Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hepinizin bayramını kutluyorum.biliyorsunuz bayramdan önce eşimin mikro tesesi vardı çok şükür o başarılı geçti.transfer oldu hiç kanamam falan olmadı ama test yaptırdım negatif.ilk denememdi ama o kadar yogun bitkin ve buruk hissediyorum ki birdaha toparlanamıycakmış gibi.anlıycağınız yıkıldım:(((

gecmis olsun allah yardimcin olsun

CANIM MERHABA HOŞGELDİN topiğe öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa zaman da rabbim size şifa versin bu mübarek günlerde jsmgi doktora gidiyorsunuz biz emre beyde tedavi oluyoruz sizin azo sebebi nedir

merhaba canım hoşbulduk..bayram dönüşü ancak fırsat bulabildim cvp yazmaya..eşim ankara gazi hastanesinde tedavi görüyor. testesteron kremleri kullanıyor..doğuştan xxy kromozomlu azospermin nedeni de bu..inşallah bir faydası olur..eğer bunun neticesinde sperm üretimi olursa tüp bebek deneyeceğiz..6 ay sonra bir test daha var bunun sonucu inşallah iyi çıkar..

günaydın kızlar...bu tatil sabahında sabahın köründe ne işim var kalkıp yazıyorum değilmi...işte düşünceler insanı uyutmuyor kafam bir sürü soruyla dolu AMA CEVAPSIZ...EN AZINDAN SPERM ÇIKIŞI OLDU DİYE TESELLİ VAREN ARKADAŞLARIM OLMUŞ HAKLISINIZ DOĞRU AMA SONUÇTA GEBELİK OLMAYINCA SONUÇ DEĞİŞMİYOR...BİDAHA DENERİM DİCEKSİNİZ O DA DOĞRRU AMA BİDAHA YA YİNE SPERM ÇIKMAZSA BENDE ONU DÜŞÜNÜYORUM....ŞU AN HİÇ DONDURULMUŞ SPERM YOK ÖRNEKTE VERMEDİK HİÇ AMA O KADAR ÇOK SIFFIRI GÖRDÜKKİ GEÇMİŞTE YİNE GÖRÜCEZ DİYE ÇOK KORKUYORUM....ALLAHIM TÜM BUNLAR NASIL BİR İMTİHAN BÖYLE....

Embriyolar 5.günde blastosist aşamasına geliyor ve o zaman tutunması çok yüksek ihtimal oluyor ya arkadaşlar ...fakat 3.günden sonra gelişimi tamamen sperme bağlı yani sperm bulmak yetmez kaliteli olacakki blastosist aşamasına gelsin yoksa sonucu her şekilde negatif görücez belki tutsa bile düşükle sonuçlanacak....benim için 3.güne gelmesi kolay oldu ama 5.güne 1 tane bile gelemedi yani spermler zayıf....arkadaşlar beni yanlış anlamayın hepimiz 1 tek spermin peşindeyiz önemli olan onu bulmak ama demek istiyorumki ne yedirip içiriyosanız yapın bulacağınız o az sayıda spermde kaliteli olsun sonra bunları yaşarsınız inanın bu aşamada bunları yaşamakta çok zor....sonuçta biz zaten spermi bulsakta çok az sayıda tek tük buluyoruz o da kaliteli olmazsa başkaları gibi tekrar tekrar şansımız olmayabilir....

belgincim allah işini rast getirsin umudunu kaybetme canım bayramın mübarek olsun ailenede selam söyle onlarında bayramını kutluyorum aslında cok yoğunum bayram telaşı ama bi fırsat buldum kactım geldim yazıyorum yoksa mümkün degildi bu aralar o kadar yogunumki aslında güzel bir tatile ihtiyacım var gercekten

sagol canim bende senin ve ailenin bayramin kutluyorum ayni sekilde benimde iyi bir tatile ihtiyacim var bazen bohuluyor gibi oluyorum

