acaba.

hay Allah razı olsun bacım ya ben onu 12 diye hatırlamışım ay çok sağol

melisela acaba kullanmaya devam ediyormusun yada sonuçta bişey çıktımı faydası falan oldumu

kızlar buaralar canım sıkıldı gene kurtlandım yani acaba bişey olurmu falan aklıma takıldı merak ettim fayda gören varmı kızlar son kürlerden haberiniz varmı malum ben bu aralar uzaktım topiğe tavsiye edebilecek bişeyler varmı herife ne yapsam acaba

Back
X