Kızlar topkmi değişti benim gözlerimmi yanlış görüyor bayram sonrası nasılsınız bakalım

kızlar hepinizin bayramını kutluyorum.biliyorsunuz bayramdan önce eşimin mikro tesesi vardı çok şükür o başarılı geçti.transfer oldu hiç kanamam falan olmadı ama test yaptırdım negatif.ilk denememdi ama o kadar yogun bitkin ve buruk hissediyorum ki birdaha toparlanamıycakmış gibi.anlıycağınız yıkıldım:(((

geçmiş olsun arkadaşım umarım birdahaki denemenizde mutlu sona ulaşırsınız. dondurulmuş spermleriniz veya embriyolarınız varmıydı

adak arkadaşım uzulme desemde boş biliyorum umarım o tutunmaz dedikleri embriyon tutar da sana umut olur inşallah mucizen olur o:nazar: toparlanmaya bak ve bence birsüre zamana bırak herşeyi allah hayırlısını nasip etsin sana ve topikteki mucizesini bekleyen herkese

kizlar merhaba bu topikta yeniyim..basimdan gecenleri anlatayim..esimde cok cok az sperm vardi..ve tup bebek denememiz oldu maelsef cok inandigim bu denemede..sonuc sifirdi..sonra saracoglundan sperm artirici cay aldik...tup bebek denemesi yaparken sayi 1 milyondu...cay bitince sperm testi yaptirdik ve sonuc sifir....nasil yikildigimi dusunun artik.test tekrarlandi ve yine sifir...sonra cift tarafli varikosel cikti..dr kesinlikle ameliyat dendi..ameliyati olduk ve 3 ayin dolmasini bekliyoruz...ama o kadar yorgun ve bitkinimki...kisa surede ard arda o kadar olumsuzluklar yasadinmki...benim durumumd aolan varmi arkadaslar....

adak arkadaşım uzulme desemde boş biliyorum umarım o tutunmaz dedikleri embriyon tutar da sana umut olur inşallah mucizen olur o:nazar: toparlanmaya bak ve bence birsüre zamana bırak herşeyi allah hayırlısını nasip etsin sana ve topikteki mucizesini bekleyen herkese

sağol arkadaşım öyle yapıcaz zaten bi daha denemeye ne paramız var nede bende güç kaldı artık...sağlığımdan olucam okadar iğne ilaç nereye gidiyor sonuçta.....

kızlar selam nasılsınız? ben iyim, pazartesiyi bekliyorum arkadaşlar, kaan hocaya gideceğizya..az kaldı ve ben çok heyecanlıyım..rabbim hayırlısını versin..ADAK'cım ve REDUCY çok geçmiş olsun sizede..Rabbim hayırlısını nasip etsin..Üzülmeyin desekte boş, hepimiz üzülüyoruz malesef..Sabır versin rabbim hepimize..bayram o kadar zor geçtiki..herkesin kucağında bebek, bense onları sevdim ama içim ağladı..kimse kimseyi bilemez..Rabbim görüyor inş bizede nasip eder..

slm kızlar bayram bitti döndük evimize aynı hayatımıza adak ve reducy çok geçmiş olsun canlarım inanın çok üzüldüm bayram sonrası gelip güzel haberlerle karşılaşmayı çok isterdim demekki daha gelmemiş vakti zamanı biraz daha sabır edeceğiz inşl sonu güzel bir mükafat olur belgincim erteleniş tedavin, hayırlısı olsun canım çok geçmiş olsun buarada umudumsun hoşgeldin arkadaşım aramıza inşl tekrardan sperm çıkışı olur eşinde

Kızlar ben sitenin yeni halini hiç begenmedim ne zamandır bu böyle galiba bayram süprizi yapamak istemişler ama güzel olomamış

adakçım recudy allah sabır versin arkadaşların en kısa zamanda inşallah hepimze nasip eder belgincim sana dageçmiş olsun ne zaman hayırlıysa o zaman başlasın tedaviniz inşallah

espoir çoooook güzel yaa demek hamilesin. allah tamamına erdirsin. hayırlısıyla kucağına al inşallh canım

yaw deminin sonucu ne oldu onu göremedim. ben bakınırken oğlumda soruyor ne arıyorsun diye. dedim bakalım demmi teyzende hamilemi sonucunu arıyorum. allah söyletiyordur inşallah oğlum diyorki onun ikiz bebeği olacak

Back
X